30 odgovor(a) na ovu temu
Odgovor 16 May 2011 - 12:30
Elem da ne pricam moju istoriju sa ovim sajtom koji je za mene dno dna organizacije i supporta za korisnike...
imam problem da dodjem do supporta i da objasnim svoj problem pa da pitam vas jel znate gde se nalazi formular za kontaktiranje supporta i dali vam se desava da dobijate ovakvu poruku pri pokusaju kupovine (dobio sam aukciju i imam paypal account, ali ovo se desavalo i pre nego sto sam otvorio pay pal...)?
Sorry, we could not complete your request at this time.
Please try again in a few minutes. If this problem persists, report an issue to eBay support
pokusao sam few minutes later, few days later i uvek isto sranje a ove da kontaktiram nema sanse, hebo im pas macehu .
Koji q moj?
imam problem da dodjem do supporta i da objasnim svoj problem pa da pitam vas jel znate gde se nalazi formular za kontaktiranje supporta i dali vam se desava da dobijate ovakvu poruku pri pokusaju kupovine (dobio sam aukciju i imam paypal account, ali ovo se desavalo i pre nego sto sam otvorio pay pal...)?
Sorry, we could not complete your request at this time.
Please try again in a few minutes. If this problem persists, report an issue to eBay support
pokusao sam few minutes later, few days later i uvek isto sranje a ove da kontaktiram nema sanse, hebo im pas macehu .
Koji q moj?
“Education develops the intellect; and the intellect distinguishes man from other creatures. It is education that enables man to harness nature and utilize her resources for the well-being and improvement of his life. The key for the betterment and completeness of modern living is education. But, ' Man cannot live by bread alone '. Man, after all, is also composed of intellect and soul. Therefore, education in general, and higher education in particular, must aim to provide, beyond the physical, food for the intellect and soul. That education which ignores man's intrinsic nature, and neglects his intellect and reasoning power can not be considered true education.”
Odgovor 16 May 2011 - 12:34
Uloguj se na ebay.uk i odatle idi na pay opciju.
Meni isto ne radi placanje sa njihovog ebay.com sajta, samo sa ebay.uk
Meni isto ne radi placanje sa njihovog ebay.com sajta, samo sa ebay.uk
Odgovor 16 May 2011 - 12:47
Hvala , ladno proradilo a i ja neke koristi od tebe da vidim
eee kako sam happy sad....al ih i dalje mrzim
stize novi AK4396 dac za igranje
stize novi AK4396 dac za igranje
“Education develops the intellect; and the intellect distinguishes man from other creatures. It is education that enables man to harness nature and utilize her resources for the well-being and improvement of his life. The key for the betterment and completeness of modern living is education. But, ' Man cannot live by bread alone '. Man, after all, is also composed of intellect and soul. Therefore, education in general, and higher education in particular, must aim to provide, beyond the physical, food for the intellect and soul. That education which ignores man's intrinsic nature, and neglects his intellect and reasoning power can not be considered true education.”
Odgovor 15 June 2011 - 17:13
lupas bzvze
Odgovor 15 June 2011 - 17:17
krvimozak, za 15 June 2011 - 17:13, kaže:
A jel imaju AK47 u ponudi?
Je l' to ono što ima specifičan zvuk dok puca po tebi?*
*Iz neznamnaslovfilma sa C. Eastwoodom
"Čvrsto vjerujem u pravilo kompenzacije.
Istinite nagrade su uvijek u razmjeru
s radom i žrtvama."
-Nikola Tesla-
mislim, što se slika tiče ...lkebiga majo sam popho... :)
Odgovor 15 June 2011 - 17:26
zerowaf, za 15 June 2011 - 17:17, kaže:
Je l' to ono što ima specifičan zvuk dok puca po tebi?*
This one :
http://www.imdb.com/title/tt0091187/
If you sit by the river long enough you will see the body of your enemy float by.
No guts no glory.
Ohm sweet ohm.
No guts no glory.
Ohm sweet ohm.
