Jump to content

K. triode 845


Zflazar

Preporučeni Komentari

da li neko ima da ponudi par trioda 845 po nekoj fer ceni?

 

proizvođač nebitan, bitno da su ispravne, po mogućnosti nekorištene, poželjno uparene.

 

Trebaju za budući projekat SET pojačala u varijanti isprobavanja što boljeg mečovanja izlaznog trafoa i triode.

 

Pa nek najbolje pobede.

 

Hvala unapred.

 

ponude na PP.

 

post-36-0-71303500-1414571181_thumb.jpg

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

hvala, ne znam ni ja, zato pitam...!

njihova kupovina nije absolutni prioritet i u funkciji je isključivo dinamike nabavke delova za pojačalo, svakako, nakon kupovine kondenzatora, grejačkih i napajačkih transformatora, pa tek onda zabava sa triodama :)

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ja sam pretražio sve opskurne (u Evropi) prodavnice po netu za koje znam, i ne znam da li ima neka gde nisam gledao (poštarina iz US je obično previsoka za "svega" dve 845) i ništa... Psvane je još skuplja (poprilično) a Sino je tu negde (64.50€/kom sa uključenih 19% VAT ali bez poštarine - http://www.banzaimusic.com/845-Sino-China.html?gclid=Cj0KEQjw5syiBRCwxPbE6o_MsK4BEiQAUowjpoxm5e_50ktG_iRhCf-VzRUxeTunEC0qNIE_ueBy3VEaAij48P8HAQ ) ... tako da...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

A vidi, ako je cijena dobra i nema na vidiku jeftinije konkurencije onda kupi i - nemoj više gledati cijene!
Možda se negdje pojavi neka prolazna ponuda koja je bolja, ali ne vrijedi se s tim previše opterećivati.
Po saznanjima koje imamo Stein, ti i ja (vjerojatno i ostali koji su vidjeli pitanje, ali nisu odgovorili jer ne znaju za jeftinije) ovo je najjeftinija ponuda koja nije nekog prolaznog karaktera tipa - "ne znam što imam pa nudim za kikiriki kutiju lampi" (ovo je jedan od urbanih mitova koji se periodično pojavljuje u svakom hobiju ;) ) ili ebay aukcija na koju nitko nije bidovao.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kako rekoh, Banzai je cenom konkurentan, poštarina je negde do 10€ i cena bi bila dobra ako bi se moglo kupiti tako da zbog exporta odbiju onih 19% poreza na dodatu vrednost? to bi onda bilo 54.20 x 2 = 108.40 + 9.95 = 118.35€ Samo... ako je pošto poto bitno da bude jeftino (a znam da nije) onda bi čovek naprosto trebalo da batali 845 i zadovolji se recimo sa EL34 u triodnom modu pa gotovo... S druge strane, ne znam kakva je kvalitativna razlika između Sino i Shuguang cevi...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Nemačka medecina je najbolja na svetu!

A voleo bi da dođu?

 

Mislim da je ManicP samo odgovorio na pitanje koje sam ja prikriveno postavio... A pošto više nemamo jadransku obalu, nemaju šta da dolaze - čuj, ni kod onih kojima je jadranska obala ostala, ni tamo više ne dolaze...

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Tko ima kakve prijatelje ili rodbinu u pograničnom području Mađarske ili Hrvatske može naručiti na njihovu adresu, a onda da ovi pređu granicu i iz prve pošte pošalju na konačno odredište. 
Tako je najjeftinije zato što ste zaobišli carinjenje.
Kao što Guja kaže, ako se šalje van EU onda se odbije PDV, ali se opet on naplati u zemlji u kojoj je primatelj paketa + carina ako je predviđena.

 

 

P.S. Ne znam kako se kod nas carini roba iz Kine ili iz neke druge non-EU zemlje. Valja provjeriti.
Ali ako se naručuje iz EU onda je cijena koja piše na stranici + poštarina ona cijena koja će se platiti. Nakon toga ide trošak koji se napravi da taj jatak pređe granicu u Srbiju i pošalje paket dalje gdje treba.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...