Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. parabolis

  Kafanica . . .

  taman sam i ja hteo isto napisati al me cika njinja preduhitri......normalno je da svako ima svoj stav i da formira misljenje, nema potrebe potezati teske reci i kvalifikacije. ignore buton i vozi misko. ovi stariji,koje ne vide ignore buton, pod hitno popiti sljivku ranku, da im se probistri vid.
 3. Mikorist

  Kafanica . . .

  Koje god da je ostaje materijalni dokaz iza. Spaljen golub, strela, delovi satnog mehanizma.....sem.... ako neko od radnika nije mazao danima drvene grede sa nekim samozapaljivim materijalom.....
 4. ninja

  Kafanica . . .

  Citajuci ovu kafanicu vise se i ne cudim situaciji u Srb, kad ovdje "skolovani" ne mogu da nadju istu frekvenciju, kako ce tek "cobani".
 5. sir Oliver

  Kafanica . . .

  Nisam ja zgrožen. Samo imam penisopatiju glede toga
 6. aaa zmaju!

  Kafanica . . .

  Vidi ga ovaj @Doktor ... mdajjj bre...
 7. Woland

  Kafanica . . .

  pošalji ti SMS.. ti si zgrožen i skroziran, ja nisam
 8. aaa zmaju!

  Kafanica . . .

  Alex je video jednog takvog neki dan u Nišu!
 9. Doktor

  Kafanica . . .

  @Mikorist Možda kao onaj što ga uslikao pre neki dan @Aleks u Niš ? Onaj sa bekpek ? Nema kenjaža, već golub kamikaza.
 10. Woland

  Kafanica . . .

  ajd ovako: 30 godina regularnog staža + još 2 neupisane, 1 godina u vojsci i ni dan porodiljskog bolovanja, me nadam se, kvalifikuju da mogu da kažem da je Bora Čorba jedno licemerno i pohlepno Govno, iako je za sobom ostavio mnogo vrednih pesama.
 11. Mikorist

  Kafanica . . .

  U tornju nema el. instalacija. Reflektori ga osvetljavaju odozgo....Možda je istreniran golub sleteo na toranj i pokenjao napalm.
 12. sir Oliver

  Kafanica . . .

  Pa možeš da pošalješ sms za gladnu decu. Ako popovi ne pokradu. I to se beše desilo u Srbalja.
 13. A ja prije neki dan sjeo , na "skakavca" od 125 ccm , ko na METLU ? , a ono "metla " se otme ? vidi vraga ? zvajtakt . Nije to za stričeka od 6 banki ? . To su nervozne mašine za "klince" . Ova moja W 4 . - 4 x 125 je idealna za senilce kao ja ! ( bitno je da nije nagla ) ! .do 7 soma obrtaja ? :
 14. sir Oliver

  Kafanica . . .

  Danas sve instalacije moraju da imaju fid sklopke koje izbacuju ako dodje do kratkog spoja
 15. Woland

  Kafanica . . .

  da te obavestim: svet je jedno nepravedno mesto, odavno je takav i neće se promeniti.. gladi bi bilo i da se Notr Dam nije zapalila.. nego, nije li licemerno lamentirati nad gladnom decom u svetu, zgražavajući se pri tom količinom novca koja se izdvaja za obnovu zgrade, a ništa lično ne učiniti da se utoli glad dece koja su oko nas? o tome bi trebalo da brine neko drugi, a ti ćeš sa balkona da brineš i da pričaš kako su svi isti itd
 16. NIXIE

  Kafanica . . .

  A gde im je osigurač bio? Neko turio licnu pa sve izgorelo? Ma lažovi obični to je Makron zapalio da suzbije demonstracije i ostane na vlasti. Tako je jedan pre njega palio pa znamo šta je posle bilo.
 17. sir Oliver

  Kafanica . . .

  Student nije zapalio Notr dam
 18. Mikorist

  Kafanica . . .

  Gledali smo svi filmove. Ili časovnik ili jak samostrel sa dobrim nišanom i strelom sa fosfornim vrhom. I jedno i drugo nemaju obični građani.
 19. Doktor

  Kafanica . . .

  @Mikorist A da nije možda neka đunta sa inkorporiranim časovnikom ? P.S. veoma mi je otežano replicirati ti, jer malo-malo dodaješ, menjaš post. A nama vreme za korekciju kao na štopericu do 3.
 20. dunavko

  Kafanica . . .

  ja imam riblju corbu u svojoj reziji i ne pljujem u nju iako je moja.kucno vaspitanje se ne moze nicim nadomjestiti-tudjman.raditi,raditi i samo raditi-marks i lenjin . siguran sam da deset najaktivnijih clanova foruma nemaju zajedno vise od 40 godina staza.to je taman dovoljno da svi zajedno ostvare pravo na penziju-sa casnim izuzecima,naravno.to ih nece iskljuciti u prijateljskoj pljuvacini svoje okoline pa i sire.cisto da ostanu u formi.nikad se ne zna.kada govorite o ONOJ corbi,sa velikim postovanjem za barda nase rok scene i nema komentera za njegove postupke.niko od vas nece biti NIKADA ni delic njega cak i kad udara kontru na pecanju a somovi rade li rade.
 21. Mikorist

  Kafanica . . .

  I što je najgore, bila je kamera postavljena u Notre-Dame. I snimljen je dim iz tornja u kome nema el. instalacija uopšte. Msm . kako je neko potpalio toranj odozgo? Luk i strela sa susedne zgrade stambene ?
 22. Doktor

  Kafanica . . .

  ^ Meni ovaj Eškenjazi strašno sumljiv.
 23. sir Oliver

  Kafanica . . .

  Nije etalon ali je egzemplar. Pre par godina je mlečna industrija Holandije uništila mlečne proizvode u vrednosti 2.5 G€ da bi očuvala cene istih. Nisu se setili da ih odvezu u Etiopiju. Potrošnja tamo ne bi oborila cene u EU. Samo još jedan egzemplar
 24. Mikorist

  Kafanica . . .

  Can't see how a short circuit could explain the rapid spread to the whole roof.. 30 mins after the building was closed and workers vacated.. an hour later the spire collapsed..
 25. Today
 26. Doktor

  Kafanica . . .

  Ja ipak mislim da bi ti kao iskusan opozicionar povučeš nogu i kol'ko već za koji minut kreneš pešaka iz Ritopeka ka Centru Bgd. Stižeš garant na Čorbu, Lukasa, Mandića Davida i Žexa. Lud'lo i super provod. Ima se vremena za tvoje omiljene pesme kasnije.
 27. Woland

  Kafanica . . .

  @sir Oliver ne kapiram zbog čega je u sveopštem licemerju, obnova Notr Dam postala etalon za licemerje..
 1. Load more activity


×