Jump to content

Minijaturne sijalice PILOT


remam

Preporučeni Komentari

Kupujem 4 kom minijaturnih sijalica sa vlaknom,tzv pilot sijalice,stakleni balon,napona 12V,struja oko 100mA (1-1,2W),dimenzije balona 4mm debljina x 10mm duzina,ponuda moze ovde ili na PP 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 9
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Pa gujo011 u pravu si,nisam se dobro izrazio,pilot su nalik staklenim osiguracima,ali kako gde,sustina je u tome da si ti postavio prave linkove i ono sto meni treba,pogodio si uprazno,ipak znas sta mi treba..

Najpovoljnije od ovoga sto mi moze odgovarati je sa poslednjeg sajta,bitne su mi i dimenzije i snaga sijalice (nisam ih slikao jer sam zatvorio uredjaj do nabavke potrebnih delova),a u sustini to je to,stakleno balonce i one idu na gumiranu navlaku,ali pre neki dan sam ja gledao u MG-u i nisam video ove,ali te sto su najpribliznije po dimenzijama i snazi sam kod njih nasao,ali ih vise nemaju na stanju,a kada sam ih pitao hoce li ih nabavljati dobio sam odgovor da nece,ovo nisam ni video,zato sam i pokrenuo temu..

Doduse imaju ovaj "siljak" na samom vrhu,ali to je ukupna duzina tako da bi ovo najbolje moglo doci u zamenu,ostalo u Pro Electronic-u i Inter Hit-u je manjih dimenzija i manje snage,posebno sto su manje snage,jer se ove sijalice vezuju redno u kolu..

Hvala ti na pomoci:shakehands::BeerMugCheers:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Svojevremeno sam u prodavnici firme Beli elektronik, u ulici Vojislava Ilića u Beogradu, kupovao sijalice za komunikacioni prijemnik FRG 7000. Istina, bilo je pregorelih sijalica ali cena je bila sasvim prihvatljiva. Uzgred, sa malim prepravkama moguće je koristiti LED-ove.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...