Jump to content

2.1 zvucnici za PC - preporuka


Дане

Preporučeni Komentari

Novo ili polovno i do koje cene?
Imam već dugo Creative I-Trigue L3450, to sasvim pristojno radi svoj posao. Dobar kvalitet izrade, potpuno aktivan sistem sa TDA čipovima.

Ista elektronika je u Creative I-Trigue L3500, drugačiji dizajn satelita... u oba slučaja je problem što ih treba juriti po oglasima.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Altec Lansing ATP3, mi se naslušasmo muzike na tome onomad. E sad, ne prave se odavno. Samo polovno a cena ko kad su bili novi.

Možda gvirnuti i neki Microlab, oni su imali nekih finih 2.0 zvučnika, dvosistemci, onako kao monitori izgledaju. Čuo par modela u prolazu i za te pare nema tu šta da se puno zamera.

Izmenjeno od ManicP
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Stari Altec 2100 je bio čudo dobrog basa, Genius dobar i skup ako je u drvetu, kratko koristio nakon neke davne popravke,  najduze opstao Creative, najbolji i kvalitet i zvuk od navedenih...nepromenjeno fino radi, popunjava drugu deceniju, sub kao da nema donji limit...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Oko cene nisam upoznat, ali ako moze do 100evra. Uzeo bih nove, ako je moguce.

Ali bitno je da su sateliti kompaktni, da ne zauzimaju mesta ma stolu. Creative I-Trigue odgovara po tom kriterijumu, kao i Altec Phantom. JBL i Microlab imaju prevelike satelite. A Altec ATP3 isto odgovara dimenzijama, ali se izgleda oni bas poodavno ne proizvode, pa ne znam kakvo bi bilo stanje polovnih. 

Idealna varijanta bi bila: uski i visoki sateliti (Altec, Creative I-Trigue), idealno bi bilo da imaju komande u jednom od satelita, a ne u onom posebnom dzojstiku i da im dizajn bude koliko toliko ozbiljan, a ne neki gejmerski ili deciji.

A od tog Microlaba sam nasao neke zvucnike koji su mi bas privukli paznju, ali ne za kompjuter, za sto, vec ovako, za sobu, a to su Microlab B77BT.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...