Jump to content

Vule John

Član
 • Content count

  832
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Vule John last won the day on March 8 2015

Vule John had the most liked content!

2 Followers

About Vule John

 • Rank
  jope banovan

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

3644 profile views
 1. SINEVOICE - or not?

  Данас када свака поштена самоградитељска српска кућа има мерни микрофон врло пристојне верности врло је лако утврдити како у ствари раде неки доскорашњи 'ауторитети'.. За неке друге који не знају да постоје леви и десни звучник микрофон ни не треба..
 2. Novopridosle skalamerije

  Тренутно Ortofon MC-200.. 103-ку сам упоредио са AT OC-5 и Ortofon Salsom, звучала је катастрофално..обе поменуте су класу испод тренутне..
 3. Наравно да не постоји потпуно оригинални концепт, али постоји доста конструкција које су довољно другачије од осталих.. Сипи је избацио бар пола туцета после напуштања овог форума..
 4. Тек ти не читаш пажљиво..
 5. Не читаш пажљиво..
 6. Ја бар имам неке везе са Самоградњом, што се за већину тренутних ''постера'' овог форума баш не може рећи.. Докле год су у већини они који мисле да жице имају утицаја за звук нема овде озбиљног напретка..
 7. Novopridosle skalamerije

  Јесте, делује моћно.. док је не пустиш..
 8. Колико је оригиналних пројеката, не клонова већ неких готових, овде представљено у протеклих годину дана? Какав је тренд у односу на раније.. Чини се да је довољно да оде један човек и да се продукција преполови..
 9. Novopridosle skalamerije

  Један од главних ''криваца'' за тврдње да су ММ боље од МС..
 10. Novopridosle skalamerije

  Да ли су било којим драјверима измерени ТS параметри и фреквентни одзив пре и после мењања вешања.. од њихове много је битнија еластичност задњег центратора, вешање уопште није толико битно.. али зато на већим драјверима разлика између сунђерастог и гуменог вешања може бити пар грама, а то доста мења ситуацију.. Fs може да одшета и 10-15Hz, Qts и Vas промене вредности 20-30%..
 11. dobre MM zvučnice

  Као што већ рекох, незнање и примитивизам донет са оног форума уништио је и овај..Мада, признаћеш, није било много тешко..
 12. dobre MM zvučnice

  Дакле, МС су тешко покретљиве..
 13. dobre MM zvučnice

  Овом приликом хтео бих да се захвалим Леу за идејно решење ника..
 14. dobre MM zvučnice

  Тај форум убило је незнање, примитивизам и пре свега то што би већина чланова продала дупе за 50€..
 15. dobre MM zvučnice

  Све време пишем у једнини.. Докле год се у неком систему боље чује ММ звучница или биполарни кондензатор нешто ту озбиљно фали..
×