Zen Mod Napisano Oktobar 27 Share #8911 Napisano Oktobar 27 Sham rolne Rulez kad to imas ni prasetina ne treba LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Leonardo Napisano Oktobar 27 Share #8912 Napisano Oktobar 27 Rame uz rame sa Šam Rolnama je Begova ili Sultanova Sarma, al' samo zbog čokolade. Brijac and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Oktobar 27 Share #8913 Napisano Oktobar 27 Ajao sto se toga cepa po slavama 😁 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Oktobar 27 Share #8914 Napisano Oktobar 27 Jedino sto moze (privremeno) da zameni velike zvucnike je meso! Leonardo, zerowaf and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Oktobar 27 Share #8915 Napisano Oktobar 27 Pre sat vremena, Vix reče Jedino sto moze (privremeno) da zameni velike zvucnike je meso! I Šam rolne! Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Koja Napisano Oktobar 27 Share #8916 Napisano Oktobar 27 (izmenjeno) Nek naprave oni prvo neku masinu, da ti mozes vazda da jedes svo to najgore djubre, ali cim se spusti do zeluca, ono se odmah pretvori u neku najzdraviju salaticu, hipsterski avokado, riblje ulje itd Izmenjeno Oktobar 27 od Koja Vix je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
dejanb2 Napisano Oktobar 27 Share #8917 Napisano Oktobar 27 Ne znam gde da pitam pa cu da pitam ovde, izvinjavam se unapred ako sam pogresio. Zanima me dali je neko radio pojacalo Musical fidelity A1 modifikaciju dr.Bore Jagodica i ako jeste par reci o tome ,da li je funkcionalana sema itd. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Oktobar 27 Share #8918 Napisano Oktobar 27 ja nisam al' sam uradio ovo https://www.diyaudio.com/community/threads/mf-a1-kudos-to-tim-de-paravicini-ode-to-my-youth-babelfishing.419086/latest John Coltrane and dejanb2 je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
dejanb2 Napisano Oktobar 27 Share #8919 Napisano Oktobar 27 interesanto ozbiljn rad vredi probati Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Oktobar 27 Share #8920 Napisano Oktobar 27 Evo gde ima da se kupe Toshiba TTA0002/TTC0002 https://www.tme.eu/rs/en/details/tta0002/pnp-tht-transistors/toshiba/tta0002-q/ https://www.tme.eu/en/details/ttc0002/npn-tht-transistors/toshiba/ttc0002-q/ LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Oktobar 27 Share #8921 Napisano Oktobar 27 i to povoljno vrede svaku paru LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Oktobar 27 Share #8922 Napisano Oktobar 27 pre 9 minuta, Zen Mod reče i to povoljno vrede svaku paru Inače su NA DAVID A1 SML BUZ900/BUZ905 output MOS-FETs Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Oktobar 27 Share #8923 Napisano Oktobar 27 mjok imao ja David ima lepo pregled kod mhennessy, dao ja linak u temi nego, za vas sto pojma nemate sta su sham rolne, za vas i ovo dobro Vix je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Oktobar 27 Share #8924 Napisano Oktobar 27 Pre sat vremena, Zen Mod reče mjok imao ja David evo ti slika iz mog (koji nije kod mene) pojačalo je teški šit u smislu hladnjaka...pregreva se i bukvalno gori.... Ovo nije hladnjak nego parče lima odozgo. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Oktobar 27 Share #8925 Napisano Oktobar 27 onda jos jedan fakat da su turali sta su stigli, kad su prelazili sa verzije na verziju ono, ko zastava 55, pa GT55, pa ovo pa ono Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Oktobar 27 Share #8926 Napisano Oktobar 27 Ama bez kutije od 20 kila nema dobrog hlađenja. Jedina dobra stvar kod MF što može uvek da se proda - ako nije izgorelo - i sasušio se sav unutra Koja je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ManicP Napisano Oktobar 28 Share #8927 Napisano Oktobar 28 10 hours ago, Zen Mod said: ...nego, za vas sto pojma nemate sta su sham rolne... Dodaću da rolne mora budu pečene na parčetu tuluzine. Ove prohrom-drvo novotarije ne priznajem Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
aaa zmaju! Napisano Oktobar 28 Share #8928 Napisano Oktobar 28 morao sam da googlam da vidim šta je tuluzina, da li je moguće da svako selo ima svoj naziv za ostatak od kukuruza posle krunjenja Najvise varijeteta za takvu glupost Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
dejanb2 Napisano Oktobar 28 Share #8929 Napisano Oktobar 28 Ja sam vise za to da se pravi iznovao ceo pa makar bio 20kg nego krpiti originalne, previse mana. Ideja je bila da bude jeftin a dobrog zvuka (a to ne biva). Pocetkom 90' sam nabavio jedan primer originalnog A1 koje je pet godine radio u kaficu gurao Jbl tlx7 zvucnike dok nije crko jedan kanal. Kad sam ga otvorio unutra nista da se iskorsiti popravljan vise puta ploca ostecena nagorela na nekoliko mesta ,trafo ostecen ,pot krci ,selektor krci ,kondezatori suvi. Ipag sam ga popravio iz inata,narednih godina je radio kod mene bio sam odusevljen zvukom sve dok lopovi nisu prepoznali kvalitet. Kasnije i pre toga proslo mi je kroz ruke na desetine japanaca zvucnih nista nije bilo ni blizu kao A1 onda sam se odlucio sklopi ga sam kako treba A1,A100,A200 radi super ali uvek se pitam dali moze jos bolje? Izgleda da moze. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
ManicP Napisano Oktobar 28 Share #8930 Napisano Oktobar 28 15 minutes ago, aaa zmaju! said: morao sam da googlam da vidim šta je tuluzina, da li je moguće da svako selo ima svoj naziv za ostatak od kukuruza posle krunjenja Najvise varijeteta za takvu glupost A ne ne, tuluzina je stabljika kukuruza. Pa se seče jedan segment između ona dva čvora za šam rolne. aaa zmaju! je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Oktobar 28 Share #8931 Napisano Oktobar 28 25 minutes ago, dejanb2 said: Kad sam ga otvorio unutra nista da se iskorsiti popravljan vise puta ploca ostecena nagorela na nekoliko mesta ,trafo ostecen ,pot krci ,selektor krci ,kondezatori suvi. Jbg moras malo da pravis i distinkciju kada je neko sivonja i sili ga vise nego tebe 10 dana konstipacije. A i kada neko normalno koristi uredjaj. dejanb2 je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Mikorist Napisano Oktobar 28 Share #8932 Napisano Oktobar 28 Jbga...ili starinski urađeno da valja sa gabaritima od 20 kila ili D klasa ko hoće minijaturice kao ja... TPA3251 2.0 Class D High Power Digital Power Amplifier Board 175W+175W WWW.EBAY.COM The main filter electrolytic capacitor adopts imported capacity of 1000UF/50V 2 to ensure strong and continuous power support. The TPA3251D2 is a high-performance Class-D power amplifier with Class-D efficiency and high-end sound quality. za ove pare nemož da sastaviš ništa... a svira dobro. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah