Jump to content

Kupujem hladnjak Fischer SK18/37.5 ili SK18/50


NIXIE

Preporučeni Komentari

Po mogućstvu crno eloksiran.

Može biti i veće dužine pa da se secka na komade.

Treba mi nekoliko komada (2-3) dužine 37,5mm ili 50mm

Može i neki drugi sličnih dimenzija, ali mora imati prazan prostor u sredini bez rebara od barem 30mm zbog montaže drugih elemenata na PCB.

sk18.jpg

APEX A-CLASS PSU - Layout.jpg

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 14
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Hvala @dunavko nije ništa hitno, nisam još počeo to da pravim tek skupljam delove, i neću ništa da budžim oću lepo da izgleda,  tražim original takav hladnjak. Može samo biti duži, recimo 75mm ili 100mm pa da ga deljem po pola, a rez ću da okrenem na dole prema PCB da se ne vidi. Samo to je kritično, sve ostalo od delova ima da se nađe.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

duzina 220-250mm ,visina bar 120 ili vise, sto deblji,disipacija je 100w, za one power folower.treba mi dva komada  -levo i desno .srafim bocno za kutiju .a moze i neki drugi pa bi prilagodio.  ovde u Vinci ima stovariste alu profila,Andjelkovic.Nema sta nema .trazio neki profil pa daqod njega napravim kuciste-sasiju a da integrisem mosfetove u njega i jos da dodam ventilatore .ima toliko profila da sam odustao,a video sam par interesantnih

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Najveće koje imam, su širina 200, visina 100 i debljina 40mm. Ako ih hladiš ventilatorima možda i može tolika disipacija, dok bez prinudne ventilacije možda može oko 30-40W disipacije po hladnjaku.  To su ovi, ali mislim da je to slabo za takvo pojačalo, ovo je za neku AB klaju ili manju A klasu.

 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 2 nedelje kasnije...
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...