Jump to content

Najbolji članovi

Popularan sadržaj

Showing content with the highest reputation on 11/21/22 u svim oblastima

 1. Mika nije prepravljao nego ubudžio JLS konektor u postojeći konektor na šasiji tako da nema kabla između konektora i JLS, nego se zabada direktno u JLS, što je i najbolje. Manje jedan kabl i dva konektora, valja se.
  4 poena
 2. od USB konektotra za sasiju Neutrik je najbolji (moze i da se rotira unutar kucista, koristim ga i odlicna iskustva imam sa tim "konektorom"). Ali to nije samo konektor vec prilagodni deo - potreban je sa unutrasnje strane dodatni konektor... Wurth ima odlične konektore za plocice neki su sa vec ugradjenim filterom. USB+2.0+Jack+with+Integrated+EMC+Filter - Google Suche WWW.GOOGLE.COM I Amphenol za sasiju. https://il.farnell.com/amphenol-commercial-products/musbd111m0/usb-2-0-type-b-rcpt-th/dp/2708988 Amphenol ICC Straight, Through Hole, Socket Type B USB Connector EXPORT.RSDELIVERS.COM 725-6014, Amphenol ICC, Amphenol ICC Straight, Through Hole, Socket Type B USB Connector, Brand Amphenol ICC, Gender Female, Mounting Type Through Hole, USB Type B MUSBD11130 | Amphenol ICC Right Angle, Through Hole, Socket Type B USB Connector | RS UK.RS-ONLINE.COM I ovaj militarty je mozda ponajbolji https://www.elfadistrelec.dk/en/connector-ports-usb-amphenol-military-and-aerospace-usbaf7/p/30225365 Ti pozlaceni samo izgledaju kao nesto... Ne bacajte pare... Bitna je i mehanika i precizne mehanicke mere A to imaju ovi brendirani Wurth, Amphenol, Neutrik... Za kablove ovo je najbolji industrijski. Ne koristi cak USB kabl nego FW. KOristi se u kritičnim industrijskim povezivanjima gde je steta koju kabl i konektori mogu da naprave neuporedivo veca od cene audio uredjaja... Preporučen od strane ing. iz te oblasti... jedino sto se prave po porudzbini pa mora malo da se saceka... Oko 50EU komad sto je 4-5X manje od "audio USB kablova" i isto toliko puta je bolji od istih... https://www.phoenixcontact.com/search/search?q=USB cable&_locale=en-PC&_realm=pc&ps=10&p=4 oval model za 1m VS-04-2X2X26C7/7-SDA/SDB/1,0 - 1654853 za 2m VS-04-2X2X26C7/7-SDA/SDB/2,0 - 1653935
  4 poena
 3. Stigli pokloncici 😁 Trafomatic i oem viborg usb.
  4 poena
 4. danas nije bilo guzve na poslu, u garazi, pa reko da se igramo. igracke za velike decake, teska artiljerija. ima vec neko vreme da se zanimamo sa zvucnicima "za garazu" ali nije bilo vremena da se bas bas posvetimo. elem, teska artiljerija bi bilo sledece : kabineti 335 litara za bas, Gauss 18, + kabineti za 2x 12 srednje i buliti visoki. na slikama se vide samo po jedna 12-ica, tako smo probali. ima mogucnosti, to jest opcija i za jednu i za dve. skretnice su danas unapredjene sa motor run blokovima, takozvanim "krunjacima". 12-ice su Echolette fullrange, naravno odsecene da rade samo srednje. srednje-visoki su Altec, probali samo jedan, sutra i drugi. visoki su Beyma jebem li ga koji, zaboravih. probali smo raznu amplifikaciju, ali bez ikakvog razmisljanja ili dvoumljenja - ostala Lola 2111. radi za medalju, bukvalno, tera one Gauss-e bez da se iole zagreje. sve u svemu. nije hrdjavo. obilje svega u zvuku, a snaga ... ima i previse. nastavak ce kolko ja mislim, slediti. ima i sledeci projekat, isto sa 18-icama, ali JBL.
  3 poena
 5. Tera me @Superfi, da napravim ovako nesto, jos kad udjem u svet cevki 😁😛 Vojvodjani...sto severnije to gore 🙃🤗
  3 poena
 6. Sad jos da munem na dasku sve i testiram 😁 I da ne budem lenj, izdizajniram kuciste kako dolikuje. Sklepah usb, navukoh mu i albino zmijsku 😂
  1 poen
 7. 1 poen
 8. Mi se šalimo, on ga pretera
  1 poen
 9. Ja nemam nikakvu nameru da na WaveIO ili JLS karticama eksperimentišem sa USB konektorima. Odlemiti pa zalemiti, samo se traži nevolja.
  1 poen
 10. ajd citav program za veceras
  1 poen
 11. Ako su onog bucmastog uvezali sa četvoro lisica, biće da čekaju pauka da ga preveze do stanice
  1 poen
 12. 😊 Da ga nazovem nadrkani brka 😅 U stilu pro opampa poput sparkosa i weissa. Nisam hteo taj soket vec dip8 sa dodatnom plocicom kao newclassd sto radi. Sirine je taman da mogu na miro pcm63 dac po komad, sa ooozbiljnim strcenjem van pcb-a 😅. Predpostavljam da moze i na ostale, nije mi bio fokus na njima. Pustam i ovaj i onaj jednostavni simetricni u januaru, pa kakvi budu.
  1 poen
 13. Ne mora da se odlemljuje konektor koliko vidim to nije ni bila tema. Samo se doleme vodovi ispod konektora. Svi ovi sasijsku imaju i pinove a Ampjenol militray grade ima i omanji kablic sa zicama... Kad vec toliko pametujete. Mnogo je ozbiljnije to sto plocice usb interfejsa srafite direktno na sasije. Na taj nacin se sprovode sve vibracije sasije preko stafova na PCB interfejsa i dalje na maste oscilatore. Iz ovoga se jasno namece sta je potrebno dalje uraditi da bi se to izbegglo. Da ne davim vise...
  0 poena
 14. Zanimljiv detalj, zapravo je metak najpribližniji osiguračima za velike struje u električnim vozilima. Pošto nema mehanizma koji ima silu da razdvaja sprovođenje struje pri strujama daleko većim od zavarivačkih, pride minijaturan, prave se osigurači sa eksplozivnim punjenjem koje rastavlja kolo.
  0 poena
×
×
 • Kreiraj novo...