Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Mikorist

  Kafanica . . .

  Možda je dron.
 3. parabolis

  Kafanica . . .

  ma koga briga za notr dam, da je steta - jeste, da mi je zao - jeste, i za pale blizance u njujorku postoje razne teze ko, kako i zasto, pa nikom nista.zivot ide dalje. a da je gorelo cudno u ponedeljak, notr dam, kao da fosfor gori bog te mazo, beli dim kulja samo tako, cudno .....oprace neka tamo mafija novac samo tako, a cu donirala tamo neka faca 100 miliona eura .
 4. Doktor

  Kafanica . . .

  Možda je ovo nekakav Božiji znak ? Zato i nema nikakvih materijalnih ostataka iza ?
 5. parabolis

  Kafanica . . .

  taman sam i ja hteo isto napisati al me cika njinja preduhitri......normalno je da svako ima svoj stav i da formira misljenje, nema potrebe potezati teske reci i kvalifikacije. ignore buton i vozi misko. ovi stariji,koje ne vide ignore buton, pod hitno popiti sljivku ranku, da im se probistri vid.
 6. Mikorist

  Kafanica . . .

  Koje god da je ostaje materijalni dokaz iza. Spaljen golub, strela, delovi satnog mehanizma.....sem.... ako neko od radnika nije mazao danima drvene grede sa nekim samozapaljivim materijalom.....
 7. ninja

  Kafanica . . .

  Citajuci ovu kafanicu vise se i ne cudim situaciji u Srb, kad ovdje "skolovani" ne mogu da nadju istu frekvenciju, kako ce tek "cobani".
 8. sir Oliver

  Kafanica . . .

  Nisam ja zgrožen. Samo imam penisopatiju glede toga
 9. aaa zmaju!

  Kafanica . . .

  Vidi ga ovaj @Doktor ... mdajjj bre...
 10. Woland

  Kafanica . . .

  pošalji ti SMS.. ti si zgrožen i skroziran, ja nisam
 11. aaa zmaju!

  Kafanica . . .

  Alex je video jednog takvog neki dan u Nišu!
 12. Doktor

  Kafanica . . .

  @Mikorist Možda kao onaj što ga uslikao pre neki dan @Aleks u Niš ? Onaj sa bekpek ? Nema kenjaža, već golub kamikaza.
 13. Woland

  Kafanica . . .

  ajd ovako: 30 godina regularnog staža + još 2 neupisane, 1 godina u vojsci i ni dan porodiljskog bolovanja, me nadam se, kvalifikuju da mogu da kažem da je Bora Čorba jedno licemerno i pohlepno Govno, iako je za sobom ostavio mnogo vrednih pesama.
 14. Mikorist

  Kafanica . . .

  U tornju nema el. instalacija. Reflektori ga osvetljavaju odozgo....Možda je istreniran golub sleteo na toranj i pokenjao napalm.
 15. sir Oliver

  Kafanica . . .

  Pa možeš da pošalješ sms za gladnu decu. Ako popovi ne pokradu. I to se beše desilo u Srbalja.
 16. A ja prije neki dan sjeo , na "skakavca" od 125 ccm , ko na METLU ? , a ono "metla " se otme ? vidi vraga ? zvajtakt . Nije to za stričeka od 6 banki ? . To su nervozne mašine za "klince" . Ova moja W 4 . - 4 x 125 je idealna za senilce kao ja ! ( bitno je da nije nagla ) ! .do 7 soma obrtaja ? :
 17. sir Oliver

  Kafanica . . .

  Danas sve instalacije moraju da imaju fid sklopke koje izbacuju ako dodje do kratkog spoja
 18. Woland

  Kafanica . . .

  da te obavestim: svet je jedno nepravedno mesto, odavno je takav i neće se promeniti.. gladi bi bilo i da se Notr Dam nije zapalila.. nego, nije li licemerno lamentirati nad gladnom decom u svetu, zgražavajući se pri tom količinom novca koja se izdvaja za obnovu zgrade, a ništa lično ne učiniti da se utoli glad dece koja su oko nas? o tome bi trebalo da brine neko drugi, a ti ćeš sa balkona da brineš i da pričaš kako su svi isti itd
 19. NIXIE

  Kafanica . . .

  A gde im je osigurač bio? Neko turio licnu pa sve izgorelo? Ma lažovi obični to je Makron zapalio da suzbije demonstracije i ostane na vlasti. Tako je jedan pre njega palio pa znamo šta je posle bilo.
 20. sir Oliver

  Kafanica . . .

  Student nije zapalio Notr dam
 21. Mikorist

  Kafanica . . .

  Gledali smo svi filmove. Ili časovnik ili jak samostrel sa dobrim nišanom i strelom sa fosfornim vrhom. I jedno i drugo nemaju obični građani.
 22. Doktor

  Kafanica . . .

  @Mikorist A da nije možda neka đunta sa inkorporiranim časovnikom ? P.S. veoma mi je otežano replicirati ti, jer malo-malo dodaješ, menjaš post. A nama vreme za korekciju kao na štopericu do 3.
 23. dunavko

  Kafanica . . .

  ja imam riblju corbu u svojoj reziji i ne pljujem u nju iako je moja.kucno vaspitanje se ne moze nicim nadomjestiti-tudjman.raditi,raditi i samo raditi-marks i lenjin . siguran sam da deset najaktivnijih clanova foruma nemaju zajedno vise od 40 godina staza.to je taman dovoljno da svi zajedno ostvare pravo na penziju-sa casnim izuzecima,naravno.to ih nece iskljuciti u prijateljskoj pljuvacini svoje okoline pa i sire.cisto da ostanu u formi.nikad se ne zna.kada govorite o ONOJ corbi,sa velikim postovanjem za barda nase rok scene i nema komentera za njegove postupke.niko od vas nece biti NIKADA ni delic njega cak i kad udara kontru na pecanju a somovi rade li rade.
 24. Mikorist

  Kafanica . . .

  I što je najgore, bila je kamera postavljena u Notre-Dame. I snimljen je dim iz tornja u kome nema el. instalacija uopšte. Msm . kako je neko potpalio toranj odozgo? Luk i strela sa susedne zgrade stambene ?
 25. Doktor

  Kafanica . . .

  ^ Meni ovaj Eškenjazi strašno sumljiv.
 26. sir Oliver

  Kafanica . . .

  Nije etalon ali je egzemplar. Pre par godina je mlečna industrija Holandije uništila mlečne proizvode u vrednosti 2.5 G€ da bi očuvala cene istih. Nisu se setili da ih odvezu u Etiopiju. Potrošnja tamo ne bi oborila cene u EU. Samo još jedan egzemplar
 1. Load more activity


×