Aoxomoxoa Napisano April 1, 2023 Share #1 Napisano April 1, 2023 Da li neko ima iskustva sa reizdanjima iz 2017,2022,2023 godine...vrede li ...ili ici na izdanja iz 1973.god. Cena mu dodje na isto...ali reizdanje je neotpakovano. shonne je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
krca44 Napisano April 1, 2023 Share #2 Napisano April 1, 2023 Imam novi pres, kupljen tokom prosle godine. Odlican je. Ako hoces svrati pa nosi lp kod sebe na slusanje - da li je bolji od originala to vec ne znam. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Aoxomoxoa Napisano April 1, 2023 Autor Share #3 Napisano April 1, 2023 (izmenjeno) 10 minutes ago, krca44 said: Imam novi pres, kupljen tokom prosle godine. Odlican je. Ako hoces svrati pa nosi lp kod sebe na slusanje - da li je bolji od originala to vec ne znam. Pa ne znam ni ja kako zvuci original...dobio sam informaciju da izdanje iz 2023 zvuci odlicno...ako i tebi taj press iz 2022 zvuci dobro,onda se zakljucak sam namece...nova ploca je nova ploca. P.S. Za plocu Mlinarec-"A ti se ne daj"...nemam takvu dilemu...imam prvo izdanje,a reizdanje ne postoji u 2000-im. Izmenjeno April 1, 2023 od Aoxomoxoa Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano April 1, 2023 Share #4 Napisano April 1, 2023 I ja imam novo izdanje. Zimus sam ga u dokolici kupio dok sam morao kratiti vrijeme u Zagrebu. Meni je dobar, ali iako nije i spektakularan mislim da nije greška imati ga. Ne znam kako bi prošao u usporedbi sa starijim izdanjima. Ako stvarno usporediš Krcinu ploču sa starim tiskom volio bih čuti zapažanja. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
krca44 Napisano April 1, 2023 Share #5 Napisano April 1, 2023 (izmenjeno) Zvuci odlicno - samo meni se cini da su oni u Jugoton-u radili nova izdanja tako da imaju malo "moderniji" zvuk, npr. malo istaknutije niske frekvencije. Sem toga smatram da su za Josipu imali odlican "master" - njen glas i drugi instrumenti imaju odlicnu definiciju i prisutnost. Kad bih imao mogucnost da nadjem original u dobrom stanju i novo izdanje - vrlo moguce da bih uzeo oba. Stara izdanja iz tog perioda su odlicna, imam par Arsenovih albuma i oni sviraju fenomenalno. P.S. Tako je bar kod mene zato kazem dodji i uzmi pa poslusaj kod sebe. Izmenjeno April 1, 2023 od krca44 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Aoxomoxoa Napisano April 1, 2023 Autor Share #6 Napisano April 1, 2023 50 minutes ago, krca44 said: Zvuci odlicno - samo meni se cini da su oni u Jugoton-u radili nova izdanja tako da imaju malo "moderniji" zvuk, npr. malo istaknutije niske frekvencije. Sem toga smatram da su za Josipu imali odlican "master" - njen glas i drugi instrumenti imaju odlicnu definiciju i prisutnost. Kad bih imao mogucnost da nadjem original u dobrom stanju i novo izdanje - vrlo moguce da bih uzeo oba. Stara izdanja iz tog perioda su odlicna, imam par Arsenovih albuma i oni sviraju fenomenalno. P.S. Tako je bar kod mene zato kazem dodji i uzmi pa poslusaj kod sebe. Hvala ti,ali ne vredi mi...ne znam kako zvuci prvo izdanje...verovatno cu kupiti ovo iz 2023.g....nije nemoguca cena - 3.000din...trenutno nema u ponudi prvo izdanje iz 1973.g. krca44 je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah