Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/11/15 in all areas

 1. 3 points
  gaggia

  Preseljena rasprava iz R.I.P. teme

  Na sta vam ovo lici?!! Ostavlja vam se da otkljucana tema da bi ste razgovarali, koliko je moguce ljudski, pristojno, bez uvreda i navlacenja na iste? Prihvatite da je sa druge strane covek, koji potpuno drugacije misli i koga tesko da mozete navesti da drugacije misli. Jedina korist jeste da se svako od nas zapita i pokusa da razume zasto ovaj tako misli, zasto ne kao ja, jel? Sa sarloa i dzihada skrenuste na srbe i turke, a zatim na psovanje i namerno vredjanje. Zloupotrebljavate ovaj forum i ja bas pitam, zbog cega?
 2. 1 point
  crni.

  Preseljena rasprava iz R.I.P. teme

  možeš, početkom novembra u holidej inu ali u to vreme je ko bebica
 3. 1 point
  Nesic

  Male HiFi kutije

  Još furniranje i finito Koja je ovo uživancija slušati...
 4. 1 point
  sir Oliver

  R.I.P.

  @Milos Vidim da moram da razjasnim. Svetski trend Yo Suy Charlie pretstavlja izraz solidarisanja sa zrtvama terorista. Moja 4 Yo Suy-a su moj izraz solidarisanja sa zrtvama svetskog teroriste br 1. Sta je nejasno? Da li je bacanje napalma na decu terorizam? Da li je ubistvo Chea terorizam? Gadafi? Gde je Sadamovo oruzje masovnog unistenja? Ne pokazase ga. Doneli im demokratiju ali sa 360 000 mrtvih i svakodnevnim bombama frakcija zaracenih strana.
 5. 1 point
  Da sam neki novinar ili urednik tu i tamo bih stavio prst na čelo i zapitao se da li baš SVE nacrtano i napisano mora da bude i objavljeno. Imam toliko godina da se sećam halabuke oko Ruždija i njegove knjige. Tu sam postao svestan da se sa tim stvarima nije za igrati. Ako su islamisti za slične stvari već toliko puta pretili, kezili zube i zveckali oružjem bilo je samo pitanje vremena kad će nekome ili nekolicini puknuti film i da će biti žrtava. Nikako ne razmišljam u fazonu "dobili su šta su tražili". Žao mi je što su žrtve pale. U budućnosti ćemo videti kome su te žrtve trebale. Pogledao sam malo "karikature" objavljivane u Čarliju i većina toga se ne poklapa sa mojim viđenjem zdrave političke satire.
×