Odgovor 15 June 2011 - 17:47
Ne radi vise paypal na americkom ebayu iz srbije
Zale se svuda
Zale se svuda
Chuck Norris Toilet Paper: rough, tough, and it doesn't take crap from anyone
Odgovor 15 June 2011 - 19:48
pojasni malo.. kad je pa ebay primao uplate iz Srbije, osim ako nije budz varijanta?
Ko se pametan budi, taj glup zaspi..
Odgovor 15 June 2011 - 20:02
Ne radi Paypal iz Srbije, ali zato radi preko drugih zemalja...Ja koristim vec godinu dana i dosad nisam imao nikakvih problema. Koliko vidim nemam ih ni sad.
Odgovor 15 June 2011 - 20:20
Odgovor 16 June 2011 - 17:31
Da li neko ima iskustva sa time sto mi DHL trazi fakturu i swift iz banke, a ja sam kupio paypal-om.
Pozdrav Misa
Pozdrav Misa
Odgovor 16 June 2011 - 17:47
misa, za 16 June 2011 - 17:31, kaže:
Da li neko ima iskustva sa time sto mi DHL trazi fakturu i swift iz banke, a ja sam kupio paypal-om.
Pozdrav Misa
Pozdrav Misa
DHL pretpostavlja da si robu kupio "legalnim" putem, tj uobičajenim procedurama koje ne poznaju PayPal jer isti ne funkcioniše u Srbiji... Dakle, kada se roba uvozi u zemlju, na carini moraš imati
1) robu koja se uvozi
2) prateću dokumentaciju za istu tu robu što podrazumeva dokaz o uplati tj transferu novca, i deklarisanu vrednost robe koja treba da se uveze/ocarini (ili oslobodi carinskih dažbina)...
U slučaju da nemaš ovo pod #2, roba mora da bude deklarisana kao "poklon", i/ili mora imati vrednost manju od XX RSD (preračunato iz neke valute) da bi se pošiljka oslobodila carinjenja. Ako ti je pošiljku slalo pravno lice a bez nadoknade, onda uz pošiljku mora da pošalje i original dokumentaciju koja to jasno naznačava.
Kao najvažnije, na kraju, gleda se sadržaj paketa. Ako se proceni da je reč o sitnicama za ličnu upotrebu, onda imaš dobre šanse da robu dobiješ bez maltretiranja. Ako se proceni da je vrsta robe i/ili količina takva da može da bude za ličnu upotrebu ali istovremeno može da bude i za dalju prodaju, e, onda će ti trebati mnogo komada čeličnih sajli umesto živaca...
Popričaj sa nekim iz DHL-a i objasni situaciju, a ako ne naletiš na nekog baš stvarno nekooperativnog idiota (mi radimo sa njima, ali kao firma pa nemamo problema) pokušaj ponovo, ali sa nekim drugim članom firme. Verujem da će ti lepo objasniti šta ti je činiti.
http://www.storyofstuff.org/ think about it...
Odgovor 16 June 2011 - 17:51
Koliko ja znam svaki racun ima svoj swift samo sto moras to da trazis u banku da ti daju.Zasto traze...mozda da budu sigurni da je to taj racun-kartica...
Odgovor 16 June 2011 - 17:58
Salvatore, za 16 June 2011 - 17:47, kaže:
DHL pretpostavlja da si robu kupio "legalnim" putem, tj uobičajenim procedurama koje ne poznaju PayPal jer isti ne funkcioniše u Srbiji... Dakle, kada se roba uvozi u zemlju, na carini moraš imati
1) robu koja se uvozi
2) prateću dokumentaciju za istu tu robu što podrazumeva dokaz o uplati tj transferu novca, i deklarisanu vrednost robe koja treba da se uveze/ocarini (ili oslobodi carinskih dažbina)...
U slučaju da nemaš ovo pod #2, roba mora da bude deklarisana kao "poklon", i/ili mora imati vrednost manju od XX RSD (preračunato iz neke valute) da bi se pošiljka oslobodila carinjenja. Ako ti je pošiljku slalo pravno lice a bez nadoknade, onda uz pošiljku mora da pošalje i original dokumentaciju koja to jasno naznačava.
