Jump to content

Woland


Woland

Preporučeni Komentari

pajzsamo da ne bude "Svi smo mi pomalo zaljubljeni u Dušanku Đogo"

...a sad ni Dušanke Đogo ni Gorice Gajević ni Gorana Perčevića...

Svi pljuvali na Slobu paija, a u vremena kad ništa nije valjalo Lilić & co. uredno nosili helikopterom dobre pičke po Srbijici ovi sadašnji asovi neznadu da pokrenu helikopter a da ga ne srušu ni da izgovore ime vazduplohova helihopterskog zrakomlata kako valja :P

Živeo 23. avgust. Dobro jutrooo :)

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

'jutro.. je, jutro je, kad te nema bolje da se nisam ni probudila.. reče Mersiha Čolaković Džemalu Bijediću, ali zalud, ne čuo Džemo to, ispratio svog Maršala na put mira, i već se ukrcavao u avion koji će pola sata kasnije imati bliski susret sa brdom Inac.. ostavio Mersihu i Raziju u suzama.. Bravar je bio bolji..

:crazy:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

vidim ja da se ovde ne poznaje istorija radničkog pokreta, nužna za razumevanje dela Dušanke Đogo, evolutivne naslednice Mersihe Čolaković, uzročnice Razijinih suza prosutih za sofrom kod Hakije i Hamdije, dok im je pričala kako Đemo Onu zove telefonom svako veće (zbog ćega ga treba najurit iz Partije) i pjeva joj "Dušo moja", i osećanja straha i praznine, poput onih koje je iskusio Kifer kada mu je Donald, vidno potresen, rekao da je povučeno svo (ali baš svi!) osoblje iz Ambasade u Skoplju, dok su joj H&H govorili: Razo bolan - pa on nju voli i šta se tu može, gledaj djecu bolan, pušti hajvana, proći će ga.. eee.. narednog puta ćemo o uticaju Staneta Dolanca na razvoj rokenrol scene u SFRJ.. nači, nema više Dušanke Đoko, ali njeno delo živi i dalje :D :crazy:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...