4 odgovor(a) na ovu temu
Odgovor 14 May 2011 - 21:37
Odgovor 14 May 2011 - 21:47
Prošle godine, kada sam bio u Egiptu, non stop se u hotelu vrtela (između ostalih) i sledeća pesma.
Nisam znao kako se zove pa sam zamolio jednog od egipatskih vodiča da mi pošalje poruku na mob sa nazivom. Dok sam pre nekoliko dana pregledao sličice, setim se i te pesme i rek'o daj da je pronađem i pustim da se malo podsetim. Međutim, u komentarima ispod klipa naiđem na neki komentar da je neki "Montenegro bastard" kopirao pesmu i postavljen link. Ne budem lenj, kliknem i nađem sledeće...
Nisam znao kako se zove pa sam zamolio jednog od egipatskih vodiča da mi pošalje poruku na mob sa nazivom. Dok sam pre nekoliko dana pregledao sličice, setim se i te pesme i rek'o daj da je pronađem i pustim da se malo podsetim. Međutim, u komentarima ispod klipa naiđem na neki komentar da je neki "Montenegro bastard" kopirao pesmu i postavljen link. Ne budem lenj, kliknem i nađem sledeće...
Odgovor 14 May 2011 - 23:47
iskreno - ni original nije neki , al' tek plagijat ....... 
ako ces prave a takve muzike - Rabih Abou-Khalil
ako ces prave a takve muzike - Rabih Abou-Khalil
Ovo je forum gde svi mogu pisati sve sto žele ;
ali kada nemaju šta da napišu , neka to i ne napišu .
ali kada nemaju šta da napišu , neka to i ne napišu .
Odgovor 15 May 2011 - 11:58
Briga me baš za tu mjuzu već, kad se pusti, setim se kako mi je lepo bilo
. Povezujem je sa osećajem koji sam doživeo
A da vidiš tek što sam snimio nekoliko snajki kako igraju trbušni ples na beachparty-ju. Tek ta muzika kad se pusti, koliko mi lepih uspomena navire
A da vidiš tek što sam snimio nekoliko snajki kako igraju trbušni ples na beachparty-ju. Tek ta muzika kad se pusti, koliko mi lepih uspomena navire
Odgovor 18 January 2012 - 23:25
0 Korisnik (a) čita ovu temu
0 članova, 0 gostiju, 0 anonimnih korisnika

Pristupi
Registruj se
Nazad na vrh