Sta reci, ovo malo detence je odsviralo najbolju verziju Paganinijevog Caprice 24 (i jos ponesto) koju sam do danas cuo, a slusao sam ih dosta, citao note, lomio prste i svirao ...
elem ko voli klasiku na gitari neka preslusa
6 odgovor(a) na ovu temu
Odgovor 16 May 2011 - 15:20
“Education develops the intellect; and the intellect distinguishes man from other creatures. It is education that enables man to harness nature and utilize her resources for the well-being and improvement of his life. The key for the betterment and completeness of modern living is education. But, ' Man cannot live by bread alone '. Man, after all, is also composed of intellect and soul. Therefore, education in general, and higher education in particular, must aim to provide, beyond the physical, food for the intellect and soul. That education which ignores man's intrinsic nature, and neglects his intellect and reasoning power can not be considered true education.”
Odgovor 16 May 2011 - 20:34
Malo detence ima samo 30 godina posto je to Li Jiu koji je rodjen 1981.

Ali to ne umanjuje njegovu virtuoznost!
Ali to ne umanjuje njegovu virtuoznost!
Per aspera ad astra!
Odgovor 16 May 2011 - 22:34
Ona,Aco, ona... ali ni to ne umanjuje ...
Mene je vise zanimalo kako se snasla u Spanskoj serenadi stanovitom Malatsa... i dobro se snasla, mozda ne najbolje izvodjenje koje sam cuo , ali ...lepo.(opasan bio taj Malac!)
Pchelac, previously unknown as Nesha...
Odgovor 16 May 2011 - 22:36
Odgovor 16 May 2011 - 22:40
Ja nesto preferiram Anchi...
Kako je provozala Laura,...besh ga , ja ne mogu da nadjem manu!
Kako je provozala Laura,...besh ga , ja ne mogu da nadjem manu!
Pchelac, previously unknown as Nesha...
Odgovor 17 May 2011 - 06:58
Odgovor 17 May 2011 - 07:02
1 Korisnik (a) čita ovu temu
0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika

Pristupi
Registruj se

Nazad na vrh