Jump to content

Poklanjam literaturu


stein

Preporučeni Komentari

Lenj sam da lenji već ne mogu da budem. Pravim reda da napravim mesta pa se na gomili sastavilo svega i svačega. Nešto malo stranjskih muzičkih časopisa, nešto samograditeljskih časopisa, nešto starinske malo nemačke malo mađarske, malo engleske i američke literature prvenstveno na cevne teme (ovo 'meričko i englesko su reprinti i dopunjena izdanja) a pride toga nešto klasičnih srednješkolskih udžbenika iz elektronike... Toga ima previše za slanje kurirskim službama pa razmišljam kako toga da se tako ratosiljam a da ode u prave ruke... Samo mi nemojte tražiti da pravim spisak, rekoh, previše sam lenj... (zapravo, imam previše drugih stvari na pameti)

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 8
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Daleko je FAK. Ja sada spremam i moram počistiti štono kažu pronto....

 

edit: kao što spomenuh, engleska i nemačka literatura je prvenstveno o lampama pa ciljam na one članove koje to zaista zanima...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

A ti ono hoćeš da učiš o cevnoj tehnici? Da ne bude zabune, to su sve šeme iz "onih vremena" bez obzira na datum štampe...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Što bi rek'o Zen, meni mindeđ. Kod mene samo stoje u kartonskoj kutiji, šta sam naučio, naučio, šta nisam, nikad više neću. Bar što se elektronike tiče. Život me svako malo dresira na nove stvari (ko to reče da matorog džukelu ne mož' naučiti novim trikovima) Trik je u tome da ako se neko sada javi, mogu sutra da šaljem, ali u subotu, nedelju nema me, a bogami ako je istina, u ponedeljak, odo' ja na more. Pa onda iza toga.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Vidi ovako, ako posaljes u mom pravcu, na Institut za Fiziku, mene ne mrzi da pregledam kutiju, izskeniram zanimljivo, spustim na forum najzanimljivije ili po zelji, okacim na dropbox viskove, otvori se neka tema, koga sta zanima, nakon toga prosledim nekome pri ruci ko ide na FAK ili sta god, pa neka uzima sta je kome drago ako mu je papirologija interesantna.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Savršeno. Dogovoreno. Sve detalje oko adrese i svega ostalog da prebacimo na privatne poruke. Dobaci mi i broj telefona da te iscimam oko detalja da ne tupim prste do iznemoglosti pošto mrzim da kucam po laptopu.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Guest
Ova tema je za sada zaključana i nisu omogućeni budući odgovori.
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...