Jump to content

Traži se šema za pojačalo


mancube

Preporučeni Komentari

  • 3 nedelje kasnije...

Kichen amp v2 svira ponovo,malo bolje ozicenje,deblje zice(1.5mm2),drugi ispravljac i hladnjak(do sada sam ga razneo i popravio po 3 put,em neuk em trapav :laugh1tooht:

Kutija se smirgla trenutno,ceka dzeparac i neko lepse vreme da se privede kraju(ne smem da slikam sramota me :sarcastic_hand:)

IMG_0244.JPG

IMG_0245.JPG

Edit: Vidi se i palacinka na drugoj slici dole levo,toliko o radnom prostoru..(da se pocastim sto napokon radi) :crkavanje:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Sramota? Zašto, pobogu? Zar ti stvarno misliš da smo svi mi odmah počeli od savršenstva? Ja sam sboju prvu kutiju hladno ofarbao u crno da bi kako-tako na nešto ličila Ko neće da se petlja u posao koji ne poznaje i za koji možda ni nema alata, lepo će se obratiti našem kolegi Leonardu, on je tata mata za kutije i uopšte rad sa metalom, ali on ima CNC mašinu, oko sokolovo i tonu iskustva. Zato sam od 2004. godine naovamo u potpunosti prešao kod njega za takve stvari i nikada se nisam osvrnuo unazad.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

To sam i ja planirao za ovu moju kutiju,kupio mat crni sprej i uzeo sam neke drvene ploce da izlakiram za bocne strane,a za prednju i dalje nisam bas siguran sta bi i kako bi,a i nemam neki budzet da idem na varijantu sa CNC masinom,koliko god bi to lepo bilo :D

Ko zna,mozda i bude nesto ako ustedim novca :haha:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Nekim cudom je sasvim dovoljno,u verziji jedan su kanali imali zasebne alu hladnjake,kombinovane povrsine su kao ovaj jedan,i bili su mlaki nakon pristojnog gonjenja jedno 2 sata bez gasenja :) 

Bice proveravani jos,na kraju krajeva promena hladnjaka nije problem :D 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kutija tj. šasija je uvek najveći problem za napraviti, jako teško bez ozbiljnog alata. Kad dođu fifilističari odma ne valja, jer kod njih kupuje oko a ne uvo, bez obzira koliko dobro uređaj radi, mislim ako daješ na izgled, ako ne kako god ga sklepaš važno da se tebi sviđa.

Da viš šta se meni sve sviđa jer mi se ne daju pare na kuteje  :laugh1tooht:

 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Za koji dan ide u kutiju(nedelju,mesec,dok docekam raspust? :P),sada stoji na parcetu stiropora dok ne dodje vreme da se skutija :) 

Ima moj drugar stranice nekog starog ormara,cini mi se 18mm furnirana iverica, sto mi je dao da se zanimam,spremio sam ubodnu testeru i crni sprej,pa ce eventualno za vikend kutija poceti da poprima oblik :D 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

@silentbob Hvala Vam puno na ponudi,niti imam koga da mi posalje,a i dogovorio sam se nesto sa stricem koji radi sa namestajem,imam vec jednu praznu kutiju od nekog pioneerovog pojacala,samo prednja i zadnja strana trebaju da se odrade,tako da ce najverovatnije tako biti spakovano,jos jednom Vam puno hvala na ponudi! :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Vec 3-4 sata se usvirava,za sada sve radi kao sat,skelet za kutiju je tu ;) 

Poklopac je osmirglan do pola,a i ova sasija ce biti osmirglana,i farbana u glossy crnu.

Prednja i zadnja strana ce da budu drvene.

Ideja je tu,na realizaciji se radi :P 

 

IMG_0261.JPG

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Nemoj da smirglas vec je namazi antirostom ako ima korozije negde. Posletoga pranje feryjem pa onda prajmer za pocinkovanu povrsinu pa farba.

Ako budes smirglao ostetices cink i onda nemas antikorozivnu zastitu. Mada ne znam ni zasto bi farbao ako je vec pocinkovano i nema korozije.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Hvala Vam na savetu,poklopac ima nesto malo korozije,a i izgreban je podosta,poslusacu Vas savet pa cu slikati kad uradim nesto :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...