misa Napisano Novembar 26, 2023 Share #1 Napisano Novembar 26, 2023 Postovani, da li ima neko prevashodno iz Beograda, da pogleda signal generator iz naslova. Naime kupio sam ga pre godinu dana i nisam ga upotrebljavao. Samo sam pogledao i proverio da li kako ce se ustanoviti na ekranu sve radi. Posto nisam pomislio da moze da se desi da na izlazu nema signala to nisam ni proveravao. Sada sam hteo da ga upotrebim ali iako sva setovanja izgledaju dobro, na izlazu na oba kanala nema nista. U koliko neko bude raspolozen da ga pogleda i opravi, svakako uz nadoknadu moji podaci su: Misa mob:060/323-90-66 11120 Beograd 27. Mart br.3 Pozdrav Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Gosha Napisano Novembar 26, 2023 Share #2 Napisano Novembar 26, 2023 Baci pogled ovde: FY6900 Signal Generator - modifikacije FORUM.YU3MA.NET Mozda je i kod tebe nesto poput ovoga. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
misa Napisano Novembar 27, 2023 Autor Share #3 Napisano Novembar 27, 2023 Postovani, evo da se pospem pepelom. Na ekranu FY6900 koji prikazuje frekfenciju se prikazuje nesto nalik ovome "0 000.000'000'000'000KHz". Ja sam po navici mislio da je prva cifra do oznake "KHz" broj herca i tako sam setovao, medjutim to je u stvari milioniti deo KHz. Brojanje u stvari pocinje ispred tacke, cetvrta cifra sa leve strane. Tek sam se osvestio kada sam pogledao na Youtube i video gde se nalazi cifra kada je na osciloskopu u konkretnom slucaju bilo 10KHz. U svakom slucaju hvala svima i pozdrav Misa Beli_Ninja and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Novembar 27, 2023 Share #4 Napisano Novembar 27, 2023 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari