Jump to content

Napajanje od DVD-a za OP AZ4558AM?


Pigy

Preporučeni Komentari

Svicersko je napajanje i bilo je u DVD skyvision, posto mi vise ne treba uredjaj rashodovao sam ga , i zanima me koliko je dobro to njegovo napajanje da mogu da ga koristim kao izvor napajanja za OP AZ4558AM. Ovaj OP bih koristio za active crossover 2way 18db na 108Hz.Znam da se koriste Ne5532 i LM 4526 ali ovaj pomenuti OP se vec nalazio u audio sekciji DVD uredjaja,jeste SMD,ali mogu da ga odlemim,pa sam hteo i da ga iskoristim . ?

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ozbiljno pitam,Ako je bolje da pravim sa klasičnim trafoom i stabilizatorom napona ,onda cu tako i uraditi?

IMG_20210723_183302599.jpg

IMG_20210723_183321566.jpg

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Jesu to losi uredjaji i napajanja i ti op ampovi...ali dok cekamo da se poklope karte ode zivot...pravi, slusaj, uporedjuj, to je sustina diy....a kad napravis jedno desetak sklopova imaces iskustvo koje je samo tvoje a ne da stalno nesto zapitkujes i mozgas da li poslusao pravog....pravi uredjaj! Sretno ti bilo!

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Citao sam malo o ovim OP malosumni su,veliko naponsko pojačanje,znam kad sam slusao muziku preko ovog DVD uredjaja,super je bio zvuk.Pitao sam za napajanje,nisam dosad pravio uredjaje sa takvim napajanjem,trebali su mi saveti,sa ovim sa cim raspolazem bez egzoterije i nasa ili ruskih svemirskih tehnologija.Ako mozete da mi pomognete ok,ako nećete opet ok.pozz

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Inace ja isto ko Pigy imao plocicu iz dvd-a ali sony 9000, na plocici operacioni jrc2114 a kondezatori nicikon fine gold...napajanje uradjeno ko bombona, pozlaceni cincevi...samo butnes negde i ne mislis!

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...