Jump to content

toza

Član
  • Broj sadržaja

    165
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

Informacije Profila

  • Zemlja:
    Serbia

Skorašnji posetioci profila

5055 posetilaca

toza's Achievements

Interesuje se

Interesuje se (5/9)

36

Forumska reputacija

  1. Nemoguće. To može samo ekstremni glavonja jer su mu i čula, tj. senzori veći! Nikola Tesla nije nije bio glavat, a svi znamo da niko sa prosječnom veličinom glave ne može da bude audiofil.
  2. 9 mjeseci slušam gustard x22. Ess sabre 9038 čip. Zvuči izuzetno u svakom pogledu. Prije njega slušao gustard x12 sa ess 9028. Es 9038 zvuči sočnije, punije, analognije, jednom riječju raskošnije i prirodnije. (Dobro, dvije riječi ) Da bi zazvučao najbolje što može obavezan je apgrejd u smislu zamjene napajačkih elektrolita i sređivanja ožičenja od iec utičnice do pločice. Nisam mijenjao elektrolite u napajanju jer mi i ovako zvuči perfektno.
  3. I šta imaš toliko protiv eksperimenta i demonstracije? Ako si toliko siguran u sebe i svoje znanje, zar nije nazicer da me omalovažiš i ismiješ na svom terenu i pred svojom publikom? Ko još pruža takvu šansu za svoj debakl i sunovrat?
  4. Recimo ovako, prvo demonstracija, pa ću onda tek da te podsjetim na zaparloženo znanje. Nike problem što ne znaš, jer znaš, samo ti niko razmišljanje o žicama nije usmjerio na tu stranu. Postoje važnije stvari kojima se bavimo.
  5. Priča je vrlo jednostavna, zasnovana na zakonima i principima naučno dokazanim i objašnjenim, nažalost, nećete da je čujete. A i ja sam sve matoriji i sve manje zainteresovan da se nadmudrujem sa "stručnjacima". Naročito sam pomenuo talasovode...
  6. Nijr u pitanju magija nego neobuzdan ego
  7. Rad sam da demonstriram u Vašem sistemu ine inkriminisane nepomenice, a tek nakon toga bi mogli i da proćakulamo koju o Maksvelu i Bio Savaru... Edit: naravno, prozborili bismo po koju i o "neobjašnjivim" pojavama.
  8. Da ih zovu kojim slučajem talasovodi, možda bi se i koji inženjer zapetljao u njih
  9. Da me ne biste pogrešno shvatili... Ne raskr8nkavam i ne bavim se teorijom zavjere, ali mi saga liči na latinoameričku sapunicu sa obaveznom dramom.
  10. Pa, koliko sam ispratio Parabolisovo audio putešestvije, počelo je sa nekim audiolabom (ili tako nešto) i servisiranjem, pa su se lampizirali neki cd plejeri i sad na red došao quad. I uvijek ista priča o uvaljivanju uređaja, a serviseri se samo smjenjuju. Jedina konzistentnost u putešestviju je njegova nekonzistentnost...
  11. Prvo Impuls, pa čika Brka i sad Zen... Baš me zanima nastavak, a i krivo mi što nemam kakvu opjevanu kršinu za uvaljivanje.
  12. Radiš li ti to svojeručno ili neko to odrađuje za tebe? Ako radiš ti, jako mi je drago da si toliko napredovao od zadnjeg puta kad smo se čuli. Tada reče da ti je veliki problem bilo kakav rad sa rukama.
  13. toza

    Woland

    Toooo.... koral je mama, još mercerizirani, ih! Eee, sad je pravi!
  14. toza

    Woland

    I šustiklu neku da staviš
  15. toza

    Stari VS Novi DAC-ovi

    E pa sad... to sam ja nešto sebi postavio oko 500€. Za druge to ne važi. Pitanje je stari vs novi dacovi.
×
×
  • Kreiraj novo...