Jump to content

P: rasprodajem sistem SNIŽENE CENE!


stein

Preporučeni Komentari

Sve ide, doduše, ne može preko reda iz čisto tehničkih razloga. Prvo idu zvučnici... http://www.diyaudio.rs/topic/121-diy-system-by-stein-co/page-29#entry195157

 

Uz zvučnike ide komplet napajanje sa strujnim kablovima i pretvaračima.

 

Voleo bih da se pre kupovine dođe lično pogledati i poslušati a ako se postigne dogovor oko cene i uslova, voljan sam sesti u auto i odneti zvučnike do kupca (ako isti nije u mogućnosti da iste strpa u svoj auto)

 

Sve ostalo se može prodavati i kasnije ali moram imati amplifikaciju i izvore da bih mogao potencijalnom kupcu prezentovati mogućnosti i kapacitete zvučnika.

 

Što se cena tiče, imam neke cifre u glavi ali bih prvo voleo da se potencijalni kupac lično opredeli putem slušnog testa, prvo kod mene a potom možda i kod njega...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 2 nedelje kasnije...
  • 3 nedelje kasnije...

Bili mi gosti iz susednog grada da čuju, onjuše, poslušaju. Oduševljeni. Međutim, i pored toga moram da kažem da je oglas i dalje aktuelan. (ako se od prvospomenute sesije šta izrodi, to će biti vezano za jedan par elektrostatika)

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 2 months later...

up...

Forumaški popust, 950 ojrona za par elektrostatika.

Acer Extensa 5220 - 120G disk, T7500 procesor (zamenjen originalni celeron) instaliran audiophile Linux (mada to ne znači ništa) i proširen kapacitet memorije. Baterija je upotrebljiva ali je polu-gecrkt tako da stalno radi na ispravljač.

Arcam R-DAC sa originalnim pakovanjem, ispravljačem, ispravan, šljaka savršeno, dvesta ojra ili dogovor.

Technics gramofon, SL-1500 original ručica - opciono sa Rega RB-250 ručicom - opciono sa novom zvučnicom Ortofon 2M Red. Cena u zavisnosti od kombinacije. Gramofon je došao do mene sa manjom greškom u radu, nakon zamene svih elektrolita, oporavio se i radi besprekorno. Očišćen i 100% funkcionalan.

 

ESL150_01.JPG

ESL150_04.JPG

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ako neko kupi, da. Oba para još uvek na raspolaganju. Al' ja sam izgleda uvek takve neke sreće u trgovini. To što kupim, kupim zauvek, jer prodat' ne umem... Al' dobro.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

da bi se nešto prodalo moraju se istrpeti izvesni gubici

što je veća egzotika, kao u tvom slučaju, trpljenje će biti veće

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Elem, na Soltanus sajtu ovih zvučnika nema, zamenjeni su modelom "Phoenix 150" na kojima je dodatno u interesu trpljenja većih snaga a u saradnji sa posebno odrađenim subwooferom opseg sa nominalnih 150Hz pomeren na nominalno 200Hz.  Kod mene zvučnici idu od 120Hz a sve zahvaljujući aktivnoj skretnici... U standardnoj izvedbi, ESL-i imaju pasivu kao high pass, kod mene to ide preko aktive. Naravno, namesto kutije sa jednim 12" basom, kod mene drlja 4 komada od 15" na ploči, tj open baffle a sve u cilju usklađivanja karaktera i izbegavanja uticaja kutije na zvuk subwoofera.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

cena novih esl-150 je bila 1350e, a sa vuferom 1850 tako da pola cene za polovnu stvar je normalna cena

ok, steinovi vuferi su i moćniji i ima ih više ali život je kučka, zar ne?

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

ne bih to nazvao tim grubim imenom, jer na zapadu i kod tebe u šveCkoj imaju odličan izraz za ovakve situacije, nothing personal it's just business

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

^

Da, ali za taj " biznis " sto ti ovde primenjujes postoji PM ili drugi nacin komunikacije.

Telefon, npr.

U najmanju ruku, pretera ga ovim tvojim potpitanjima i komentarima.

 

@stein, oprosti na ovom off-u.

Ti bar mozes kao moderator ova sva suvisna naklapanja skloniti na "smetliste".

Da poentiram. Tvoja prodaja Soltanus kompleta je apsolutni bargain za onoga ko to moze sebi priustiti.

 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Cela fora prodaje nije u onome sta se prodaje, vec sta se namerava uciniti dobjenim novcem. Moze biti audio a i ne mora, moze biti objektiv, grejanje za kucu, kuca, maca, konj...ma nema veze, mada me zivo zanima. Mozda Stein kupi neke dobre slusalice, DAC, fotoaparat pa ode na put oko sveta ;)

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...