Jump to content

dugme za pot i kutija metalna/aluminijska za kućište


kefalo81

Preporučeni Komentari

Imam ovaj pot

http://www.mikroprinc.com/proizvodi/pasivne-elektronske-komponente/otpornici/promenljivi-otpornici/potenciometri/jednoobrtni-potenciometri/pot-20/6-10k-log-st/index.php

Kako je pri prvoj montaži na kućište bio problem da uglavim dugme pota, prosto nije bilo navoja, pričvršćivanje je izvršeno ljepljenjem, što i nije bio problem da mi se nije javila želja da mjenjam kućište na mom pojačalcu za slušalice.Odvajanje nije moglo na silu, tako da je vršeno pilanje ranijeg dugmeta za pot.

Usput je prepilan i ovaj štapić koji izlazi iz pota. 

Sad ide montaža u novo kućište a loša stvar je što je ostalo negdje oko cenat ili manje tog štapića iz pota.Lijepiti novo dugme neću, tražim sad neko sa mogućnošću pričvršćivanja šrafljenjem.

 

 

Dakle molio bih preporuku gdje da tražim jer kako se meni čini iz dosadašnje pretrage većino su to dogmad koja se nabijaju.

Ja bih neki sa šrafom ako to ima kod nas.Ako nema, da znam pa da naručim sa ebay-a.

 

Druga stvar je preporuka za domaće majstore koji se bave izradom kutija po narudžbi, po mogućnosti da postoji opcija za prednju stranu od aluminijuma, ostalo lim i eventualno možda i donja strana od aluminijuma jer bi nju koristio umjesto hladnjaka..

Najbolje bi bilo da je u Beogradu da mogu da odem i vidim dosadašnje radove i mogućnosti obzirom na potrebe.Unapred se zahvaljujem.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 4
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Leonardo je član foruma. Radio je nekoliko jako lijepih kutija za prijatelje. Koliko razumijem nije mu to osnovna djelatnost, ali kad prihvati posao onda ga napravi tip-top.Vidi s njim kako stoji s vremenom.Ne piše odakle si. Leo je, čini mi se, iz Zemuna.U vezi prekidača ti ne mogu pomoći.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 1 month later...
  • 4 months later...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...