Pređi na vezu

Bušenje hladnjaka umesto gornje ploče

- - - - -

• Please log in to reply
81 odgovor(a) na ovu temu

Zflazar

Zflazar

Uvlakivač važnih žica

• Član
  • Pip____Pip____
  • 354 Poruke
  •   
    Serbia
-Ajfel je imao svoju privatnu kompaniju, a pretpostavljam i konkurenciju, čim je pobeđivao na konkursima tipa Željezničkog mosta u Portugalu, Nyugati Palyaudvar u Budimpešti, da ne pričamo o projektu unutrašnjeg nosećeg "kostura" Kipa Slobode... kao i Ajfelovom mostu i Bečkereku!

Veliki_most,_1930..jpg

Nije mi namera da omalovažavam trud oko crtanja modela u raznim programima, jedino mi je žao što je naša DIY zajednica ovako očajno mala i u njoj ima samo par ljudi -nazovimo ih finišerima- koji privode kraju projekte ostalih članova Foruma na takav način da oni i liče na nešto i da ne vise na ukakanoj dunstgumi. Da li je to dobro ili nije, nesumnjivo bi bilo bolje da nas je više, da ima više dobrih, zglavnih projekata koji imaju i uši i rep, kao i da ima više kako Vizionara tako i Leonarda, što pod jednom kapom tako i pod nekoliko kapa! Tada bi kapnulo kako jednima tako i drugima štošta, zar ne?
motam di stignem

stein

stein

Burner

• Moderator
  • 9412 Poruke
  • Interests:Finding time to waste... :)
  •   
    Niue
U pravu si, ali bez namere da odem u nja-nja teritorije, baš sam neki dan pomislio koliko se sve promenilo od pre nekih tri-četiri godine... Kada mi je ćera krenula u prvi osnovne, bio sam prepun ideja i entuzijazma i sebe sam video kao nekoga ko veoma dobro zarađuje, a sada, nikako ne mogu da se pomirim sa činjenicom da sam nekako uvek "kratak" na nekom računu koji treba da se plati... Mogu baš mnogo toga da mislim o sebi, ali to da sam jedan od "dobro stojećih" više nikako nije jedna od njih. Samim tim, razmišljanja o nekom novom DIY projektu, pojačalu ili makar šiljcima za pod zvučnike su potisnuta u ilegalu... Skupio sam trafoe, pločice, hladnjake, 10mm aluminijum za prednje ploče ali ne smem ni da razmišljam o kupovini filtarskih kondenzatora za pojačalo... Sve sada zavisi od toga hoću li uspeti da prodam nešto od akumuliranih viškova iz potkrovlja... Meni, definitivno ništa ne preostaje no maštanje u 3D svetu. Makar koliko se to nekome činilo neadekvatnim i nekonkretnim aktom stvaranja... Sledeći DIY projekat je ograda sa ulične strane, potom kotlarnica sa spoljašnje strane kuće, potom nadstrešnica za aute, a onda zamena ulaznih vrata na kući, zamena trulog prozora u potkrovlju... Pojačalo nekako kliznulo na 258. mesto na listi...

http://www.storyofstuff.org/ think about it...

Slične Teme Sakri

1 Korisnik (a) čita ovu temu

0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika