Jump to content

Festival Audio Konstruktora (Švajserbal) - 30. IX / 01. X


Aleks

Preporučeni Komentari

Bio sam u Sisevcu i bila su 2 faila. Jedan, radila je riba, ali izgleda da smo ortak i ja panjevi teški za komercijalne revire (Moravci, jbg, naviklo to na brzak i vir), pa smo imali po jedno simbolično kiloipo šaranče - dok smo gledali kako pored nas kolege Jagodinci vade 31 šarana od 5 do 15kg. Do 2 popodne. Bilo nam muka od nas samih i lepo smo pogoreli pa smo se spakovali i ajd kući. Iako je revir prebogat krupnim šaranima, nije nimalo lako prevariti ga... no to nije toliko bitno,

drugi fail je što nisam našao gđu Lelu da popričamo ljudski, bila u PNu baš tad. Nema veze, poslaću mail ponovo, a u narednih par nedelja najverovatnije idem tamo da pecam - ponovo. Ovaj put (opremljeniji za komercijalni fisheraj i ) da konkretno popričam sa ženom lepo šta i kako.

Bar neka koris', par slika:

Reka Crnica, njenih prvih 100 metara

DSC08208.JPG.100592fe8e599be5f1b8010ccc252160.JPG

Ribnjaci, puni kalife, ceo dan miriše iz kafane, pržena mislim

DSC08211.JPG.48c8e49a099c5c41db194ac06fb1abf2.JPGDSC08212.JPG.dc2ad0491e4a69950e07a5512f37a725.JPG

Kafanče

DSC08218.JPG.451dcfb6aadc3aaf2c72434abf7df7e7.JPGDSC08220.JPG.f8d5e177ff219de8d54592acd3b5cfde.JPG

Unutra, tu bi valjda bili mi, ono. Jes staklo, al jes i drvo, pa valjda neće odzvanjamo, uz neki tepih, panel, šta znam..

DSC08222.JPG.e8f30cb65a90a77f4778f7c559e11791.JPGDSC08223.JPG.de82f36ce377d0413075e876456377ed.JPG

Ima kao za deca da se igraju:

DSC08221.JPG.03dfe5d74229800d839b83a1f34e04b2.JPG

Za kočija da se ostavi prostor:

DSC08226.JPG.2801a71d0ad703365d1c92996615cd73.JPG

Bazen tamo iza, nisam slikao, kao i zgrada za spavanje, al treba Lela da mi potrvrdi da je to sve to, pa onda da znamo i sa sigurnošću kako i šta.

Sve je prelepo tamo, sređeno i uređeno, vidi se da se održava non stop, jedina zamerka ide na poslednjih 2 kilometara puta do samog mesta... Valjda vlasnik svega ovoga nije nikakav kum od brata Andreja pa nema ko da mu to asfaltira.

...........

I kad ne umete da pecate, to izgleda ovako:

DSC08201.JPG.1c98db35420fc25c6a4b93e0536988c9.JPG:rofl:

Ja se nadam, sledeći put, detaljnije slike, detalji dogovora, i ribe :P 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ok, dakle, od Sisevca nema ništa:

 

Zdravo Aleksandre.

Možemo da se vidimo kada budete ponovo došli ali mi samo javite kada dolazite da znam da i ja budem u Sisevcu jer nisam tamo stalno.Biću na odmoru nekih desetak dana od 12.07. pa na dalje (čisto da znate zbog planiranja).

Na žalost septembar nam je već popunjen što se vikenda tiče ali nam je slobodan novembar ako se slučajno uklapate.

Pozdrav,
Lela

 

Mislim da je idiotski da planiramo ponovo nešto u novembru jer smo videli kakav je odziv u poznu jesen.

Grzu neću ni da zovem, ako je Sisevac popunjen, tamo je još gore, popunjeno je do marta sigurno. A neće mi ni odgovoriti, što još uvek i nisu, na mail poslat oktobra.

U Nišu kao što rekosmo, nema gde. Baš pričali Goša i ja, i zaista nema gde... Sve su neke hale sa betonom i pločicama, čis' fenesraj.

Tako da, što se mene tiče, ja bih prepustio organizaciju - ajde probajte negde gore, dajte ideje, itd.

edit: poslah pitanje za dostupnost jula/avgusta

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Znači ovako:

 

Prekočila sam oktobar:-). I on je slobodan.

