Jump to content

ringeraja

Babovan
  • Broj sadržaja

    364
  • Na DiyAudio.rs od

  • Poslednja poseta

Informacije Profila

  • Zemlja:
    Serbia

Skorašnji posetioci profila

4609 posetilaca

ringeraja's Achievements

Interesuje se

Interesuje se (5/9)

30

Forumska reputacija

  1. Zahvaljujem “kratko-fitiljni”, a vidim da je jedan od sledbenika ekspresno uhvatio red za penjanje.
  2. Samo da pozdravim “kratko-fitiljnog zena” i poželim mu uspeha sa daljom komercijalizacijom foruma za svoje potrebe, kao i sve veći broj “zenovaca” koji će da šire Pass-Tannoy mantru u nastojanju da se probiju što više metodom analnog friklajmbinga.
  3. ringeraja

    Poklanjam linearac

    Dobrovoljno se prijavljem, ako nije otišlo.
  4. ringeraja

    Dynaudio Axis 5

    Perućac ilu Đerdap, svejedno, ali bez par kilovata i par desetina tranzistora teško će ovi stećci da prosviraju kako treba.
  5. ringeraja

    Dynaudio Axis 5

    Pusti džaci, sklapaj “Đerdap”.
  6. Oteto prokleto. Ali mi je fascinantno kako je preživeo one smutne godine.
  7. Nice. Svidža mi se pristup materiji, eci peci pec, baš je do 00
  8. Mene se svidža ovaj šporet dizajn. Retrooooo....
  9. Vidi, svemogući, nisu se ovde iznosile činjenice, već me je dotični etiketirao kao sendvičara i napao da iza leđa hoću da nešto prodajem. I na moj kulturan i krajnje odmeren post je nastavio isto. I šta sad? Ja treba još fino da mu se izvinim, jer Boga mu, čovek od osnivanja, mora da je 100% u pravu! More...i ti i on...
  10. A to što me je drug “osnivač” isprozivao na krajnje drzak način se ne računa? Bezobrazluk najniže prirode, dno dna od čoveka, bez ikakvog povoda me etiketira i konstruiše moje namere!!! Ili je ovaj forum, kao i masa ostalih, krajnje privatizovan, pa za neke važe posebna pravila i gleda se malo više kroz prste.
  11. Ja nisam od osnivanja, ali uopšte ne vidim poentu? Ti si ovde od osnivanja i zato daješ sebi za pravo da komentarišeš nešto za šta apsolutno nisi u pravu. Ako administracija ovog foruma smatra da je ovakav vid komunikacije okay, nema frke, neka ostanu samo “osnivači”, pa se siti ispričajte.
  12. Ok, ako ti je sad bolje, super.
  13. Pozdrav diy “bolesnicima” koji u svemu paranoično vide neku materijalnu korist - da vam pojasnim, ovde je nema. Kabl sam postovao u ovoj temi apropo niske kapacitativnosti, možda nekom bude interesantno, objasnio od čega i kako je skockan, FTA sam naglasio samo zato što se vidi na kablu, nije Zokijev komercijalni proizvod (a koliko sam upućen, neće ni biti) i neću ga prodavati. Pozdrav sa suncem okupanog Krfa, a vi sad nastavite sa besmislenim pljuckanjem. edit: okvirna cena jednog ovakvog kabla je oko 140€, samo materijal
  14. U Dassia se ne kupam, krš je plaža. Voda je okay, nije hladna, ali je u početku bila hladnjikava, u Paleokastrista ko iz friza, u hladniju u životu nisam ušao, ali to je zapadna strana, gde je uvek hladna voda. Od plaža za preporuku: Barbati (trenutno stacioniran), Nisaki, Moraitika. Kerkira je fenomenalan grad, oseća se duh Mletaka, kao da sam ušao u Dubrovnik. Ostavio baš jak utisak na mene, pošto sam prvi put na Krfu. Obavezno svratiti na grill Pane e Souvlaki, neverovatan je, jagnjeći kebab me je raspametio. Inače, dosta drugačije je od ostatka Grčke, baš na Krfu se oseća mix kultura koje su osvajale ovo ostrvo: Mlečani, Vizantija, Englezi, Francuzi, čak i Rusi. Jedino nije bilo Turaka, pošto ih je po legendi Sveti Pantelejmon spasio od njih. Hvala za preporuke, vino probano, odlično, čak imaju i Corfu Beer, jako podseća na engleski pale ale. Maslinovo ulje već rezervisano kod prijatelja u Solunu, kupimo fa u povratku. Lep pozdrav sa suncem okupanog Krfa.
  15. Ove godine pun pogodak, Dassia/Corfu. Evo već nedelju dana vreme fenomenalno, nema kiše/poplava, ni požara (pu pu, daleko bilo),... Koleginica otišla u Agiu Triadu kod Soluna, ubi ih kiša i loše vreme.
×
×
  • Kreiraj novo...