Kao najvažnije, na kraju, gleda se sadržaj paketa. Ako se proceni da je reč o sitnicama za ličnu upotrebu, onda imaš dobre šanse da robu dobiješ bez maltretiranja. Ako se proceni da je vrsta robe i/ili količina takva da može da bude za ličnu upotrebu ali istovremeno može da bude i za dalju prodaju, e, onda će ti trebati mnogo komada čeličnih sajli umesto živaca...
Popričaj sa nekim iz DHL-a i objasni situaciju, a ako ne naletiš na nekog baš stvarno nekooperativnog idiota (mi radimo sa njima, ali kao firma pa nemamo problema) pokušaj ponovo, ali sa nekim drugim članom firme. Verujem da će ti lepo objasniti šta ti je činiti.
1) robu koja se uvozi
Nije tacno da ne moze da si ima paypal nego da ne moze da se otvori ako si iz Srbije.
Sta bi bilo ako bih sam vrsio carinu a ne da mi vrsi DHL, jer i ovako naplacuju tu uslugu?
Pozdrav Misa
Odgovor 16 June 2011 - 18:19
misa, za 16 June 2011 - 17:58, kaže:
Vidim ja da sam naj.... . U pitanju je osciloskop i kupio sam ga preko E-bay na paypal racun.
Nije tacno da ne moze da si ima paypal nego da ne moze da se otvori ako si iz Srbije.
Sta bi bilo ako bih sam vrsio carinu a ne da mi vrsi DHL, jer i ovako naplacuju tu uslugu?
Pozdrav Misa
Pozdrav Misa
Ne možeš sam. može DHL ili da se ista usluga izvrši od strane nekog drugog špeditera. Rekoh već, porazgovaraj sa nekim iz DHL-a, objasni da si neuk i da ti objasne kao da si dete od pet godina (taj štos uvek upali!) i rešiće se.
http://www.storyofstuff.org/ think about it...
Odgovor 22 July 2011 - 08:16
Pozdrav svima! Ja takodje imam problem sa placanjem na eBay-u od skoro. Pokusao sam i sa drugih sajtova da izvrsim placanje (ebay.co.uk, ebay.de, ebay.fr itd) i direktno preko PayPal-a i nece. Sa svih sajtova dobijam istu poruku "sorry we aren't able to complete your request at this time." (Britanski). Da li neko ima ideju kako da resim problem? Hvala!
Odgovor 22 July 2011 - 08:29
Da li ti radi paypal nalog?
Odgovor 22 July 2011 - 08:37
Ako stavis na ebay destinaciju Srbija uvek ces da dobijes tu poruku.
Resenje je da kupis nesto i da od prodavca trazis njegovu paypal adresu i da mu platis preko paypal-a.Kad placas na taj nacin opcije koje treba da izaberes na paypal jeste send money,i onda sto je bitno da odaberes opciju services...u poruku mu ostavis shipping address...
Ostaje ebay,posto si platio,u profile cekiraj da je predmet placen i onda mozes da mu ostavis feedback...
Resenje je da kupis nesto i da od prodavca trazis njegovu paypal adresu i da mu platis preko paypal-a.Kad placas na taj nacin opcije koje treba da izaberes na paypal jeste send money,i onda sto je bitno da odaberes opciju services...u poruku mu ostavis shipping address...
Ostaje ebay,posto si platio,u profile cekiraj da je predmet placen i onda mozes da mu ostavis feedback...
Odgovor 22 July 2011 - 08:52
Ja imam Visu virtuon od Banca-e Intesa-e. Da li ja mogu da kupujem sa e-bay-a i kako? Ako ne mogu, kakva je procedura da nabavim taj pay pal????
Slične Teme
| Tema | Forum | Započeto od | Statistika | Info | |
|---|---|---|---|---|---|
Potreban neko sa EBAY nalogom za uslugicu |
General Off Topic | SHAVIJA |
|
|
1 Korisnik (a) čita ovu temu
0 članova, 1 gostiju, 0 anonimnih korisnika

Pristupi
Registruj se

Nazad na vrh