Odgovor 25 August 2009 - 20:10
Само активни људи и њихова борбеност и безобзирност покрећу живот,али га само пасивни људи и њихова стрпљивост и доброта одржавају у животу и чине га могућим и подношљивим
Odgovor 25 August 2009 - 23:08
Odgovor 27 October 2009 - 13:29
Odgovor 27 October 2009 - 20:46
Некада није све на нама самима и за неке детаље треба имати стрпљења.
Кад се појави нови детаљ биће публикован,надам се биће у скоријој будућности.
Само активни људи и њихова борбеност и безобзирност покрећу живот,али га само пасивни људи и њихова стрпљивост и доброта одржавају у животу и чине га могућим и подношљивим
Odgovor 04 June 2010 - 21:18
Odgovor 27 August 2010 - 22:10
морам тешка срца да обавестим аудиторијум,
да након годину дана неуспелих покушаја да се појачало смести у ваљану кутију,
и дефинитивне спознаје да од већ бивше намере нема ничег конструктивног,
поново се отвара могућност за ваше предлоге,како и где урадити несуђену кутију.
Овог пута нема се пуно времена,и уколико се не уради нешто у року од 2 месеца бојим се да ћу бити приморан да одустанем од овог пројекта.
Odgovor 31 August 2010 - 07:33
Daudio, za 27 August 2010 - 22:10, kaže:
морам тешка срца да обавестим аудиторијум,
да након годину дана неуспелих покушаја да се појачало смести у ваљану кутију,
и дефинитивне спознаје да од већ бивше намере нема ничег конструктивног,
поново се отвара могућност за ваше предлоге,како и где урадити несуђену кутију.
Oвог пута нема се пуно времена,и уколико се не уради нешто у року од 2 месеца бојим се да ћу бити приморан да одустанем од овог пројекта.
Ево ти два предлога, из главе:
1. Шта фали 5мк5мк ? Мени су правили по мом нацрту, раде брзо, (манје више) прецизно, по ок цени.
2. Питај Леонарда
Odgovor 31 August 2010 - 08:18
Walter, za 31 August 2010 - 07:33, kaže:
Ево ти два предлога, из главе:
1. Шта фали 5мк5мк ? Мени су правили по мом нацрту, раде брзо, (манје више) прецизно, по ок цени.
2. Питај Леонарда
Црни Даудио је био наиван па је поверовао слаткоречивим људима.
Стиже кутија из 5мк,већ сутра.
Није онако како сам ја хтео али свираће амп и без масивне предње плоче.
Odgovor 31 August 2010 - 12:38
Daudio, za 31 August 2010 - 08:18, kaže:
Стиже кутија из 5мк,већ сутра.
Није онако како сам ја хтео али свираће амп и без масивне предње плоче.
Ako si naručio kućište visine 6, 8 ili 10 cm, onda masivnu prednju ploču dobiješ tako što u Rajanu kupiš odgovarajući flah debljine npr. 8mm, dužine koja ti treba. Onda sa tim odeš kod nekog ko ima glodalicu, pa ti obradi mali finije, jer u Rajanu seku pregrubo. Onda pošalješ tako obrađenu ploču kod opcije br. 2 iz mog prethodnog posta i on ti završi po želji (i tvojim mogućnostima
Odgovor 31 August 2010 - 14:25
Walter, za 31 August 2010 - 12:38, kaže:
Све је то лепо,али немам времена сада за такве егзибиције,колико год то било лако изводљиво.
Да ми предходни "мајстор", без имало блама није узео годину дана и да сам одмах платио на мосту, не бих сада плаћао на ћуприји.
Сада гледам да са што мање колатералне штете завршим пројекат.
Ценим Леонарда и његов рад,
Леу сам се и обратио на почетку саге о кутији,али због разноразних финансијских приоритета нисам могао да приуштим његове услуге.
Како сам у гужви(проблеми савременог човека и данашњице) ово ћу истерати сам,како год било.
А предњу плочу ћу радити касније, кад ми прођу једи
Odgovor 04 September 2010 - 21:47
И то није све,
Утрошено око 5м сребрног кабла,
нешто црног вина и 2 радна дана.
Нисам одолео да не променим нешто у драјверу,али о томе кад се одморим.
Odgovor 04 September 2010 - 22:07
ali kada nemaju šta da napišu , neka to i ne napišu .
Odgovor 04 September 2010 - 22:11
Zen Mod, za 04 September 2010 - 22:07, kaže:
Са друге стране стоји комад лима онако симетрије ради и да спречи да одлети флукс у излазни трафо.
Трафо причвршћен само на један носач- још ми се не праве кокице са тороидима
Odgovor 04 September 2010 - 22:48
Odgovor 05 September 2010 - 17:10
Јел ти то једина примедба?
Odgovor 05 September 2010 - 17:21
kad su u pitanju dobronamerni komentari - od 1000 takvih - neka samo jedan bude koristan - svih 1000 su ispunili svrhu .
ja bio za'ebo , platio skolu ...... pa se uvek setim i priupitam , za svaki slucaj .
Odgovor 05 September 2010 - 17:31
Nego što sakri ove lepotice u kutiju?
Odgovor 05 September 2010 - 17:35
Zen Mod, za 05 September 2010 - 17:21, kaže:
ja bio za'ebo , platio skolu ...... pa se uvek setim i priupitam , za svaki slucaj .
Ја чуо да се један захебо,па нисам ни покушавао
Поштено очекивао сам причу у стилу, цеваш а не виде се лампе и тако тог типа..
кад стигнем окачићу коначну шему,јер сам успут угледао нову радну тачку за 6Е5П...
Мада има ту још радити на изгледу-недостају цајгери на предњој плочи и лого мајстора који га је правио,али о томе кад се стигне.
Odgovor 05 September 2010 - 17:42
gidjga, za 05 September 2010 - 17:31, kaže:
Nego što sakri ove lepotice u kutiju?
То ти иде овако:
Дође аудофил на партију слушања и напљује сијалице.
Ти га лепо угостиш и све то саслушаш,а онда кад пође кући отвориш му поклопац и покажеш то што је слушао
Невоља ме натерала да форсирам кутијање,а нисам имао план Б тако да је испало тако како је...
И грожђе је кисело кад није на дохват руке.
Odgovor 05 September 2010 - 18:06
Slične Teme
| Tema | Forum | Započeto od | Statistika | Info | |
|---|---|---|---|---|---|
Print (kompletnu) temu ?bilo bi lepo |
Obavestenja o radu foruma , predstavljanja | sp300b |
|
|
|
Redosled kablova u vasem sistemu? Licna PPskocko ckocko duga tref |
Solid State | SHAVIJA |
|