Jump to content

gvlada

Član
  • Broj sadržaja

    7
  • Na DiyAudio.rs od

Informacije Profila

  • Zemlja:
    Serbia

Skorašnji posetioci profila

1406 posetilaca

gvlada's Achievements

Tek došao/la

Tek došao/la (1/9)

0

Forumska reputacija

  1. Нема тога нигде изгледа... набавка преко нета остаје једино решење.
  2. U surr sistemu ili za sve kanale isto ili ne diraj, napravis disbalans pa posle tvrdis uzduz i popreko kako to ne valja.
  3. Glavna greska je porediti stereo full range speaker sistem sa 5.1 sateliti i subwoofer. Kvalitet nije nikad, overkill tako da ceo sistem sa fullrange zvucnicima treba porediti.Koncert treba zvucati kao uzivo ako je sistem lepo podesen, surround narocito. To sto je komplikovanije podesiti, ne znaci i nemoguce.Siroma, setuj ti to lepo u 5.1 a teflon ce sam preusmeriti najnizi bass na sw.
  4. Lepo ti kazu ljudi... ako ne zelis da ulazis u posao sa surround zvukom, ostani na stereo sistemu. Lakse mozak obradi zvuk iz 2 nego li iz 3 dimenzije. Obizrom da ono sto imas, JBL je po meni najbolje resnje tj najjeftinije a pitaj onog da dobro spusti cenu. Ostace ti jos centar koji mozes naci na KP za par kila din.
  5. Da, unutra ima nekoliko crvenih dioda koje daju zanimljivo crveno svetlo... podseca uvece kao da neka lampa radi.
  6. Pozz svima! Kad smo vec kod LM3 dac evo par slika mog primerka. Opampovi su oba AD627, ostalo je "default" a interkonekt je Kimber Hero. Zvuk me podseca na Marantz pa se odlicno uklopio sa pojacalom.
×
×
  • Kreiraj novo...