Leonardo Napisano Maj 20 Share #111 Napisano Maj 20 19 minutes ago, Beli_Ninja said: Nisi me razumeo 😀 Ima nekih koji neće kod kineza da kuoe kutiju oa će im trebati prednja ploča 🤣 Zanimljivo je kako se ne razumemo a sasvim lepo komuniciramo. LightMatic and Beli_Ninja je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Maj 20 Share #112 Napisano Maj 20 14 minutes ago, LightMatic said: Ne bih se složio, Hiraga stoji na poslu jer mi gospođa supruga ne dopušta da je koristim u njenom stanu, mislim Hiragu jer (još) nema prednju stranu... Ja sa gospodjom imam precutni dogovor da ne menjam kutije od keksa, unutra mogu da stavljam sta god hocu. Dakle, izgled je bitan i zenama, a nas muskarce optuzuju da gledamo samo lepotu LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 20 Autor Share #113 Napisano Maj 20 Ja čitam kutije od seksa LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Maj 20 Share #114 Napisano Maj 20 11 minutes ago, Vix said: Ja sa gospodjom imam precutni dogovor ja sa mojom imam dogovor da svak gleda svoj poso Beli_Ninja, Vix and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 20 Autor Share #115 Napisano Maj 20 Ja i dalje spavam u istom krevetu sa ženom. Valjda nije nastrano ? LightMatic, Vix and Beli_Ninja je reagovao/la na ovo 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Maj 20 Share #116 Napisano Maj 20 Ako spavas na ledjima, onda nije nastranu Nekad je bilo puno keksa, sad ostale samo kutije. A ako mi dosadno, eno tenis Beli_Ninja and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
LightMatic Napisano Maj 20 Share #117 Napisano Maj 20 pre 27 minuta, Mikorist reče Valjda nije nastrano Pa ako se ne okrećeš vele na stranu, onda nije. Mikorist je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 20 Autor Share #118 Napisano Maj 20 On 19. 5. 2024. at 18:46, Mikorist reče Snuberčići Još malo Kaže @NIXIE da peva. . . Kad ne peva ne čuje se ništa apsolutno, samo tišina. Nema brum i šum... Kaže da ubija koliko je jako . Na 1/3 drži volume - preko toga bubne opne ispadaju. Sutra meri sa osciloskopom četvrtke i to. Da li teba kompezacija za Sparkos i kolika / za vrednosti C2 i C7 Leonardo, Beli_Ninja, Vix and 1 član je reagovao/la na ovo 4 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Maj 20 Share #119 Napisano Maj 20 pa smanjite gain Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Leonardo Napisano Maj 20 Share #120 Napisano Maj 20 Nek' puknu zavidni dušmanci Vix, LightMatic and Zbora je reagovao/la na ovo 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 20 Autor Share #121 Napisano Maj 20 pre 2 minuta, Zen Mod reče pa smanjite gain Ma jok on ima neke slušalice od 114 decibela... Supelux je na 98 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 20 Autor Share #122 Napisano Maj 20 pre 9 minuta, Leonardo reče Nek' puknu zavidni dušmanci Kaže da ubija kao preamp. Vix, Leonardo, grone and 4 ostalih je reagovao/la na ovo 5 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Maj 20 Share #123 Napisano Maj 20 joj Mikorist and Beli_Ninja je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 20 Autor Share #124 Napisano Maj 20 Vix je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 21 Autor Share #125 Napisano Maj 21 C2 i C7 = 66p / Sparkos SS3602 shonne and Zbora je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Maj 21 Share #126 Napisano Maj 21 zvucace kockasto Mikorist, LightMatic and shonne je reagovao/la na ovo 2 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zbora Napisano Maj 21 Share #127 Napisano Maj 21 Samo Sparkos Bajo moj . Mikorist and shonne je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Beli_Ninja Napisano Maj 21 Share #128 Napisano Maj 21 (izmenjeno) Stigli delovi, valjda imam sve 🤣 Izmenjeno Maj 21 od Beli_Ninja krca44, LightMatic, NIXIE and 1 član je reagovao/la na ovo 4 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Beli_Ninja Napisano Maj 21 Share #129 Napisano Maj 21 C2 i C7, koji tip preporučujete? Silver Mica je za moj pojam bacanje novca. A možda i grešim. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Maj 21 Share #130 Napisano Maj 21 nista ne fali smd Beli_Ninja je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Maj 21 Autor Share #131 Napisano Maj 21 pre 17 minuta, Beli_Ninja reče C2 i C7, koji tip preporučujete? Silver Mica je za moj pojam bacanje novca. A možda i grešim. Koji god. Taj kond radi negde na par megaherca. Tj. specava oscilovanje. Citiram @NIXIE : "OPA 2604 što je na šemi - njemu ne treba ništa. Sparkos ima baš jake spajkove na početku četvrtke. Probaću 82p (Mice). I onako nemam 68p koliko je idealno, ali je to blizu 1612 recimo ne osciluje bez kompenzacije, osim kad se gasi amp.... Muses 02 nisam probao jos. Sutra se se zanimam ponovo " Namestice ga NIXI kad uvelicas cetvrtku 3 x da nema nista - znam ga ja Beli_Ninja and Zbora je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Maj 21 Share #132 Napisano Maj 21 Sta imas pri ruci, ali izbegao bih tu class 2 i ispod keramike. C0G ako ces keramiku, a moze lagano wima neka koju odje nadjes. Silver mica na toj poziciji bacanje para. Beli_Ninja je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah