Jump to content

Woland


Woland

Preporučeni Komentari

Dedinu probao, bolja ipak nit. ( meni) Stari vinjak pored Rubinove 5-ice nema sta da trazi (opet licno moj ukus), prof Paunovic koji je direktno bio upleten u stvaranje Rubinovog vinjaka, tek zlato, a i on bolji od Navipovog ( moje misljenje, ). Mlavsku zoru takodje pio, dobra, al nikako specijalna. Plazinic mi ima neki kiselkast ukus, neko to voli, al opet mi nit bolja ( licni ukus)......

Davore izvini, mislim da su tipovi foliranti. Nisam ni siguran u objektivnost. O stilu pisanja ne bih kod Wolanda. Blog im je dobar samo kao sabracajac sta probati, a njihove ocene ne uzimati za ozbiljno. Naravno ovo je samo moje misljenje,  a plus tek sam sada ubedjen da je nit zakon.

Kad sam procitao komentare ukusa, prestao da citam. Na poljoprivrednom ( odsek konzervisanje i vrenje) bi prvo  dobili batine, a onda bi ih poslali na Singidunum il kod Karica na faks)... Ovo je stil pisanja za novopecene direktorcice, nerdove koji su gimnazijsko vreme proveli vezani za radijator i za njihove brzo priucene sluzbenice izribanih peta i negovanih cukljeva.

Miris opojan, nekoliko vrsta vanile, kvalitetna soft karamela, tamni šećer na ivici tačke topljenja sa dve kapi ruma... Uživanje za sva čula. Tek nešto manje od polovine svake ocene koju vidite na ovom blogu, čine boja, bistrina i miris. Rudićeva rakija dominira u svakom od ovih segmenata. Rakija je potpuno smirena, a duša i život su joj zadržani.
Ukus tek osušenog lista duvana, limuna i suve kajsije se širi i ostaje dugo na nepcu. Prazna čaša intenzivno miriše na suvu šljivu i udaljeni krem brule sa crticom cimeta. Nema neželjenih primesa, nema ničega što bi gorko podsetilo na košticu. Impresivna rakija – kao da zagrizete šljivu u kojoj je zatočeno toplo sunce, med i, pre svega, kandirana narandža. Neispošćena dobra hrastovina jasno prožima svaki segment uživanja u ovoj rakiji.
Naziremo još jedan novi vidik za iskusne hedoniste: rakiju Ilije Rudića treba upariti sa kvalitetnom kubanskom cigarom.

I sve to od sljivovice. Sunce ti jarko....

Moj deda pokojni svako jutro uz kafu i rakiju i kubansku cigaru (iskljucivo kvalitetnu), uzimao krem brule, a baba mu diskretno majala cimetom oko glave pod uglom od 15 stepeni. Kandirana narandja tek kad prave decu il prodaju prasice... i sve to u sljivi... e jeba ga. Ovakvi blogovi sluze samo da te odbiju. 

U svakom slucaju hvala na linku, na jednom mestu gomila ok rakija.

p.s. ako imas vremena svrati na sajam turizma, imas kod Antica degustaciju zlatne niti, ima i divnih vina, ja malopre dosao. Nit sam prvi put probao pre 3-4 godine i od tada kad god  sam u Kraljevu, obavezno kupujem. Pozdrav i molim te ne zameri, al tipovi  sa ovakvim opisima rakije mi se jednostavno gade i ne verujem im. 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

7 hours ago, grozni said:

DA ti se na gordu lozis, stvarno je opaka a  jelicki dukat na  zalost nisam probao. Al sad cu u inat.

Wolande izvini na off-u, al bre rakija plemenita.

Pored onako opake makine vi o rakiji...:o

Woly, svaka čast za preamp, slušao sam Nagru, sjajna je to spravica.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

10 hours ago, grozni said:

O stilu pisanja ne bih kod Wolanda

zašto da ne? ova tema je i o lepoj književnosti :)

10 hours ago, ninja said:

Zadnja varijanta ce da bude Zen of Iron Ninja :ph34r:

sa naglaskom na Zadnja :P znaš li ti kolko još ima do leta? ihhh :)

10 hours ago, grau said:

pio sam jelicki dukat, bolja mi je gorda.

može, ja zadovoljan :)

9 hours ago, ZZZ said:

Jel ima negde dudovace da se najde? Meni jedino to radi (70%) malo gori glasne zice ali ukus perfektan...

mnogo je to brate

2 hours ago, ringeraja said:

Pored onako opake makine vi o rakiji...:o

Woly, svaka čast za preamp, slušao sam Nagru, sjajna je to spravica.

dobra jašta, alina ovoj temi se pije fina rakija :) 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 2 nedelje kasnije...

aj' sad slika Voodoo Kuzme u pogonu , cisto kao dokaz da je preziveo blajbingerovanje sa vudlovani blajbinger  te vozanje Vrbas-Bac-Kac-Vrbas , a da ga nisi ispustio nijedared

:beta:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

 

vodoinstalaterska rados (courtesy of Grozni) je bezbedno prijehala u srce Bačke, tumbalo se jedno dva sata, ali kad sam montirao LP na 4Point i izmerio težinu bila je tačno 1,9 g, kao i pre tumbanja.. svakačas ing Kuzma

 

 

7d6b2fa886c87b09d0897759c85d62df.jpg

 

 

26680f47ee7993621a3455f2ae570fa9.jpg

 

 

c0914326280b6c605d119aff26f43dad.jpg

 

 

na poslednjoj se vidi razlog putešestva - očupao sam pinove kad sam skidao šel.. i još izgubio jedan.. sreća da Zen drži Kuzmu na kratkom lancu, pa mu je on brzojavio pinove golubom pismonošom.. pinove uzo, goluba očerupao i skuvo (jednokratan golub), turio duple očale i zašvajsovo niti.. :)

 

 

a možda i nije bilo tako.. možebit da je Kuzma otkrio majdan pinova na istom mestu na kom ih Zen pronalazi.. svakačas ing Kuzma :D

 

 

 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...