Pređi na vezu

Swine flu - everything you need to know

- - - - -

107 odgovor(a) na ovu temu

Mikorist

pecaros

• Član
  • Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____Pip____
  • 5,908 Poruke
  •   
    Serbia
Samo pogledajte ovaj pristup i bice vam nazalost sve
jasno gde se mi nalazimo ovde:

http://www.direct.go...neflu/DG_177831

Latest news
There were 78,000 new cases of swine flu in England last week, up from 53,000 the week before.

The Health Protection Agency estimates there have been 521,000 cases of swine flu in the UK since the pandemic began. Most cases have been among children aged one to four and five to 14.

:punk:

a o cemu ovi nasi pricaju ?

selo gori a baba se ceslja....

:rofl:

Zen Mod

DiYAudio Zen Admin

• Administrator
  • 12,739 Poruke
  • Interests:fun
  •   
    Isle of Man

Ovo je forum gde svi mogu pisati sve sto žele ;
ali kada nemaju šta da napišu , neka to i ne napišu .

davor

Početnik

• Član
  • Pip____Pip____
  • 129 Poruke
  •   
    Serbia

Pogledaj porukuMikorist, za 03 November 2009 - 22:49, kaže:

Samo pogledajte ovaj pristup i bice vam nazalost sve
jasno gde se mi nalazimo ovde:

http://www.direct.go...neflu/DG_177831

Latest news
There were 78,000 new cases of swine flu in England last week, up from 53,000 the week before.

The Health Protection Agency estimates there have been 521,000 cases of swine flu in the UK since the pandemic began. Most cases have been among children aged one to four and five to 14.

a o cemu ovi nasi pricaju ?

selo gori a baba se ceslja....

Uf ala ce onda cika Donald Rumsfeld da se obogati...sa tamiflu-om...

Kome je do citanja celog teksta: http://www.globalres...xt=va&aid=13408

Interesantan deo...

In October 2005 the Pentagon ordered vaccination of all US military personnel worldwide against what it called Avian Flu, H5N1. Scare stories filled world media. Then, Defense Secretary Donald Rumsfeld announced he had budgeted more than $1 billion to stockpile the drug Oseltamivir, sold under the name Tamiflu. President Bush called on Congress to appropriate another $2 billion for Tamiflu stocks.

What Rumsfeld neglected to report at the time was a colossal conflict of interest. Prior to coming to Washington in January 2001, Rumsfeld had been chairman of a California pharmaceutical company, Gilead Sciences. Gilead Sciences held exclusive world patent rights to Tamiflu, a drug it had developed and whose world marketing rights were sold to the Swiss pharma giant, Roche. Rumsfeld was reportedly the largest stock holder in Gilead which got 10% of every Tamiflu dose Roche sold. 14 When it leaked out, the Pentagon issued a curt statement to the effect that Secretary Rumsfeld had decided not to sell but to retain his stock in Gilead, claiming that to sell would have indicated something to hide.’ That agonizing decision won him reported added millions as the Gilead share price soared more than 700% in weeks.

Tamiflu is no mild candy to be taken lightly. It has heavy side effects. It contains matter that could have potentially deadly consequences for a person’s breathing and often reportedly leads to nausea, dizziness and other flu-like symptoms.

Since the outbreak of Swine Flu Panic (not Swine Flu but Swine Flu Panic) sales of Tamiflu, as well as any and every possible drug marketed as flu-related, have exploded. Wall Street firms have rushed to issue ‘buy’ recommendations for the company. ‘Gimme a shot Doc, I don’t care what it is…I don’t wanna die…’

Zen Mod

DiYAudio Zen Admin

• Administrator
  • 12,739 Poruke
  •   
    Isle of Man
http://www.b92.net/z...p?nav_id=390532

...... ma sta me briga - evo quote-vano ovde :

Citat

Ovo sam primio na mail od dobrog prijatelja:

Ja sam kvalifikovani farmaceut. Istrazivao sam vakcinu svinjskog gripa koju je naša vlada kupila za nas (koristeći naš novac) i koja je sto puta opasnija od svinjskog gripa. Da li znate da su proizvođači vakcine protiv svinjskog gripa zatražili od vlade izuzeće od mogucih tuzbi u slučaju da vakcine uzrokuju štetu na ljudima?

Ako ste napravili vakcinu za koju znate da je deluje, zašto bi vam onda bilo potrebno pravno izuzeće u slučaju nezeljenih posledica na ljudima? Zar to nije veliki znak upozorenja za sve nas? Virus Svinjskog gripa ubio je oko 2 / 3000 ljudi ukupno. Obican gripa ubija 40 000 ljudi godisnje, pa zasto se onda stitimo od Svinjskog gripa a ne od obicnog gripa? Da li to smisla? Zbog cega se onda podize ovolika panika?

