Jump to content

Funny Commercial


Preporučeni Komentari

  • 2 nedelje kasnije...

Ovo sad nije comemrcial nego sto bi rekli "behind scenes" iliti kako je nastala reklama. Za vrhunski proizvod i vrhunska reklama.

Čelnici Poršea želeli su da pokažu da je nova "Karera 4" sportski auto za sva godišnja doba. Međutim, vremena za snimanje nije bilo na pretek, tako da su nemački proizvođači odlučili da različite klimatske uslove naprave sami.

Jesenji krajolik je dočaran uz pomoć 4.857.166 miliona žutih listova ( ko ih samo izbroja), zimska idila je stvorena sa 12.000 kubnih metara veštačkog snega, a usput je budžet za specijalne efekte potrošen i na veštačku maglu, kao i na 1.000 litara veštačke kiše.

Nema kiše , napravićemo kišu, nema lišća na putu , nabacaćemo lišće, nema ..., napravićemo i to.

( Potseti me na onaj vic kad pred izbore došli u selo i agituju šta će sve naprave kad budu izabrani:

-Napravićemo most.  A seljaci:-Pa mi nemamo reku.

-Napravićemo školu. Seljaci: -Nema dece u našem selu.

-I decu će vam napravimo)

 

Dodajte uz sve to sedam različitih lokacija i dve kamere koje su snimale iz helikoptera i sa krana montiranog na Mercedesu M-klase i shvatićete da ljudi iz Poršea nisu štedeli para da dokažu kako je nova "Karera" pravi automobil za sve klimatske uslove.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 2 nedelje kasnije...
  • 3 nedelje kasnije...
  • 4 nedelje kasnije...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Kolgejt je napravio genijalnu reklamu za konac za zube, ali pre nego sto skrolujete na dole do sledeceg teksta, pogledajte sledece slike.
post-39-0-80931000-1370016617_thumb.jpgpost-39-0-37172600-1370016643_thumb.jpgpost-39-0-86862500-1370016635_thumb.jpg
 
 
 
 
OK, sada kada ste pogledali slike, na prvoj ste primetili da devojka ima jedan prst viska.
Na drugoj se pojavljuje fantomska ruka na ramenu muskarca.
A na trecoj muskarac ima samo jedno uvo.

Ako niste ovo primetili, onda je kampanja uspela, jer je dokazala da hrana medju zubima privlaci vise paznje od bilo kog fizickog nedostatka.

 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 2 nedelje kasnije...
  • 4 nedelje kasnije...
  • 3 months later...

Opet Honda

Nije lako napraviti ekonomičan SUV, a kako bi pokazali koliko su ponosni na svoje dostignuće sa novim 1.6 dizel motorom za popularni model "CR-V", Honda je napravila zabavnu reklamu u kojoj pokazuju da stvari nisu uvek onakve kakvim se čine.

Zabavna kampanja, koja u prvi plan izbacuje 3D uliče crteže, ali i druge vidove optičkih iluzija, pokušaće da razbije zastarelu tvrdnju da SUV automobili ne mogu da budu ekonomični.

Pored neverovatnih 1669 litara kapaciteta za prtljag, Hondin "CR-V" sa novim 1.6 i-DTEC dizel motorom, prema zvaničnim podacima ima i potrošnju od neverovatnih 3.7l/100km.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 1 month later...

Seat je danas objavio fascinantan video koji u malo više od dva minuta kondenzuje ceo proces izgradnje novog "Leona ST" u Martorel fabrici. Snimljen pomoću "GoPro" kamera, ovaj kratki film pruža jedinstvenu perspektivu izgradnje automobila od početka do kraja.

Martorel fabrika je trenutno zadužena za izgranju deset Seat modela na četiri različite platforme. U procesu učestvuje oko 10.000 zaposlenih i 2.800 robota koji zajedno proizvedu 2.000 automobila dnevno."Leon ST" je sačinjen od 5.900 različitih delova i 1.580 metara kablova, a ukupno vreme izgradnje je 19 sati.Seatova Martorel fabrika može da se pohvali da je jedna od najekološkijih na svetu sa najvećim solarnim panelima u industriji koji svake godine štede tone CO2.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...