Jump to content

BLOK ILI ELKO?


jorgoss

Preporučeni Komentari

Nedavno sam se upustio u pravljenje Sipijevog Mu Preampa pa videvsi da se na putu signala koriste kondovi od 10uF zaintrigiralo me koja bi na tom nivou projekta i na toj koti bila razlika izmedju nekog Wima MKS4 ili nekog turbo elkosa tipa Panasonic FC ili nekog Ultra Low ESR uglavnom u toj sam dilemi jer zelim da ugradim nesto sto se moze nabaviti u lokalu, sad da cekam od preko neke munje tipa Elna Silmic ili Black Gate, ne znam dal vredi juriti to ako blokovi bolje rade posao a ima ih kojekude po Beogradu. Unapred hvala strucnim ljudima sa sajta na savetima!

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 8
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Popularni dani

Aktivni članovi u ovoj temi

Hvala puno!! Zen Mod, samo jos jedno pitanjce, jel nece taka suma od kondova da nesto poludi, osciluje ili nesto trece? A inace me generalno interesovala razlika izmedju nekih standardnih blokova tipa MKS i MKP naspram recimo nahvaljenih Elna Silmic II, jer sam procitao neku recenzije gde je lik uporedio nekoliko audiofilkis elkosa ali nigde ni reci poredbe sa blokovima a takodje na jednom sajtu poredjenje sto blokova a ni jednog elka?!

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

uuuu ozbiljan tekst, moram da prostudiram pa da nastavim da kukam B)

mislio sam da su bolje perfomanse konda kad je jedan od 10uF sto je mnogo lakse kod elektrolitskih dok kod MKP to dostize znacajne cene, narocito posto u preampu koji se kanim da zgotovim ide 6 kom od 10uF

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...