Vakcina protiv Svinjskog gripa sadrzi 2 užasno opasne stvari - jedna se zove thimerosol. U njegovom sastavu je 50% žive. Thimeresol se veže na receptore u mozgu, i, zapravo, uzrokuje oštećenja mozga. Je li pametano ubrizgavati thimerosol, i dobiti oštećenje mozga, spustivši pri tom IQ ljudi za 10 bodova, kao i brojna druga ostecenja, kako bi se izbeglo dobijanje gripa koji ubija 95% manje ljudi nego obični grip?

Drugi opasni sastojak Vakcine protiv Svinjskog gripa zove se squalene. Squalene vara vaš imuno sistem da pocne da ubija vase sopstvene celije, što stvara auto-imune bolesti kao što su astma, multipla scelerosis, dijabetes, i hrpu drugih bolesti za koje jos nemamo naziv. Zar je pametno u sebe ubrizgati te stvari, kako bi se izbegao relativno blagi grip, poput svinjskog gripa?

Ako ste trudni zapitajte se ovo - zašto bi uzimali Panvax, kada on sadrži Neomicin sulfat i polymyxin B - od kojih oba pokazuju pozitivne rizike za vase nerođeno dete - kako bi izbegli šta? Blagi grip, koji ubija 95% manje ljudi nego obican grip?

Ova stvar je otrov. Nemojte to uzeti. Ne dozvolite da vaši prijatelji to uzmu. Ne dozvolite da vaša porodica to uzme. Ako vas neki idiot u laboratoriju pita: želite li ovu vakcinu, pitajte ga o thimerosolu, o squaleneu, i zašto kompanija koja je to napravila zeli da ima pravno oslobođenje od moguce tuzbe, i onda pogledajte njihova lica koja ce imati izgled tipa: O, boze moja, pa vi ste me izresetali serijom pitanja na koja ja zaista nemam odgovor
(Igor, 4. novembar 2009 13:21)

Chakey

Početnik

• Član
  • Pip____Pip____
  • 127 Poruke
  • Interests:Hi-Fi, IT,...
  •   
    Serbia
Now it remains to be seen if the Obama Administration will use the scare around so-called Swine Flu to repeat the same scenario, this time with ‘flying pigs’ instead of flying birds. Already Mexican authorities have reported that the number of deaths confirmed from so-called Swine Flu is 7, not the 150 or more bandied in the media, and that most other suspected cases were ordinary flu or influenza.

eto sta reci vise
A foolish man dreams of wealth,
A wealthy man dreams of wisdom,
And a wise man dreams of tubes aglow, all in a row.

hifish

babel hifish

• Član
  • Pip____Pip____Pip____
  • 880 Poruke
  •   
    Serbia
Drago mi je da ima jos ljudi koji postaju svesni opasnosti...

Evo i jednog linka koji potvrdjuje navode koje je ZM dao u svom postu. Potrudite se i procitajte tekst na linku koji se nalazi ispod...

"Najveca opasnost nije grip - nego vakcina!"
"...sprave nisu bitne, bitni su ljudi."

Svetozar Radisic Ivan Antic david icke... credo mutwa...

stonE_Cold

johN_Doe

• Član
  • 10,310 Poruke
  •   
    Serbia

Pogledaj porukuhifish, za 04 November 2009 - 18:14, kaže:

У таквим случајевима највећа опасност је страх и не упућеност!

Значи Нано - маске на нос и уста.

стоН_Колд
Ни до данас ми Борко_КА није послао осам плочица иако сам му послао безброј приватних порука! Питам се како би се он осећао да Ја њему треба да пошаљем?

Chakey

Početnik

• Član
  • Pip____Pip____
  • 127 Poruke
  • Interests:Hi-Fi, IT,...
  •   
    Serbia
jel mislis ovakve

Priložena sličica(e)

• Priložene slike: zaštitna maska.jpg

A foolish man dreams of wealth,
A wealthy man dreams of wisdom,
And a wise man dreams of tubes aglow, all in a row.

Zvu

I'm gonna be Iron, like a Lion in Zion...

