Jump to content

Kuršum

Član
  • Broj sadržaja

    1054
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

  • Broj dana (pobeda)

    13

Poslednji trofej

Kuršum je imao/la sadržaj sa najviše reakcija!

Informacije Profila

  • Zemlja:
    Serbia

Skorašnji posetioci profila

5015 posetilaca

Kuršum's Achievements

Dugo je sa nama

Dugo je sa nama (7/9)

608

Forumska reputacija

  1. Kuršum

    Kuršum ABC

    Ja koliko vidim identične su performanse, izmiče mi ta slabija struja.
  2. Kuršum

    Kuršum ABC

    Umreo nam je premotavač. Naručio oriđiđi. Nije mnogo.
  3. Kuršum

    Kuršum ABC

    Svasta ima. Malo curmuli elko pa crko regulator, pa se trafojce samosprzilo. Sve imamo sto treba, samo trafojce da se udene.
  4. Kuršum

    Kuršum ABC

    Electronics Components Distributor To The World. WWW.XONELEC.COM Click to visit our website and search from the range of more than 3 million products and over 3000 manufacturers readily available to order from our website at discounted rates. We ship globally. Ovde ima oriđiđi, al ako trafomatic pravi vake, da se ne majem po inozemstvu.
  5. Kuršum

    Kuršum ABC

    Umro trafo na PS Audio Ultralink dac. Jedan od dva koji su unutra. Po ovoj oznaci (Microtran PF24-34) bi trebalo da je ovaj Tamura: mouser.com EU.MOUSER.COM Al nema na stanju. Imate li neko rešenje za moju malenkost?
  6. Ok, i ja imam opticki, coax i bnc, sva tri su na istom pci to spdif konverteru, tj. onome sto sad funkcionise kao muzicks kartica. Elem, jos par laickih pitanja. Unutra su sva diska, oba HDD, jedan Hitachi stariiji od 250 bg na kome je Win 7 pro i jedna particija na kojoj drzim filmove i drugi Seagate od 1tb koji je dosta brzi od ovog primarnog tu je muzika. Jasno je da je bolje na njega instalirati ovo tvoje mjuzu bi mogao privremno da prekopiram na exsterni pa vratim posle. Da li moze jedan OS na jedan, a drugi na drugi HDD, pa me pita koji ocu da dignem po paljenju, ili jok?
  7. Ajd' da ipak pitam ovde pre nego na pp, po cenu da ispadnem glup u društvu (možda će odgovor još nekom koristiti), da li je ova tvoja optimizacija pravljena za DAC sa USB vezom ili i mi starinski tipovi sa coax vezom možemo da se ovajdimo?
  8. Watch this Idea Pin by @avidtechnology · 🔊 DIY limiter! PIN.IT 30-sep-2022 - Avid creó este Pin en Pinterest. 🔊 DIY limiter!
  9. Kuršum

    Kuršum ABC

    Koji promer navojne, M3? 'De kupiti, a ne plakati? Meni će za ovu od 1.5m širine trebati bar 7 ako pozadi na sredini jednu stavim, doduše kraćih.
×
×
  • Kreiraj novo...