Jump to content

Kazance

Član
  • Broj sadržaja

    7
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

Informacije Profila

  • Zemlja:
    Serbia

Skorašnji posetioci profila

2038 posetilaca

Kazance's Achievements

Tek došao/la

Tek došao/la (1/9)

0

Forumska reputacija

  1. Hvala Vam na pomoci, ipak cu se igrati sa ovom semom sa potenciometrom i pokusati da je nadogradim.
  2. Slazem se da se uradi sa preklopnikom, mislio sam da uradim sa potencimetrom, samo da dodam elemente na postojecoj semi. Onda bih mogao preklopnikom i bez releja da radim?!
  3. Pozdrav svima. Upravo gledam ovu temu za selektor. Potreban mi je sa 10 kanala, pa bih napravio tako nesto. Moze li mala pomoc oko gradnje, kako da dodam jos releja na postojecoj semi, a da ostane jedan potencimetar za biranje kanala? Unapred hvala svima!
  4. Dobar dan, moje postovanje,

    Da li znate ko ima na prodaju Nixie in-13 cevi?
    Unapred hvala.

    Pozdrav!

     

    1. Show previous comments  3 more
    2. kilder

      kilder

      https://t.me/pump_upp
    3. Yasho

      Yasho

      https://t.me/pump_upp
    4. Yasho

      Yasho

      https://t.me/pump_upp
  5. Potenciometar je nov, ali svakako cu onda probati sa drugim, jer je mozda fabricka greska. Ako se isto desava, koje resenje da primenim? Hvala za odgovore!
  6. Pa ovako, nece da smanji skroz do kraja zvuk, nego ostane na odredjenoj jacini. Potenciometar ne reaguje kada se pojacava, tek pred kraj potenciometra krene da pojacava zvuk do maksimuma. To se desava.
  7. Dobar dan, imam pojacalo sony TA F170, crkao mu je potenciometar za jacinu zvuka. Taj potenciometar je sa loudness-om i ne znam gde se ima kupiti takav potencimoter. Na zalost potenciometar sam skinuo jos prosle godine i izgubio. Probao sam da stavim obican potenciometar ali to ne radi kako treba. Fabricki potencimetar ima 8 pina, tako da kada stavim obican potenciometar, dva pina na ploci su mi visak. Evo su i slike ploce od pojacala gde se potenciometar nalazi. Da li neko ima takav potenciometar, zna gde moze da se nabavi ili ima neko drugo resenje? Unapred hvala.
×
×
  • Kreiraj novo...