• Moderator
  • 2,924 Poruke
  • Interests:Getting out of the Matrix...
  •   
    Serbia
Danas tražio nano maske i nema ih nigde....Nema nikakvih maski u apotekama. Imam koleginicu na poslu koja je iz Kraljeva. Na našim televizijskim kanalima možete videti da su prijavili dve žrtve. Koleginica (kojoj uzgred pola rodbine radi po bolnicama u KV) kaže da je umrlo još troje ljudi samo u KV i to samo oni za koje ona zna. Dvoje su imali oko 24-25 godina i jedna žena od oko 40-45 godina ali za to se ćuti. Zaposleni u bolnicama su dobili nalog da stavljaju maske pre nego i uđu u bolnicu. Umrla je danas još jedna žena dok su je prebacivali iz KV u KG. Verovatno ni za to nećete čuti. Njoj mobilni zazvoni, a mi samo čekamo da nam kaže ko još "nije" umro. Nemojte se zavaravati, ovo sran.e ubija. Povezuju je sa Španskom groznicom jer umiru prvenstveno mladi ljudi. Mlađe osobe imaju jači imunitet i to je u ovom slučaju nepoželjno. Po dobijanju jake upale pluća uzrokovane virusom organizam šalje leukocite u pluća da se izbore dok ne napravi antitela kaj se bore protiv virusa. Pošto je imuni sistem prejak on uništavajući virus uništava i pluća i nusproizvod toga je voda. Dakle udavite se u sopstvenoj tečnosti. Organizmi sa slabijim imunim sistemom odreaguju isto ali nemaju dovoljno veliki broj belih krvnih zrnaca koji bi napravio toliku štetu na plućima i ne možete se ugušiti jer se ne stvori toliko vode koliko organizam sam ne može da apsorbuje i ukloni. U ono vreme (vreme španske groznice) nisu postojali respiratori pa su ljudi umirali za dva do sedam dana. Dakle ako su predviđanja tačna i oboli 2 000 000 Srba do februara meseca, a Srbija ima samo 352 respiratora biće čupavo. Od dva miliona ljudi neka 10% bude teških slučajeva to je 200 000 spremnih da umru bez respiratora.... Koliko je to više od onoga što mi imamo ??? Pametni ste ljudi pa izračunajte sami. Nije mi cilj da nekog zaplašim ovde ali morate imati na umu da kao što se može desiti da utihne i više se ne pojavi (kao i ptičiji grip), postoji i ona crnja prognoza. Znači, ko se čuva i bog ga čuva. Primarna mesta na koje virus ulazi je sluzokoža. Nikako se ne češati po ustima, ne kopati nos :character13: i ne trljati oči. Ako vas svrbi nešto na licu, u WC, operi ruke pa se češi do mile volje. Takođe virus se može preneti i posredno. Neki baja u autobusu koji ima grip i curi mu nos se obriše rukom (česta scena iz autobusa) i uhvati za šipku. Vi se uhvatite za tu šipku i kad izađete iz autobusa protljate oči (jer je jutro a vi i dalje sanjivi :buehehe: ). Eto vama zaraze. To je takođe jedan od razloga što deca najčešće obolevaju. Ko će njima da skloni ruke sa face. Ne dozvolite da vam neko kašlje u facu ili kija. Pomerite ga ili se pomerite. Redovno provetravajte sobe u kojim borave i drugi ljudi sa vama (ako mutira pa počne da se prenosi i vazduhom).

Za vakcinu se potpuno slažem. Ne treba je primati dok ne dogori do nokata. Znači pustiti da se organizam (ako je opšte u mogućnosti) izbori sam sa virusom. Ja ne znam kako ću odreagovati (pošto sam zaposlen u jednom od javnih sektora pa će mi biti ponuđena vakcina) ali mislim da ću je odbiti.
Haut parleur ...

because i wanna

stonE_Cold

johN_Doe

• Član
  • 10,310 Poruke
  •   
    Serbia

Pogledaj porukuChakey, za 04 November 2009 - 19:24, kaže:

jel mislis ovakve

Ма могу и те ал чисте :character13:.

стоН_Колд
Ни до данас ми Борко_КА није послао осам плочица иако сам му послао безброј приватних порука! Питам се како би се он осећао да Ја њему треба да пошаљем?

Leonardo

oduzet od zauzetosti

• Član
  • Pip____Pip____Pip____
  • 1,262 Poruke
  •   
    Serbia

Pogledaj porukuChakey, za 04 November 2009 - 19:24, kaže:

jel mislis ovakve

:character13: :buehehe: :hyper:
~
"Život je izbor, a ne sudbina, jer običan čovek živi kako mora, a pravi čovek živi kako hoće;
život na koji bedno i bez otpora pristaje je bedno tavorenje, a izabrani život je sloboda.
Čovek postaje slobodan svojom odlukom, otporom i nepristajanjem."
Meša Selimović

Zen Mod

DiYAudio Zen Admin

• Administrator
  • 12,739 Poruke
  •   
    Isle of Man
1984

odavno je ovde .

hifish

babel hifish

• Član
  • Pip____Pip____Pip____
  • 880 Poruke
  •   
    Serbia

Pogledaj porukuZen Mod, za 04 November 2009 - 19:52, kaže:

1984

odavno je ovde .

Na zalost mnogi se i ne trude da se informisu i prosire (sa)znanja. Mnogi cak odbijaju cinjenicu da "problem" (itekako) postoji...

"Pogresno znanje je opasnije od neznanja !

Znanje štiti – ignorisanje vodi destrukciji !

