Jump to content

doubleM

Član
 • Broj sadržaja

  113
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

 • Broj dana (pobeda)

  2

Poslednji trofej

doubleM je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

Informacije Profila

 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ako nekom treba imam izuzetan subwoofer. Kako sam uradio novi par zvučnika gotovo i da ga ne palim. Moram da napomenem da su zamenjeni elektroliti u napajanju zato što su fabrički bili baš katastrofa. Stavljeni su Nichicon Fine Gold. Za članove foruma 130€.
 2. doubleM

  Harman Kardon 430

  Nisam verovao da ćeš ga ikad prodati.
 3. Nisam menjao ništa na skretnici. U početku sam jesam jer je bilo problema sa previše basa, manje visokih i to na kutijama bez ove obrade na prednjoj strani. Vremenom se sve dovelo u normalu pa sam i ja vratio originalnu skretnicu. U slušanju, obzirom da sam ih slušao jedno mesec dana bez ovih obrada, nisam primetio razliku. Nisam merio, nemam opremu još uvek, ali pretpostavljam da ne bi trebalo da bude neke velike razlike. A i Džef je napravio kutiju trapezoidnog oblika, pa je ovo manje/više neka "simulacija" toga.
 4. Ivanovi, poručio sam ih od njega još kad je krenuo raditi. :) Dobro si me podsetio, evo detalja kutija: Medijapan 19 mm, prednja ploča 30 mm, spajano tiplovima. Skretnica je odrađena sa Mundorf MCap EVO Oil kondenzatorima, kalemove radio drugi Ivan iz Niša. :) PCB sam poručio sa JLPCB-a, imam još 3 komada jer je minimalna porudžbina 5. Jensen žica za ožičenje. CMC konektori. Proces farbanja je špric kit kao podloga, pa akrilna farba i na kraju mat lak. Ja sam samo radio podlogu ostalo je radio moj drugar koji radi automobile, ako te baš detalji interesuju mogu da mu zatražim.
 5. Kažu naši: ,,Reklo žbunče na grmče!''
 6. Evo i mojih, juče završenih:
 7. http://www.snajper.com/online_prodavnica/sredstva_za_ciscenje/odrzavanje_drveta/balistol_saftol_premium_gold_-1314.htmlMerak!
 8. Eve, pridošao u novo ruho: https://www.zenmod.in.rs/
 9. doubleM

  Iron Pumpkin(s)

  Sunce ti, šta uradi Miki ona moja daska što postavih...
×
×
 • Kreiraj novo...