Vidim ja da ste obojica isto toliko glupi kao ja. Najmanje zajedno toliko. Ne mora šema biti ni danas ni sutra, ni prekosutra, može sledeće godine, ko što reče Zen, svakako neće se ni praviti ovih dana, jebiga, prošla me volja kad nisam ni beton u stanju da izlijem a da ne pukne odmah
Vi ste samo toliko bolji od mene koliko razumete kako se nešto može ili ne može spojiti. Jebo me Akerman kad samo takve stvari razumem. A i to donekle...

Ja sam totalno vizuelan tip, manje mi treba da nacrtam nego objasnim rečima, ali me jebe što nisam našao ni jedan forum koji umesto tekst editora nudi paint kao opciju za komunikaciju
svejedno, kako god bilo, ja bih sad pitao da li se recimo, principijelno gledano, može deo cevnog arangementa, dakle princip sa cevkom, dve triode i dva bipolarca u anodama, te bipolarac u bazi iskoristiti da se spoji sa Cirklotrolom? Q1 sa kolektora šalje signal na Gate Q5, što bi recimo išlo ili preko konda od 1u5 a druga polovina signala sa baze Q3 na drugu polovinu umesto na Gate Q4... Znam da samo tako, 1:1 ne može jer je ovaj hibrid sa moje šeme DC kaplovan ali sigurno da postoji neka fora, izmena nekog detalja koji bi olakšao izvedbu?