Zbora Napisano Mart 17 Share #1 Napisano Mart 17 Slim Line 02/350 2U 10mm ARGENTO MODUSHOP.BIZ Formato: 2 Unità 1x Frontale in alluminio 10mm ossidato ARGENTO 450mm 1x Retro in alluminio 3mm ossidato nero 2x Fianchi in profilato di alluminio di 10mm ossidato nero 2x Coperchi in metallo verniciato nero antigraffio Larghezza: corpo 435mm utile interna 415mm Profondità: 350mm, Altezza util Sklopljnena je, U cackanju sam napravio par ogrebotna sa unutrasne strane jednog poklopca, spolja aspolutno nema nista. Ja uzimam istu samo 280 dubina pa mogu da uzmem crni front da se izdjora, ako neko oce. naravno u dogledno vreme. 80E imam i jednu MK5 brasina 360 x 360 x 100 i ona ima tacku u zadnjem desnom cosku gornjem ili donjem kako se okrene 20E 90E u paru mislim da sam korektan. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
NIXIE Napisano Mart 17 Share #2 Napisano Mart 17 Prodato. Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zbora Napisano Mart 17 Autor Share #3 Napisano Mart 17 moze lock Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari