Jump to content

zerowaf

Moderator
 • Broj sadržaja

  9037
 • Na DiyAudio.rs od

 • Broj dana (pobeda)

  90

Postovi objavljeno od zerowaf

 1. Došlo je još neki dan, ali sam ja stigao tek prije dva sata.
  Nisam mogao izdržati, da na brzinu ne montiram na ručku i, lucky punch - bez puno picajzliranja i namjerom da samo za prvu ruku na brzinu pustim u pogon, je to prosviralo prilično dobro.
  Za bilo kakav zaključak ću trebati malo vremena jer budući da sam kod kuće svake prestupne, tako se i svaki put ponovo upoznajem sa vlastitim sistemom.
  Kao da imam onog švabu što sakriva stvari po kući, pa mi je uvijek sve novo***:rofl:

  Orsonic N.O.S. headshell:

  orsonic.jpg 

  I Kiseki Purpleheart N.S.:

  kiseki1.jpg kiseki2.jpg kiseki3.jpg kiseki4.jpg kiseki5.jpg  ***Alzheimer
   

 2. pre 7 minuta, Miloš 1210 reče

  Fliperane su skoro obavezno varale nagibom igrališta koji mora da bude 6,5 stepeni, ni više ni manje. Ne možeš da podesiš stope na nogama jer visak za tilt odmah poludi i fliper zove dežurnog aka Ćaleta.  Ovo mi sad daje odgovor kako to da su neki fliperi bili toliko osjetljivi da su bacali "tilt" i kod normalne igre.
  Inace je bilo moguce kratkim trzajem bez aktivacije "Tilta" u pravom trenutku odbaciti lopticu koja se premislja hoce li ili nece otici sa strane.
  Dobijes "Warning", ali si spasio lopticu.

 3. pre 23 minuta, krca44 reče

  ovo se cesto desava kad je fliper u stalnoj upotrebi - imao sam nekog iskustva u tome kroz fliperane & iznajmljvanje flipera od strane vlasnika kafica - vrlo cesto fliper dodje sa pedalama koje su labave pa to treba s vremena na vreme nastelovati.  Mali off, ali povezan s fliperima:
  Gazde su znali namjerno oslabiti akciju tipki jer ekipa za tjedan dana nauci trikove, pa je sve vise besplatnih nagradnih igara, a sve manje novca u zetonjeri. ;) 

   

 4. pre 28 minuta, Aciko reče

  Ja sam mislio da je kod nas sve otišlo u q. Raspametiše me klinci. Bravo! :respect: :crazyrocker:  Svidja mi se ovo! :thumbsup:
  Hvala Aciko!

  .

  "Porivi mi prelaze iz prljavog u čisto
  Krvarim iz nozdrva i udaram u ripstol
  Stojiš mi na putu i podrugljivo me gledaš
  Al' moje ruke nisu više čvrste kao nekad

  Tvoji jaki udarci mi više nisu bitni
  Zubi su po asfaltu, a ljudi nisu prišli
  Ustaću i besprizorno gađati u centar
  Pljunuću te krvlju i lansirati u etar!"


  Usprkos misljenju da je nekad sve vrvilo od mladih, pravednicki bijesnih, promisljajucih i kriticki nastrojenih ljudi, ipak se sve uvijek svodilo na tek nekolicinu, a ostali su zbog trendova bili u "i ja isto" fazonu.
  A tako i publika.
  Ako je u trendu, onda svi "slusaju" Buldozer ili Azru, ali im srce jace tuce kad cuju Nove Fosile ili cak i Marinka Rokvica. 
  Samo pogledajte sastave "best of" pjesama, pa kad vidite da na "Best of Bijelo Dugme" nema "Polubauka", "Otkazanih letova" ili "Izgledala je malo cudno", a ima "Ciribilibela" i "Napile se ulice", biti ce jasno da je sasvim mala publika za ista slojevitije od glazbe koja sluzi za (priprostu) zabavu.
  Danasnji trendovi su ispostovali vecinu publike, a za manifestaciju umjetnicke ili kriticke slobode se treba ili malo potruditi da ih se pronadje ili bar imati srece, pa nabasati na to.

  Ondasnji bunt punih zeludaca, zbog kojih se imalo vremena za snove o pravdi je izgleda bio jaci generator individualnosti nego danasnja pragmaticna namjera da se posto poto napune poluprazni zeluci.
  Za pravi iskorak ce trebati ili napuniti zeluce, da se oslobodi vrijeme za umjetnost, ili ih potpuno isprazniti da se generira muka iz koje ce nastajati nove inspiracije.
  Trebat ce poceti kriviti samu predstavu, a ne samo raspored uloga u njoj.

×
×
 • Kreiraj novo...