Jump to content

mrcelavi

Član
 • Content Count

  775
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

mrcelavi last won the day on June 26 2018

mrcelavi had the most liked content!

1 Follower

About mrcelavi

 • Rank
  🎖🎖🎖🎖

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Zemlja:
  Sweden

Recent Profile Visitors

8431 profile views
 1. mrcelavi

  Iskra Garrard OZ40 zvucnjaci by ReVox

  Mens se čini malo pregusto, ili tako samo na slici izgleda.
 2. mrcelavi

  Šta trenutno slušam . . .

  Amos Lee "Mission Bell", manje poznato, manje napucano a jako prijatno za popodnevno ili večernje opuštanje. Odličan album, numera El Camino kojom počinje album ujedno s njom i završava ali ovog puta u duetu sa Willie Nelson-om.
 3. mrcelavi

  Serije koje gledate

  Varaš se prijatelju, misliš da će neko da slupa stotine miliona dolara na snjimanje a da nije dobro promišljeno sve. Sve je u funkciji finala, a kakav će on biti, e pa videćemo. Dotle, prepusti se i uživaj ( Kače Kon fu CE ).
 4. mrcelavi

  Serije koje gledate

  Bogami Deanerys će zbog ovog da završi u Hag-u.
 5. mrcelavi

  RTR

  Kupio Revox B77 da si priuštim fetiš i ono mladalačko balavljenje, kada smo samo u katalozima i kroz izlog mogli da ih gledamo. Posle skontao da se nema vremena ( potraga za dobrim trakama, nasnimavanje, održavanje i kalibracija i td itd). Na kraju mi dosadilo da samo brišem prašinu sa njege i promenio vlasnika, kupio ga ton majstor koji radi u Gröna Lund zabavnom parku u Stockholmu. Ko može da si priušti vreme i dobru makinu da sva čula uživaju - Go for it! Mada i dalje me kopka ReVox G36 pa da se pimpuje ( opako dobra lampaška preamp sekcija u njemu).
 6. mrcelavi

  Stereo ili (ipak) mono sistem

  Al smo ga zakomplikovali, čovek tek sad nezna šta mu je činiti. Mono kertridž- mono pojačalo- 1 zvučnik širokopojasni koji mu je volja- tačka.
 7. mrcelavi

  Stereo ili (ipak) mono sistem

  A jel sme cevno pojačalo da se ostavi jedan kanal bez opterečenja?
 8. mrcelavi

  Stereo ili (ipak) mono sistem

  Možda si na ovog baju mislio
 9. mrcelavi

  Stereo ili (ipak) mono sistem

  Na tvom mestu bih gradio sistem za tu namenu. Elem, slušaš uglavnom muziku za koju se može uslovno reći da joj akcenat nije na visokoj vernosti reprodukcije već više na dokumentarnoj vrednosti uz recimo Mitke faktnor i emocije vezane za to. Tog Unisona samo u sigurne ruke za prepravku. Jedna pozamašna horna sa Philips 9710 ili možda Carlson horna. Par kutija ti nije potreban samo bi stvarao lažnu stereo sliku koju ti ne želiš.
 10. mrcelavi

  Zanimljive i smesne slike

  MacPro, čim kliknem na link ode u download, jbg. Ma opušteno, taman me to podsetilo da malo očistim folder
 11. mrcelavi

  Zanimljive i smesne slike

  Ovaj da, komšijo bre, el imaš ti neki normalni link da kačiš, a ne ove što odma idu u download, napuni me ko sa vaške bre!!!
 12. mrcelavi

  Kafanica . . .

  Ma jok, ne bi se juga ni demontirala, ne bi izginuo silan narod zarad političkih "elita" a za račun onih vanka. Isto je i sa Madurom danas, da se zna da ima S 400 k.. bi se čačkali sa njim.
 13. mrcelavi

  Kafanica . . .

  Jašta. E Tito bar to da si uradio pa da te slavimo do veka, ovako....
 14. mrcelavi

  Kafanica . . .

  Prosto, Francuska nema naftu!
 15. mrcelavi

  Serije koje gledate

  Ala se razbacujete sa ti downlodovi, kad smete jbg. Mi ovdenak to nesmemo da radimo, zabranjeteo. Osuđeni smo na stream sa priratskijeh sitova. Ali zato, ja imao priliku uživo da slikam jednog od dva preživela zmaja i znate šta, ne smrdi mu iz usta
×