Jump to content

mrcelavi

Član
 • Content Count

  932
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

mrcelavi last won the day on July 24

mrcelavi had the most liked content!

1 Follower

About mrcelavi

 • Rank
  🎖🎖🎖🎖

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Zemlja:
  Sweden

Recent Profile Visitors

9022 profile views
 1. Pre svega da izrazim duboko poštovanje za Aleksandra - RAAL i uzmem slobodu, pošto je ovo retka prilika da se oglasio ovde na forumu, da ga pitam za savet vezano za ribon drajvere. Već dugo koristim Pioneer ribone PT-R13A i nedoumica je kako rešiti skretnicu. Naime ako ih vozim samo sa kondom 4,7 mF oni zvuče čarobno ali preglasno u odnosu na ostale drajvere ( ostli drajveri su Philips 8" AD 3700M i Beyma 12K200) rezovi na 500 i 4000 hz. Kako ih malo utišati a da se to ne odrazi na kvalitet zvuka. Hvala unapred
 2. mrcelavi

  Wharfedale 312

  Uzmi te Kef-ove sa slike i nakrivi kapče (ako si ubedljiv pregovarač).
 3. mrcelavi

  Šta trenutno slušam . . .

  Slusam Morrisonov album a na YT naleteh na dve legende i Crazy Love.
 4. mrcelavi

  SissySIT u rukama dunstera

  Sad moraš ponovo da usviravaš Supre ili si se vratio na narandžasti
 5. mrcelavi

  Šta trenutno slušam . . .

 6. mrcelavi

  Kvalitet audio fajlova...

  Mnogo je Flac fajlova koji su zapravo Mp3 prebačeni u Flac. Ako je sistem dobar razlika se lako primeti. Audio Checker program za skeniranje Flac fajlova koji prepozna da li je rip sa Mp3 ili cd-a.
 7. mrcelavi

  Zvuk preko WiFija

  Šta god nabaviš, čeka te kreiranje kućne mreže, uparivanje dva uređaja i deljenja fajlova. Spavaća soba, znači nesme da brundaju ventilatori.
 8. mrcelavi

  Deljenje net konekcije

  Ma samo svič, kakvo crno budženje kabla. Kod mene simultano rade preko sviča Apple tv, android box, PC muzički server i mini PC, sve ostalo a to je još 5-6 uređaja na WiFi i ništa ne štuca. Druga varijanta ti je da kupiš USB WiFi stick za taj novododati PC.
 9. mrcelavi

  Novopridosle skalamerije

  Stvar ukusa ali ja bi dodao donje prečke da ne liči na šamlicu ili ti privremeno rešenje.
 10. Kada smo na temi dampa, niko da spomene šta stavlja između bass drivera i prednje ploče?
 11. mrcelavi

  Šta trenutno slušam . . .

  Jok ja; od 10:00 radim Pre no što se bacim na treću epizodu njakave serije Catherin the Great, malo da dosolim sa ... Nagrada za uspešnu popodnevnu foto šetnju.
 12. mrcelavi

  Šta trenutno slušam . . .

  PostRock!
 13. mrcelavi

  Šta trenutno slušam . . .

  D.Gilmour Live at Pompeii
 14. mrcelavi

  Serije koje gledate

  Sinoć odgledali poslednju epizodu 5. sezone Peaky Blinders, vrhunski odrađena što bi rekli klinci "otkida" . Za celu sezonu može čovek da kaže i ovo i ono, da su postali predvidljivi na momente i gnjavili ali jedno je sigurno glumački gledano Paul Anderson - Arthur, je oduvao ulogu, briljirao. Ništa manje, iako kratkim pojavljivanjem od par minuta što je majstoru dovojno, briljantan Tom Hardy. Na momente ekstatičko uživanje u performansu ova dva lika. Kraj epizode kao i sezone više nego ikada ostavlja u iščekivanju sledeće sezone nagoveštajem krupnih promena u Shelby klanu. Još jedna serijica koju počeh da gledam kao prijatnu zabavu bez očekivanja da je nešto krupno i značajno u pitanju, se završila i znate šta, baš se unapred radujem novoj sezoni a kada će, pojma nemam. Kao što rekho nisam očekivao ništa spektakularno a i nisam neki veliki fan nadrealnih i izvanvremenskih filmova i serija, ovu sam odgledao sa uživanjem Carnival Row. https://www.imdb.com/title/tt0489974/?ref_=nv_sr_1?ref_=nv_sr_1
 15. mrcelavi

  Čime se zanimam... (ovih dana )

  Murphy was posmatwa!
×