Jump to content

Najbolji članovi

Popularan sadržaj

Showing content with the highest reputation on 10/18/18 u svim oblastima

 1. Dumus

  Pass ACA 1.6

  Elem eto ga, stiglo sutra (u je.... al mi je trebalo puno vremena) 50 min. sa slikanjem . Prvo kao što je red idu mali .... 1% Ondak dođu oni malo veći , da ne kažem .... I na kraju eto ga skompletiran .... E sad ono najtužnije , nastavak neznamo kad će jer bumo morali da čekamo naše drage Žabare da se smiluju da pošalju kutiju. I njih sam čekao jedno mesec dana (čuvena ferogosta) , pa onda da se odmore od odmora. Pa su pre par dana izbacili novu seriju kutija za ACA 1.6 Na Big DIY , još ih nema u prodaji i ako sam se i tamo prijavio za svaki slučaj
  5 poena
 2. Dumus

  Pass ACA 1.6

  Elem nastavak sledi. Pre par dana stiže čuveni paketić od 60$ shipinga (m... i... nj... , kasnije ću da vam kažem zašto) , isprsih se i za našeg VA , negde oko 4.200,oo din. Otvorih, kad ono gle čuda, sve je unutra (niko nije maznuo ništa prilikom pakovanja , a još veće čudo ni prilikom carinjenja ) Komponete po opisu audiofilski (jedino nisam uspeo da saznam čiju su metal film 1% otpornici) , snagaši su Panasonic-ovi 3W/5%. Kondovi što SILMIC II , što Panasonic M i najači naravno CornellDubilier 381LX serija. Znači pripreme za večerašnje švajsovanje je spre
  4 poena
 3. probao : ZZ Top - Sharp Dressed Man AC/DC - Thunderstruck Dire Straits - Money For Nothing Joan Jet - I Love Rock n Roll zvuk dumres.
  2 poena
 4. vidi ovako. rasparen, to jest jedan komad izlazni PP trafo imam. 2 komada trafoa za SET ili SEP imam. treba ti samo da namotas 2 torusa i da kondove na primer zbog cene kupis od Ivaila. semu dobijes za dz, znanje imas a imas i lemilicu. sto se tice fullrange - imas Monacor i za bagatelu. razmisljaj u tom smeru. pusti skretnice, tranzistore i integralna kola.
  2 poena
 5. da li si mozda nekada razmisljao o nekom cevnom pojacalu low ili low mid budget i nekim fullrange zvucnicima ? normalni stereo sistem.
  2 poena
 6. ako ti je za utehu. u mojoj struci (elektro monter) mozes da pogresis samo jednom. kod lampasa mozes vise puta da pogresis. ne mora odma dumres. mogu da dodju i cike sa crvenim kamionom. malo sale ne skodi.
  1 poen
 7. Ne znam je li bilo, ali i ako jeste ne skodi...
  1 poen
 8. Woland

  IT razno.

  očekuje se da će ove godine domaća IT industrija ostvariti jednu milijardu Eura prihoda.. dvojac je već počeo da ih rastače tako što je Nemačkoj firmi dodelio subvencije po radnom mestu i na taj način ih doveo u povlašten položaj u odnosu na domaće firme.. ako i ostali krenu tragom Googlea, možemo da zamandalimo IT.. a mogli bi smo i konačno da se latimo motke.. P.S. penzosi ni nemaju pojma ko puni budžet iz kog dobijaju penzije - oni klinci kojima svašta spočitavaju
  1 poen
 9. Impuls

  Aktivna skretnica nejasnoća?

  Evo vam pa citajte objasnjenje http://archive.siliconchip.com.au/cms/A_30278/article.html
  1 poen
 10. Mikorist

  Ma užas !

  Ovaj rus je genije
  1 poen
 11. Ti veliki su retko kad problem, oni malecki prvi krepavaju, pogotovo ako su naslonjeni na neki hladnjak ili keramicki otpornik.
  1 poen
 12. чика-Брка

  6V6 Self Split P.P.

  moji izlazni trafoi su klasicni. 8 K Raa. a la Hammond. nisu UL. na semi su UL. hteo sam da probam semu - self split. em to, em EF86 na ulazu - druga dimenzija zvuka.
  1 poen
 13. Doktor

  Trenutno na gramofonu ...

  Ima, ali nema potrebe da zovem "vukovce"* da mi lopatama izbacuju bass iz sobe. *vukovci = fizicki radnici koji su se nekada davno ( pre 20+ godina ) okupljali pored Vukovog spomenika u centru Bgd i cekali da ih iznajme na sat/dan
  1 poen
 14. Doktor

  Trenutno na gramofonu ...

  Konacno se etablirah u domu svome ( prodje turbulentni period, nadam se ). Pripalih sprave posle nekih dobrih 4-5 dana i za divno cudo . . . sve radi parfait. A sta bi' ja pa pustio za pocetak, nego . . .
  1 poen
 15. Nem pojma. Samo znam da ću da ubacim iste one crvene KMH u pojačalo. Od 47.000 uF x 8
  0 poena
 • Trenutno na sajtu   2 članova, 0 Skrivenih, 61 Gosta (Pogledaj celu listu)

 • Forumska statistika

  8296
  Ukupan broj tema
  372353
  Ukupan broj objava
 • Statistika članovȃ

  2646
  Svi članovi
  3371
  Najviše na sajtu
  savan
  Najnoviji član
  savan
  se pridružio
×
×
 • Kreiraj novo...