Avgust je već delimično popunjen i u avgustu,zbog velike gužve, izdajemo vikend samo u kompletu (petak na subotu na nedelju).U tom periodu nemamo popuste već je cena noćenja sa doručkom 2400 dinara po osobi.Zbog toga ne verujem da će avgust da Vam odgovara.Septembar je što se vikenda tiče već popunjen ali ako Vam odgovara da to bude neki radni dan onda možemo da se čujemo.

U oktobru i novembru smo slobodni.

Pozdrav.

 

Sad kaž'te, kako?

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Da je sreće, već bih se spremao za Fak ili čak vratio. Mislim da je proljeće/ljeto najbolje za organizirati skup a broj prijavljenih za jesenski susret govori tome u prilog. U svakom slučaju, meni jesen ne odgovara.

Svaka čast malobrojnima koji su se potrudili i bar nešto uradili ali čini mi se da je zainteresiranost za skup jako mala i da od svega ni ove godine neće biti ništa, nažalost. :(

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kan druže, vidiš koliko je zainteresovanih za organizaciju? Mora da se neko prihvati i kaže "Evo ja ću da organizujem" ili nema ništa. Ja volim da neko organizuje u narednih mesec dana, evo odričem se svega i prihvatam, slepo pratim. Ima li neko da hoće da se lati toga i organizuje / iscima se / istroši 30 dinara kredita i 20 minuta životnog vremena?

 

 

Ja okrenuh telefon i čuh se sa gđom Lelom - dosadi ovo dopisivanje,

ubeleženi smo za 30. septembar - na 1. oktobar. Meni je to skroz prihvatljivo - kažem ako ne bude boljih predloga.

Korišćenje bazena je onog malog u sklopu restorana, a iznad se nalazi prenoćište sa ukupno 30 slobodnih mesta.

Mislim, lepo je, sve je tu blizu, i nije skupo, šta znam.

Eto pa, kako god, ja ću uskoro dostaviti još detalja, a vi ako hoćete, hoćete, ako ne ili predložite nešto bolje, ili da se ne mlatimo više uzaludno.

 

edit: Kako kaže žena, kada nema gužve, a navedenog datuma je neće biti, dostupan nam je ceo restoran, pa sad kako ko hoće.

Ne znam, ko je za letnju varijantu i nešto slično Boljevcima, neka se iscima i okrene, meni je to daleko i nije prirodno da zovem tamo negde gde se ne osećam kao domaćin. Iz Paraćina sam rodom, pa smatram prirodno normalnim da zovem i organizujem u mom kraju. Ne pada mi napamet da zovem i organizujem 20km dalje od toga.

Niš, kao što smo već zaključili, nema prostora za tako nešto.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Pa ima već neki spisak, pa ajd da nastavimo / potvrdimo:

0. ZM            
1. Alex           

2. skrstic       
3. InSides       
4. zflazar      
5. Shonne     
6. Oliver Sir   
7. 2a3 /sa kolegom Djuricom najverovatnije
8. Vix
9. Gosha

Dakle još jednom, datum je 30. septembar / 1. oktobar

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  1. ZM            
  2. Alex            
  3. skrstic        
  4. InSides        
  5. zflazar      
  6. Shonne     
  7. Oliver Sir   
  8. 2a3 /sa kolegom Djuricom najverovatnije
  9. Vix
  10. Gosha
  11. Woland
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  1. ZM            
  2. Alex            
  3. skrstic     
  4. InSides        
  5. zflazar      
  6. Shonne     
  7. Oliver Sir   
  8. 2a3 /sa kolegom Djuricom najverovatnije
  9. Vix
  10. Gosha
  11. Woland
  12. Stradi (ali moj dolazak zavisi od skrstica)
Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ja ću Stradija i još par njih što nisu članovo foruma da probam da nateram da dođu. Ponudiću im ponudu koju ne mogu da odbiju. Biće "naravno KUMe". :D

Ovo je tekst od pre 2 sata. Zašto nije prošlo... nije bitno...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

E pa j. baš. Skupljate se na 15km od mog letnjikovca a u to vreme najverovatnije se već vratim na posao. 

U svakom slučaju želim vam prijatno druženje i ne preterujte sa mesištem, za vaše godine što više presnog i barenog povrća :) 

 

A za rostilj tu je sveža pastrmka sa lokalnog ribnjaka.

