Jump to content

glajman

Član
  • Broj sadržaja

    50
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

Informacije Profila

  • Pol:
    Muško
  • Lokacija:
    Chiba city
  • Zemlja:
    Japan

Skorašnji posetioci profila

2907 posetilaca

glajman's Achievements

Tu je, malo gleda-malo piše

Tu je, malo gleda-malo piše (4/9)

9

Forumska reputacija

  1. Bas mi je drago! Ja sam uzivao u njima dok sam mogao. Imao sam neki plan da kutiju uradim iz pocetka. Imao skicu nekoga sa neta a i mogao sam da uzimam mere samih kutija. Pa onda da furniram. Video si verovatno da na jednoj od kutija od gore, furnir je bas svez za promenu. Sta god uradio, posalji neku fotku i uzdravlje ih slusao!
  2. Javio se kilder. Vise nije aktuelno .
  3. Poklanjam kutije iz ove teme. Nisam ih slusao dugo (barem jedno godinu, dve). Preselio sam se u medjuvremenu pa sam ih ostavio kod roditelja, sada se roditelji sele pa nece biti mesta za njih. Ne mogu ih odneti kod sebe gde zivim, jer su zidovi od toalet papira. Stoga sam odlucio da ih ponudim nekome ovde, bilo da zele da ih resturiraju, slusaju ili koriste za sta im treba. Cena, prava sitnica. Dzabe! Ustvari, ne bas dzabe. Nalaze se na cetvrtom spratu bez lifta u centru Beograda. Treba samo da se dodje i preuzme do 21 novembra. Posto sam vecinu svog zivota nosio teske stvari uz te stepenice, voleo bih da preskocim ovaj put. Uplanirajte da su teske i da ima dosta stepenica. Ko se prvi javi u Inbox, dobija kutije.
  4. Ja koristim Fedoru sa Wayland-om (vec neko vreme). Imam Ryzen 3600 i AMD 5500xt (4gb) i radi super. Isto imam Lenovo A485 koj ima Ryzen procesor i Vega graficka jezgra. Isto radi sve kako treba. Mislim da AMD ima bolju podrsku za Linux generalno zbog AMDgpu driver-a. Baci pogled, mozda ti to odgovara.
  5. Ja se slazem sa ovim. Imam i SMSL su-8 i Sabaj D5 (I jako kratko D10). razlika je bas minimalna (I to kazem jer ostavljam mesta za gresku). Slusao sam na Adam T7v. Nisam radio A/B test jer me nije preterano ni interesovalo, ali kada sam izvadio jedan i pustio drugi, muziku koju sam pustao....necete verovati.....zvucala je isto. Mojih dva centa je da ako zelite neki ok DAC, slobodno uzmite jedan ovih kinescica (na primer SMSL su-8) i bicete zadovoljni.
  6. Nisam bio siguran gde ovo da postavim. Ali zanimljivo :). DIY Sennheiser HD800s
  7. Da li mogu da se embeduju Band camp iframe-ovi? Hteo sam da postavim ovaj album. https://future80s.bandcamp.com/album/metropolis
  8. Prvi put sam isao tamo pre nekoliko godina. Nisam siguran, ali mislim da je u tom dvoristu na slici koju je Zek postavio. Secam se da sam se popeo na sprat i da je potkrovlje. Vrlo lako moguce da je ona bela zgrada u pozadini. Poslednji par koj sam pravio narucio sam post ekspresom pre mesec, dva. Hvala za info :), za sada sam zadovoljan kablovima.
  9. Pozdrav, Ja sam uzeo Mogami Neglex 2549 u Alcpro-u. Mozes da ih potrazis na netu a mozes i preko kupujem prodajem. Radnja im je u Zemunu. Zadovoljan sam kablovima i nemam zamerki. Nisu toliko preskupi, pa mozes cisto zeza radi da ih napravis i vidis da li treba nesto bolje. Koristio sam Rean chinc-eve. Neotech nisam cuo ali me interesuje isto. Njih ima u Kanibalu. Srecno lemljenje :).
  10. Jasno :). Ja imam iskustva samo sa Paperwhite-om, tako da mogu samo njega istinski da preporucim :). Kazem Oasis (doduse skuplji) bi trebalo da ima dobru pokrivenost ekrana svetlom. Sve u svemu, nadam se da sam pomogao :).
  11. Mislim da je trenutno Kindle Paperwhite best buy. Moze da se nadje za 100e. Koristio sam ga kod brata i nisam naisao na neke mane. Moze da se nadje za niansu veci Oasis za oko 160e na oglasima, ali ne znam da li se razlika u ceni 'isplati'. Oasis Ima isti ppi kao paperwhite, ima 7' umesto 6' ekran(malo vise teksta na ekranu), vodootporan je, ima night mod (text beo, pozadina crna), ima dugmice za listanje i malo bolje osvetljenje ekrana. Mislim da su ta dva u zavisnosti od budzeta, najbolje kupovine trenutno.
  12. https://www.theverge.com/circuitbreaker/2018/2/16/17019420/bang-olufsen-smart-speakers-raspberry-pi
×
×
  • Kreiraj novo...