Verovanje u nešto = neznanje o tome !"

"...sprave nisu bitne, bitni su ljudi."

Svetozar Radisic Ivan Antic david icke... credo mutwa...

stein

Burner

• Moderator
  • 9,237 Poruke
  • Interests:Finding time to waste... :)
  •   
    Niue
Pošto sam spreman na svaku vrstu svinjarije, ovo sam samo čekao kada će da promoli svoju ružnu glavu...

Tvrdnja: Samograditelji NE BIVAJU ZARAŽENI SVINJSKOM GRIPOM!

Dokaz: Spremite kompletnu dokumentaciju, pripremite sve delove za projekat i nemojte napuštati prostorije svoje kuće/radionice osim za nuždu i/ili hranu i spavanje. Kada završite kompletan projekat, opišete na forumu sve šta ste radili i to obilato dopunite slikama uradka, garantujem da će izbiti proleće a talas gripa već davno biti jučerašnja vest...

http://www.storyofstuff.org/ think about it...

Leonardo

oduzet od zauzetosti

• Član
  • Pip____Pip____Pip____
  • 1,262 Poruke
  •   
    Serbia
Najbolje da se "samozatvorimo" u neko atomsko sklonište na 30-ak godina, kao u onom divnom filmu.
Svakako je dobro pripaziti se, mada postoji i ona izreka "pazi se ti koliko hoćeš kad ima budala koje ne paze".
~
"Život je izbor, a ne sudbina, jer običan čovek živi kako mora, a pravi čovek živi kako hoće;
život na koji bedno i bez otpora pristaje je bedno tavorenje, a izabrani život je sloboda.
Čovek postaje slobodan svojom odlukom, otporom i nepristajanjem."
Meša Selimović

Zvu

I'm gonna be Iron, like a Lion in Zion...

• Moderator
  • 2,924 Poruke
  • Interests:Getting out of the Matrix...
  •   
    Serbia
Evo za one koji vole da su informisani i jedan link ka našem sajtu posvećenom novostima o tekućoj pandemiji...

SVINJSKI GRIP
Haut parleur ...

because i wanna

Daudio

оправдано одсутан

• Član
  • Pip____Pip____Pip____
  • 1,369 Poruke
  • Interests:Играње угрејаном лемилицом
  •   
    Serbia

Pogledaj porukustoN_Kold, za 04 November 2009 - 18:42, kaže:

У таквим случајевима највећа опасност је страх и не упућеност!

Значи Нано - маске на нос и уста.

стоН_Колд

Да,да...

Страх од непознатог и неупућеност у методе превентиве.

Какве маске,шта ту нос и уста?

Онај који је постовао о штетности вакцине спремио себи велике количине течности за унутрашњу дезинфекцију па сад плаши људе.

Свакодневно доза препеченице па да видим који ће се вирус активирати у таквој средини.

Ево и ја ћу почети да конзумирам пића за одрасле   :character13:
Само активни људи и њихова борбеност и безобзирност покрећу живот,али га само пасивни људи и њихова стрпљивост и доброта одржавају у животу и чине га могућим и подношљивим

Sipi

Juma

• Moderator
  • 4,634 Poruke
  •   
    Vanuatu

Pogledaj porukustoN_Kold, za 04 November 2009 - 18:42, kaže:

...Значи Нано - маске на нос и уста...

Na zalost, nano-maske vrede samo oko 2 sata. Nakon toga, zbog vodene pare iz daha i molekula vode koji se u dovoljnoj kolicini nahavataju na masku, ona postane propusna za viruse.

O virusima se generalno nedovoljno zna i svasta tu moze da bude ili ne bude, ali ocigledno da mnogi mute vodu ('84., sto rece Zen) - posebno mi sumnjivo ono insistiranje na odricanju od pravnih sredstava u slucaju loseg ishoda a kao posledice koriscenja vakcine - mislim, ume narod da bude glup, al' bas toliko...mnogo nas potcenjuju :character13:
ILI LAKO, IL' NIKAKO

stonE_Cold

johN_Doe

• Član
  • 10,310 Poruke
  •   
    Serbia

Pogledaj porukuSipi, za 04 November 2009 - 23:05, kaže:

Na zalost, nano-maske vrede samo oko 2 sata. Nakon toga, zbog vodene pare iz daha i molekula vode koji se u dovoljnoj kolicini nahavataju na masku, ona postane propusna za viruse.

С обзиром да сам се бавио роњењем, дисаћу сваких 4 минута.

Уштеда али и вежба :character13:.

стоН_Колд

Mikorist

pecaros

• Član
  • 5,908 Poruke
  •   
    Serbia
Priložene slike: gas_maska.jpg

ima i bolje :character13:

Slične Teme Sakri

Tema Forum Započeto od Statistika Info

1 Korisnik (a) čita ovu temu