Tema je Off premesten odavde : http://www.diyaudio....dpost__p__91424
ZM
Da se ne razumemo pogresno obozavam makedonsku muziku, ali eto naleteh i na ovo:
Pa mi nesto ne bi pravo!
Pesna posvetena na ubistvoto na srpskiot kral Aleksandar Karadjordjevic od strana na Vlado Crnozemski na 9 oktomvri 1934 vo Marsej, vo vreme koga Vardarskiot del na Makedonija bil pod srpska okupacija.
Jebem ti onog kome je pala na pamet ideja da bilo koje ubistvo stavi u pesmu i da se ponosi time! Tek da se zna da ima i ovakvih u Makedoniji...
12 odgovor(a) na ovu temu
Odgovor 18 August 2011 - 13:10
Per aspera ad astra!
Odgovor 18 August 2011 - 14:17
Ima naravno.
Odgovor 19 August 2011 - 07:23
beatgoeson, za 18 August 2011 - 15:16, kaže:
Ovo je Balkan.
Da bi se manje nervirao, podsetiću te da je i kod nas Gavrilo Princip dan-danas heroj. Zato što je "naš", a ubio je "njihovog" prestolonaslednika.
Sa stanovišta Makedonaca, tada je bilo - otišli Turci, došli Srbi. Koja je razlika?
Naravno, znam da je ovo Balkan, ali ni Gavrilo mi nije uopste simpatican, a nekmoli neki tamo bugaras... Generalno gledano ljude delim na dobre i lose, a ne na makedonce, srbe, hrvate i td.
Sto se tice stanovista makedonaca, jeste tada bilo, ali je deo naroda docekao srbe na celu sa Karadjordjevicem kao oslobodioce. A i bitna je odrednica, tada je bilo, ovo sam ja pronasao sada a ne tada!!!
Per aspera ad astra!
Odgovor 19 August 2011 - 08:34
Odgovor 19 August 2011 - 08:55
Ljudi se dele na 10 grupa:
Oni koji razumeju binarni sistem i
oni koji ne razumeju binarni sistem!
Oni koji razumeju binarni sistem i
oni koji ne razumeju binarni sistem!
Per aspera ad astra!
Odgovor 19 August 2011 - 09:01
То су две групе, а осталих осам ?
Odgovor 19 August 2011 - 09:09
Ljudi se dele na jedan nula grupa iliti u binarnom sistemu 2 npr. 00000010
Odgovor 19 August 2011 - 09:10
Odgovor 19 August 2011 - 09:11
Значи Матрикс
Odgovor 19 August 2011 - 09:15
Inače ne znam kako si uspeo da otruješ ovako lepu temu. Tema je muzika a ne iskompleksirani idioti kojih ima u svim narodima i državama.
Odgovor 19 August 2011 - 09:40
Ma nisam imao nameru da trujem nista nego trazih jednu moju omiljenu pesmu iz makedonskog melosa i na youtube-tu iskoci ovo... Eto, kriv sam sto sam to objavio, ali mi zasmetalo... Izvini na trovanju teme i u to ime:
Per aspera ad astra!
Odgovor 19 August 2011 - 09:47
Nađe li tu pesmu i koja je ako nije tajna?
Odgovor 19 August 2011 - 09:49
Upravo ti je zakacih u prethodnom postu, a na tom youtube kanalu ima gomila dobrih starih makedonskih sa sve tekstom, sto meni dosta znaci jerbo volem da ih pevam!
Per aspera ad astra!
Slične Teme
| Tema | Forum | Započeto od | Statistika | Info | |
|---|---|---|---|---|---|
Offset на једном каналу, а нема тримера за исти |
Solid State | Дане |
|
|
|
zakačeni Udrobljen Off Topic - skladisteRandom Off topic - vaste place |
Nicija zemlja / No man's land | stonE_Cold |
|