Jump to content

TITO

Član
  • Broj sadržaja

    18
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

Informacije Profila

  • Zemlja:
    Serbia

TITO's Achievements

Tek došao/la

Tek došao/la (1/9)

0

Forumska reputacija

  1. Ufff, ala ste me dočekali na nož.Jako veliko nepoverenje vlada ovde na forumu.Ja lepo potražim savet većih poznavaoca od mene,a ono šta dobijem? Dobio sam 5 stranica napada,a nigde saveta i predloga.Znači da gubim vreme na pogrešnom mestu.Sve sam ubeđeniji daću otići odavde pre nego što sam došao.Samo mi nije jasno da li vi ovako dočekujete svakoga na ovom forumu ili ste se jako opekli ,pa zato i imate ovakav ratoborni stav? Ništa onda,ja se izvinjavam na mom prisustvu i odoh da se malo raspitam na nekom drugom mestu kako da potrošim novac ,a da ne pogrešim. "SMRT FAŠIZMU,SLOBODA NARODU!"
  2. Bome,nisam već dugo sreo nekoga ko sluša Bose u svom sistemu,a dobro se sećam da je to nekad bio referentni zvučnik za discoteku.
  3. A šta treba po tebi,da ti dam uvid na bankovni račun?
  4. Vidim da mi se najviše savetuje da poslušam JBL?
  5. Eeeee ljudi,šta je bre ovo?
  6. Evo sad sam ušao u temu da vidim šta ima novo,a pametno,a ono ja samo vidim neke napade na mene?! Jel može samo neko da mi objasni čime sam ja to zaslužio? Koga sam ja to ovde uvredio? Evo sad opet gledam moje postove i ja ne vidim razlog ovakvog napada,ako neko vidi bolje nek mi bar nagovesti,koji je pravi razlog?
  7. Moraću prvo da negde poslušam pomenute JBL 4350 ili neki sličan model.Signature izgledaju dobro,ali vidim da imaju Dynudio bass driver,a baš nisam zadovoljan sa dinamikom tih zvučnika,nisu po mom ukusu.
  8. 12m2 prostorija je pravougaonog oblika,ali zbog rasporeda nameštaja nemam baš punu slobodu u igranju sa pozicioniranjem zvučnika.
  9. Više sam opredeljen za zvučnike sa dubokim i dinamičnim bass-om,jer volim kad sam raspoložen da pojačam,a da bass to isprati i izazove adrenalinsku navalu.Možda to zvuči klinački,ali dozvolićete mi da svako ima nešto svoje.Bolje je da imam zvučnike,koji to moguda izvedu,iako je to samo pnekad,nego da ne mogu,pa kad poželim da to izvedem,a ono ne mogu oni jadni to ,šta onda da radim,ada ne ubacujem dva para zvučnika? Tako da prednost dajem jakom i dinamičnom bass-u,podnostojeći sa prednjim bass reflexom.
  10. Kao prvo svima hvala na savetima.Imam preko 100 kaseta i oko 500 CD-ova,pa zbog toga želim komponemte i za takav vid slušanja muzike.Vidim ja da će mi ubedljivo najviše vremena oduzeti nabavka zvučnika,jer mislim da ću morati poslušati sve što mislim da zaslužuje moju pažnju.Tako isto i sa pojačalom.Što se tiče decka i cd playera,za to ću da gledam malo na kp,mada nisam pristalica kupovine uređaja sa kontejnera zapadne evrope,ali verovatno ću duže vremena morati da se "igram" sa raznim modelima dok konačno ne skockam pravu stvar. Da li neko zna da mi predloži nekoga ko sam pravi dobre zvučnike da odem i poslušam ih,jer moram krenuti od nečega?
  11. Ok. Što se tiče zvučnika,za njih sam.spreman najviše da se ispružim,ali želim da su diy,jer znam da su puno bolji od kupovnih.
  12. odlučio sam da u ovom podforumu otvorim adekvatnu temu,jer želim da gradim sistem u smeru,koji je po meni najlogičniji.Možda će neko reći da nisam u pravu,ali lično mislim da ću samo na ovaj način skratiti put do željenog zvuka,da ne bi bacao vreme i pare na neke promašaje,jer to niko ne želi.Ovaj put je u smeru nabavljanja odgovarajućih komponenti ,koji će svojom sinergijom pleniti moje biće.Taj smer je sledeći(po redosledu nabavke): -zvučnici -pojačalo -CD player -kaset deck -digitalni tuner -polica -kablovi budžet od 5.000-10.000 evra,s tim da bih više voleo da dođem do ispunjavanja želje sa 5.000 evra,ali ako je 10.000 evra cena uspeha,onda ću se izbekeljiti do kraja.Naravno,želim da kažem da sam veliki pristalica diy rađenih komponenti,jer nekako sam shvatio u životu da su sve stvari u prodavnicama čista komercijala čija cena je 50% plaćanja brenda,a tek ostatak ide na zaradu i još plus toga marža distributera.Tako da bih možda više voleo neke diy komponente,naravno vrhunskog kvaliteta,kao npr. BFA TULIP,ali on mi izlazi iz budžeta.
  • Trenutno na sajtu   1 član, 2 Skrivenih, 22 Gosta (Pogledaj celu listu)

  • Forumska statistika

    8.9k
    Ukupan broj tema
    434.2k
    Ukupan broj objava
  • Statistika članovȃ

    2858
    Svi članovi
    3371
    Najviše na sajtu
    bokisa989
    Najnoviji član
    bokisa989
    se pridružio
×
×
  • Kreiraj novo...