Jump to content

Eksperimentalni kabineti


ZZZ

Preporučeni Komentari

Oni sa izbičinama? Što se oni meni ono neobični i super. Ne mogu da se setim da li sam ih čuo kod tebe. Mislim da nisam. Ajde završavaj da ima šta na švajserbal da se sluša.

4 komada po 15". To je baš dosta. 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Jao samo kad pomislim, krojne liste, prevoz materijala iz 2 puta, drkanje oko brusenja i doterivanja posto nikada ne iseku tacno, (pa onda izrada kao najmanj problem) - pa onda transport do kuce i iznosenje na 8 sprat. Ako prodjem iz 2 puta transport na konju sam.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 2 nedelje kasnije...

Zaboravio sam da posaljem neke fotografije od pre mesec i vise dana. Ovo su finalne intervencije. Dodao sam jos jedan damper, sada ima 3 komada. I dampirao sam vesanje, jako blago. Ova 3 dampera dramaticno smanjuju direktivnost i "sistanje". Na merenjima ne dolazi do izrazaja, mada se vidi, ali je uzivo to dramaticno. Zvicnik radi mnogo prirodnije. Skretnica se takodje pojednostavila. Mnogo bolje se integrise sa H.F. jedinicama.

Ali jednostavno "trazi" L.F jedinice.

Ja sam jako zadovoljan :)

IMG_0681 copy.JPG

IMG_0682 copy.JPG

IMG_0688 copy.JPG

IMG_0699 copy.JPG

IMG_0702 copy.JPG

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Sto vise slusam muziku u zadnje vreme, to vise, onako u "backgroundu" , razmisljam o zameni zvucnika. Open Baffle koji imam jednostavno nije pogodan za tu sobu gde sam sada. E sad gledam neke potencijalne kabinete gde bih/ako bih mogao iskoristiti postojece zvucnike (na raspolaganju su Eminence Beta 15, Visaton B200, CSS 125fr i Fostex Fe206e). Ova kutija koju sam naveo gore mi delovala zanimljivo, ne znam da li bi Beta 15 mogla da radi u njoj. A iznad, Visaton u zatvorenoj ili polu-otvorenoj kutiji. Ako ne moze Visaton, moze CSS 125fr, on lepo radi u maloj kompresionoj kutiji. Ali da ne zagadjujem temu ovde, otvoricu posebnu temu za moje zvucnike, kad uradim nesto konkretno...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...