Jump to content

dejanco32

Član
 • Broj sadržaja

  819
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  1

Postovi objavljeno od dejanco32

 1. 4 hours ago, Miko said:

  Big DIY da....Našeg ne jer je u Nemačkoj. Podzemni idu do nas. :Viannen_loungelizard: 

   

  p.s.

  Ne verujem da će to sad da dižu u zrak. Ali može da se desi da miniraju da daljinski može da se odseče.

  Mada je i to zeznutno. sigirno će Nemačke podmornice da budu ispod.

  Mask  nam pravi svemirski:crazyrocker:

 2. Edit

  Bilo je tu i nekih pilotskih aplakacija sa kartama, rutama, chekpointima do željenih aerodroma i tako to.

 3. Dok je pokojni Zoran Modli vodio Zair nisam propuštao ni jednu emisiju, tad sam se malo zainteresovao za avijaciju pa posle opalo interesovanje. Najviše su me zanimali simulatori letenja, koje koristite i na kojoj mašini dobro rade a bio je i na aerodromu NT instaliran jedan  ne znam da li je još u funkciji.

 4. WWW.RTS.RS

  Novi Sad će u 2022. godini poneti prestižnu titulu Evropske prestonice kulture, zajedno sa Kaunasom (Litvanija) i Ešom (Luksemburg). Srpska Atina je ujedno prvi od tri grada u kojem će biti održana ceremonija svečanog otvaranja godine titule, koje će obeležiti jedinstvena umetnička proslava u Evropi, "Doček", na više od 40 lokacija u Novom Sadu.

   

 5. Vratiše se i Mijagi tepači cela 4 .sezona za NG bindž:D

  WWW.IMDB.COM

  Cobra Kai: Created by Josh Heald, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg. With Ralph Macchio, William Zabka, Courtney Henggeler, Xolo Maridueña. Decades after their 1984 All Valley Karate Tournament bout, a middle-aged Daniel LaRusso and Johnny Lawrence find themselves martial-arts rivals again.

   

 6. 3 hours ago, ninja said:

  Eto, sinoc odgledah novi Matrix. Daleko da je kao prvi ali kome se svidjeli prvi mxi, pogledace i ovaj.

  Meni je inače prvi matrix bio i najbolji, ovaj je samo malo apgrejdovan  ušminkaniji tako da može da prodje. Najviše hvali prvobitni agent Smit i pomalo Morfeus:oke:

 7. Da da ima dosta problema o kojima treba voditi računa, takodje se recimo žalio i da mu je pretežak da ga  vozi bez motora pa je jurio da predje na slabiji  ali lakši motor da bi mogao da vozi uz asistenciju.

  Nevezano za njega letos na moru sam preimtio da ima dosta električnih monti bajkova sa kojima su ljudi oobilazili okolna brda i planine, pa ako ima neko takva iskustva da prokomentariše koje su prednosti i mane, bilo bi interesantno.

   

   

 8. Drugar upgrejdovao neki tourismo(ne znam tačan naziv za te bajseve ali izgledaju kao oni što ih parking servis iznajmljuje sa korpom napred)   za posao,  stavio el. motorče od kilovat ide mu preko 50 km/h, znam da je morao da stavlja gume punjene gelom, valjda zbog brzine.Sad ide sa njim na posao(nije dostava) savladjuje uspone bez problema. Izašlo ga oko 600 evrića. Koliko mu traju kočnice mi se nije hvalio;)

×
×
 • Kreiraj novo...