Jump to content

Branko Bin

Član
 • Broj sadržaja

  59
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  4

Poslednji trofej

Branko Bin je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

O Branko Bin

 • Rang
  🎖🎖🎖

Informacije Profila

 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Svaki predlog je dobrodošao, ali konačnu odluku donosim ja i Goran koji se bavi audio merenjima 😀 Svaka promena znači naš višemesečni rad i istraživanje, a konačan rezultat treba da bude zasnovan na naučnim osnovama,kako bi bio eventualno ponovljiv.
 2. U buduće planiramo "armiranje" sa zadnje strane , celom površinom , sa pirinčanim papirom. Tako će mo postići bolju kompaktnost, a uštedeće se još koji gram na težini.
 3. Ovako izgleda nakon vađenja iz kalupa.
 4. Čitaš nam misli Balza koju mi koristimo je talpa od 1mm, dok spojeve ojačavamo sa donje strane sa trouglovima iste. Nakon toga fino šmirglanje dok ne dobijemo težinu od 9gr. Tek nakon toga ,fajtanje akrilatom aqva-stop,kako bi imptegnisali membranu od vlage,a tako vlažnu je ostavljamo 24h u toplom alatu pod presom, dok se ne osuši i zadrži pravilan oblik. Ovaj postupak će mo verovatno zameniti u buduće, sa zadnje strane armiranjem sa pirinčanim papirom, kako bi težinu membrane smanjili još za koji gram. Naravno predlog i ideja sa natapanjem u crvenom pirinčanom vinu nije iskljućena...i boja i miris i ukus...Grand kafe Na donjoj slici se vide ojačanja sa donje strane membrane.
 5. Jeste, debljina i oblik određuju elastičnost,ali i exskurziju. Kako je kod nas exkurzija +-3mm, preterana elastičnost može biti komtraproduktivma. Ovako kako ste docrtali je pogodno za hod od +- 8mm,za fenolu od 0,3mm. Znači,zbir pažljivo odabranih komponenti može dati povoljan ukupan rezultat ,čista elektro-mehanika.
 6. Bože zdravlja, biće i toga Zahvaljujući starijem kolegi Branimiru Hodaliću, dobili smo i Al žicu za VC, tako da idemo napred
 7. Hvala, Biće toga još, ideja previše,a vremena premalo. Uporedno radimo zajednički na : ručno pravljenom papiru, kao i experimentima sa pirinčanim papirima Ako nešto pametno napravimo, objavićemo
 8. Alex Prelazimo sa vinjaka na japansko pirinčano vino Em korisno,i za posao i za zdravlje
 9. Poživeo nama Alli expres Sve što nema kod nas,ima kod braće Kineza Pa i pirinčanih papira
×
×
 • Kreiraj novo...