Jump to content

😎ab💨🕶️

Član
 • Content Count

  778
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

😎ab💨🕶️ last won the day on May 7 2016

😎ab💨🕶️ had the most liked content!

2 Followers

About 😎ab💨🕶️

 • Rank
  🎖🎖🎖🎖
 • Birthday 03/01/1977

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Lokacija:
  Novi Beograd
 • Interesovanja:
  Diyaudio
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

3600 profile views
 1. 😎ab💨🕶️

  K:DN2540

  Šta bi od ovog preampa? Koje TO kućište preporučuješ za DN2540?
 2. 😎ab💨🕶️

  Audio kondenzatori

  E lepi moji, oteraste čoveka iz sopstvene teme...i to samo zato što mu u izlogu nisu kao po forumskom receptu kondovi od krunjača
 3. 😎ab💨🕶️

  SissySIT (bilo SufiSIT)

  Ili nogirati
 4. 😎ab💨🕶️

  Oči gledale oči plakale

  KP prodavci koji insistiraju "bez poruka" ili "ne odgovaram na poruke" su rizični i tako izbegavaju negativnu ocenu. Treba ih se kloniti.
 5. 😎ab💨🕶️

  Osvežavanje zvučnika

  Ako ćeš savitljivost, onda silikonsko crevo.
 6. 😎ab💨🕶️

  Koliko je jako ovo napajanje?

  Ok, hvala. Onaj hirose je uzet najviše zbog dimenzija na kućištu Mac Mini-ja i paše ko dupe na nošu. Imam kući Amphenol 2.5mm dc konektore kablovse i za kućište, provereno curent limit 5A, ali sam prethodno mislio da mi ne odgovaraju zbog amperaže.
 7. 😎ab💨🕶️

  Koliko je jako ovo napajanje?

  Hirose fenseraj
 8. 😎ab💨🕶️

  Koliko je jako ovo napajanje?

  Evo nečega dostupnog za 10A: https://uk.farnell.com/c/connectors/power-entry-connectors/dc-power-connectors-barrel-plugs-jacks?brand=lumberg&current-rating=10a
 9. 😎ab💨🕶️

  Koliko je jako ovo napajanje?

  Sad se setih, odavde sam prepisivao za taj Hirose konektor: https://www.gothamsound.com/library/mod-mac-mini-dc-power Materials Needed: Apple Mac mini (Late-2012) Hirose HR10A-7R-4SC(73) Panel-Mount Connector Wire Shrink Wrap or Electricians Tape
 10. 😎ab💨🕶️

  Koliko je jako ovo napajanje?

  Pajz stvarno. Ima li neka preporuka koji ima curent rating za 10A? Ali i ovaj sa prikazanih fotografija sigurno ne ispunjava te kriterijume.
 11. 😎ab💨🕶️

  Koliko je jako ovo napajanje?

  Slažem se, zato sam i uzeo sertifikovan konektor za tu namenu (kačio sam gore i PDF datasheet ako nisi video), a i išao sam logikom da bude četvorokontaktni zbog razdvajanja provodnika.
 12. 😎ab💨🕶️

  Koliko je jako ovo napajanje?

  Toga sam svestan. Htedoh staviti akcenat na to da njihovih 10A , pa sve to uz ugrađen DC konektor koji i nije u stanju da ispiruči tu struju (sem u retkim pikovima) i nije za padanje u nesvest i nije za 300+ USD, a testiran im je (mislim Teradak-u i sl.uređajima na tržištu) baš sa modelima Mac Mini- ja od kojih je jedan i taj koji ja koristim. Tih mojih pravih 6A mi se nameće i kao opravdano za probati za moje potrebe upotrebe tog računara.
 13. 😎ab💨🕶️

  Koliko je jako ovo napajanje?

  what is inside the teradak power supply ? Ništa posebno:
 14. 😎ab💨🕶️

  Koliko je jako ovo napajanje?

  Zatim, ovaj filter Teradac modul sa fotografije koji zauzima prostor unutar kućišta Mac Mini-ja umesto fabričkog svičerskog napajanja ima 4 linije (4xpozitivne i 4x negativne). Nije dovoljno jasno da li se te linije spajaju u jednu ili svaka ima svoju namenu posebno iako su isti naponi? Velika je verovatnoca da svaka linija ima svoju ulogu za posebne sklopove na ploci. Onda se nameće zaključak da je možda baš kao i kod PC računara ukupan zbir grana potrebnih napona max 8A (ili 10A), a da ta struja nije angažovana istovremeno? Napomena: taj Teradak je testiran i funkcioniše sa datim Apple računarom.
 15. 😎ab💨🕶️

  Koliko je jako ovo napajanje?

  I ovaj, naravno: https://export.farnell.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=15001&langId=71&urlRequestType=Base&partNumber=1826966&storeId=10152
×