Sipi, za 19 October 2011 - 18:15, kaže:
Nema razloga da dramis oko "originala" - niti su ti tranzistori nesto posebno, niti je celo pojacalo bog-zna-sta.
Posto se stidis svoga mesta ali ne i regiona, predlazem da kontaktiras "Silken" u Svilajncu, tamo imaju provereno kvalitetne C5200 i A1943 koji su prilicno i bolji i jeftiniji od tih krepanih.
Sipi, vise od pola tvog posta ne razumem zasto si napisao...
Ja ovde samo pitam za originale i za misljenje o kvalitetnoj zameni, nisam ni dovodio u pitanje lokaciju (kurirske sluzbe), niti sam pitao za misljenje koliko je dobro moje pojacalo i dal vredi cimati se oko toga. Ako ti mislis da pojacalo ne vredi tvoga cimanja da mi odgovoris - uopste nije problem. Plus sam sentimentalno

vezan za ovo pojacalo, i zelim da mu stavim originale, ako je moguce. Nemam nameru da ga prodajem ni za koje pare, npr. Tako da meni vredi.
Samo shvati da sam pocetnik, da slabo poznajem (u odnosu na vas ovde vecinu) materiju, i stvari mi nisu JASNE. Mogao bih sada da otvorim jos 100 tema tipa: "da li tranzistori razlicitih proizvodjaca imaju drugaciji zvuk ili je razlika samo u kvalitetu....veku trajanja, zagrevanju, frekvenciji, riziku da nesto drugo crkne itd" pa da tako sam dodjem do zakljucka koje da kupim..
Tako da, zahvaljujem se na pomoci