Jump to content

Najbolji članovi

Popularan sadržaj

Showing content with the highest reputation on 05/22/15 u svim oblastima

 1. shuca77

  Aleph 2 monoblokovi

  Vatreno krstenje i Aleph zurka uz puno alkohola . Aleph 2 mono blokovi i Aleph J - vlasnistvo kolege Bajlaga
  2 poena
 2. Bajlag

  Aleph 2 monoblokovi

  Sedam sati druženja je prošlo za trenutak, rakija bila meka, a ekipa vrh. Iskreno, nisam se nadao da ce "J" uspeti u onolikom prostoru sa kutijama nominalno 4 oma da se izbori, ali je uspeo da prostor sasvim solidno popuni zvukom. Sve što je Boki0007 u prethodnim postovima pisao o 24-bitnom materijalu, i potrebi za kvalitetnim izvorom, stoji 100% - čuje se i to dobro. Karakter zvuka velikog i malog Alepha je sličan, ali su tu i jasne razlike: Popunjenost najnižih oktava sa dvojke daje potpunu i tačnu zvučnu sliku, dok mali Aleph ošiša duboki bas pa kompletna zvučna slika de
  1 poen
 3. zbotic

  zvuk sa tv

  Možda sa izlaza za slušalice na TV-u direktno u aktivne zvučnike. To je najisplativije rješenje.
  1 poen
 4. sir Oliver

  VICOVI!!

  Odveo Zemunac familiju na more i odluči da nauči malog sina da pliva. Baci ga u more, a mali potone. Zemunac ga izvuče i stavi mu naramenice za plivanje. Baci ga u vodu, mali ponovo potone. Stavi mu i šlauf, mali ponovo potone. Već sav raspizđen, stavi mu i peraje, ali mali ponovo potone. U to će stara nana koja sve to gleda: - "Skini mu lančić."
  1 poen
 5. Okibokis

  VICOVI!!

  Kinez i frizider Otvara kinez frizider a on prazan,i sta kaze kinez? Nema ni kuceta ni maceta
  1 poen
 6. 2a3

  VICOVI!!

  Diler vutre pakuje vutru u kesice.Pita ga njegov papagaj koji slobodno šeta po stanu: – Šta je to? -Ma nista za ptice – odgovara diler. Ode diler u kuhinju a papagaj uze jednu kesicu. Vraća se diler i galami na papagaja da nikad više na smije uzeti. Drugi dan dolazi diler a nedostaju dvije kesice : – Jesi li ti uzeo? – upita papagaja -Jooj jesam. Neću vise nikad! – Dobro. ali budeš li uzeo zatvorit ću te u kupatilo i očerupat ću te u vreloj vodi! Sutra dolazi diler kući a unutra haos! Shvati da nedostaje 5 kesica vutre. Ode u kupatilo a tamo papagaj u vreloj vodi: – Koji će mi kurac ova pera!
  1 poen
 • Trenutno na sajtu   5 članova, 2 Skrivenih, 77 Gosta (Pogledaj celu listu)

 • Forumska statistika

  8216
  Ukupan broj tema
  366107
  Ukupan broj objava
 • Statistika članovȃ

  2626
  Svi članovi
  3371
  Najviše na sajtu
  vitezx
  Najnoviji član
  vitezx
  se pridružio
×
×
 • Kreiraj novo...