 

 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

14 minutes ago, mrcelavi said:

ne preterujte sa mesištem, za vaše godine što više presnog i barenog povrća

Ako Alex bude zadužen za (u)lov, sudeći po nedavno prikazanim ribolovačkim veštinama, ničega sem povrća neće ni biti. :laugh1tooht:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ako gurne neku šušku čuvaru ribnjaka, ima da se napeca samo tako :) sem ako čuvar nije Radikal, oni su nepotkupljivi :rolleyes:

Šalu na stranu, kratak je to boravak i namenski ali taj kraj je prebogat zanimljivostima. Recimo šuma od Sisevca do Bora je najveće nenastanjeno područje u Jevropi i ovog leta se nosim mišlju da ne trošim godišnji na morima već da obiđem celu oblast detaljno. Spavanje u terencu, logor kraj izvora i roštiljanje večernje. Uz to foto oprema i sve skupa bolji  provod od ležanja na nekoj glupoj plaži i slušanja  dreke turista.

 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ja sam sve to obisao / uz pomoc Google eartha / al stvarno, ne zjbvm se, i meni padala ista ideja na pamet, pa sam gledao staze i puteve, kako do kamo stici doci uteci. Terenac nemam, pa zato gledao koliko je to prohodno i da li se uopste moze kolima do, recimo Bora preko Kucaja, ali preko alternativnih puteva i kroz sumu.. kontam leti mozda i moze, kada su putevi suvi...

Isao sam za Golubac i preko Homolja, ima 3-4 godine, na Dunav na pecanje naravno, i ortaku i meni padne na um da izaberemo "shortest" put na iGo navigaciji. Nakon 6 sati, 20 brda i 10 neasfaltiranih puteva stigli smo pravo u Golubac, ali, koja je to zabit, zaista jedno ogromno prostranstvo pod sumom, predeli koji oduzimaju dah.. jednostavno Srbija u punom dahu :)

A kao sto vec rekoh ranije, oko Sisevca je i Resavska pecina, 3 manastira u krugu od 10km, zaista vredi uzeti i odmor od nekoliko dana pre, obici sve i zaokruziti ga jednim, ovako, lepim druzenjem :)

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Vredi zaista, za prohodnost ne brini imaš i makadam puteve i karte, kontaktiraj KAUP RESAVICA grupu preko Face B. oni ti mogu pomoći oko svega a sa KAUP-om Beograd redovno organizuju pešačko penjačke ture. Dolaze busom i onda obiđu zadatu rutu pešice. Imaš na you tube snimke.

Bicikl, motor ili terenac sve opcije su moguće. Zimi ti nebih savetovao ni blizu da priđeš.

Najbolje slike sa trase su kačili biciklisti i mororisti na svojim forumima. Samo se čuvajte zmija oko Lazarevog kanjona- najveće stanište takođe u Evropi. Duboke čizme pod must have.

P.S. Ko se namerači na obilazak, nije zgoreg da se preko lokalaca ili Vojske Srbije raspita kada su neki tereni i putevi zatvoreni zbog vežbi gađanja na Pasuljanskim Livadam.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

On 19.6.2017. at 9:27 PM, Stradi said:
  1. ZM            
  2. Alex            
  3. skrstic     
  4. InSides        
  5. zflazar      
  6. Shonne     
  7. Oliver Sir   
  8. 2a3 /sa kolegom Djuricom najverovatnije
  9. Vix
  10. Gosha
  11. Woland
  12. Stradi (ali moj dolazak zavisi od skrstica)

13. Krokodil, i dovodim jos dva svajsera koji jos uvek nisu na forumu

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 3 nedelje kasnije...
  1. ZM            
  2. Alex            
  3. skrstic     
  4. InSides        
  5. zflazar      
  6. Shonne     
  7. Oliver Sir   
  8. 2a3 /sa kolegom Djuricom najverovatnije
  9. Vix
  10. Gosha
  11. Woland
  12. Stradi (ali moj dolazak zavisi od skrstica)
  13.  Krokodil, i dovodim jos dva svajsera koji jos uvek nisu na forumu
  14. dlalkovic

Verujem da ce se jos ljudi prijaviti kada termin bude blizu...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...