Jump to content

Najbolji članovi

Popularan sadržaj

Showing content with the highest reputation on 07/21/18 u svim oblastima

 1. grau.

  Novopridosle skalamerije

  E ovo je novopridoslo ima već više od mesec dana, samo da podelim slike pošto rad zavređuje da se vidi. SHIGA CD transport u realizaciji umetničke radionice Lazar iz Zrenjanina U sprezi sa onim na čemu stoji (Lampizdator Amber II) daleko najbolji digitalni zvuk u mom skromnom slušalačkom iskustvu. Po punchu i drajvu dosta blisko dobrom analognom doživljaju, u granicama mogućeg naravno. Ima taj neki get-up-and-dance kick koji se teško nalazi kod digitalije, verovatno je iskolorisano do bola (Fikus) ali je vrlo vrlo zabavno.
  2 poena
 2. shonne

  Filmovi koje volite

  Doktore, danas izaslo [emoji3]
  1 poen
 3. Vix

  SissySIT (bilo SufiSIT)

  Hoces reci SadSamSit (pojacala)
  1 poen
 4. grau.

  SissySIT (bilo SufiSIT)

  PREJEO SE (single end)
  1 poen
 5. grau.

  Novopridosle skalamerije

  jebada su diskovi, gomila ih slabo svira 30 godina kasnije
  1 poen
 6. Zen Mod

  SissySIT (bilo SufiSIT)

  eto vidis kako znas ..... moj plan od pocetka zahajpujem , navucem ih da kupu delovi , pokupim delovi , dobijem od Neleta jos jedan neki SIT amp za trud probijanja i hajpa na izvanredno isplativom i perspektivnom srBskom trzistu ........... ih di ce mi kraj ima da krckam SITovi i da si pravim do kraja vecnosti , i phono sekcije i linije i ampovi
  1 poen
 7. dok se vi svadjate oko Deficita i Suficita... neki se na drugo mesto bas zezaju
  1 poen
 8. Superfi

  Lynn Olson's Amity by Superfi

  U planu je sada nabaviti jos rezervni quad 2a3 lampi. Nasao sam JJ u Madjarskoj, cekam ponudu za 2a3-40. Ako sa poslom sve bude OK casticu sebe sa EML 2a3S. Ulazne lampe su obezbedjene, ispravljacice takodje. Izlazni Audio Note trafoi su sjajni, ocigledno i Lundahl interstage. Apsolutno nemam zamerke na zvuk. Svaka cast Lynn Olsonu na semi i Simplicisiusu na realizaciji. Tako pedantno uradjen amp je ocigledno radjen sa puno ljubavi. Kako je primetio Baylag, ovo je potpuno Custom made amp sa fabrickim podnozjima Kutija radjena u Senti na CNC, drvo CNC u Somboru i finis u Subotici, poklopci trafoa u NS...Gvozdja ima kao u prici (6/mono bloku) i sem IT i OPT ostali su radjeni u lokalu. Choke i mrezni su na duplim C jezgrima. Torusa nema. Zice za ulaz su OCC bakarni flah, terminali WBT (izvodi za 4 i 8 oma), Furutech IEC i Neutric XLR. Kondovi u napajanju su svi polipropileni u ulju ili papir u ulju. Nema niti jedan elko. Preamp je jako bitan, nesto ce morati i po tom planu da se poradi.
  1 poen
 9. Woland

  Kupuj dok nije otišlo...

  ma, ..beš hifi, pusti muziku i uživaj
  1 poen
 • Trenutno na sajtu   2 članova, 1 Skrivenih, 20 Gosta (Pogledaj celu listu)

 • Forumska statistika

  8.9k
  Ukupan broj tema
  434.1k
  Ukupan broj objava
 • Statistika članovȃ

  2858
  Svi članovi
  3371
  Najviše na sajtu
  bokisa989
  Najnoviji član
  bokisa989
  se pridružio
×
×
 • Kreiraj novo...